Magazin > Horoskop in Numerologija
10811 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. julija 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Pričakujte dobre novice, ki jih prinaša konjunkcija med Luno in Jupitrom.

Obetate si lahko smiselne ter ugodne rešitve ter možnost, da uredite finančne zadeve, s katerimi ste v preteklem obdobju odlašali. Z veseljem se boste prepustili užitkom v domačem okolju, in sicer popolnoma brez slabe vesti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Obtičali boste tam, kjer se dogaja največ zanimivega in to bo danes, zaradi lune v znamenju rib v vaših mislih. Spomnili se boste na prijetne drobne malenkosti, ki vam lahko polepšajo dan.

BIK
Zakaj si ne bi vzeli več časa samo zase. Pustite drugim, da sami rešujejo svoje zadeve, boste vdeli, kako zadovoljni boste konec dneva, ko vam bo ostalo več prostega časa.

DVOJČKA
Poskušajte si priznati, kaj je tisto, kar vas notranje močno obremenjuje. Vse skupaj bo z vplivom lune v znamenju rib veliko lažje izvedljivo, saj bo vaš um bolj umirjen.

RAK
Skupaj z nekom se boste tekom dne lahko odpravili na lepše. Z energijo lune v znamenju rib vam bodo ustrezale bolj nežne in v notranje vzgibe usmerjene energije.

LEV
Ne razmišljajte preveč o tistih stvareh, katere bi morali čim prej pozabiti. Skušajte bolj realno pogledati na vse skupaj ter ne izgubljajte več časa za nepomembne zavede.

DEVICA
Ne bo vam všeč, da bodo vsi okoli vas počasni, ležerni in zamišljeni. Želeli boste napredovati, vendar sedaj ni pravi čas za drzne in večje podvige, raje še o vsem skupaj razmislite.

TEHTNICA
Skoraj vse se vam bo danes dozdevalo drugače, kot je v resnici. Ne bojte se zaznav, ki jih prinaša luna v znamenju rib. Usmerite se v realne zadeve, ki imajo pozitiven predznak.

ŠKORPIJON
Razmišljali boste o napredku, vendar bo pot zelo naporna in vijugasta. Sprejmite ovire, naj bodo vaša lekcija za prihodnje obdobje. Energija lune v ribah se bo dotaknila področja čustev.

STRELEC
Prenehajte s pretiravanjem, ki ni več okusno. Skušajte se prizemljiti in poiskati bistvo zadeve, ki vas v ozadju po tihem bremeni že nekaj časa. Zaupajte svojim instinktom.

KOZOROG
Lahkotno delovanje bo težko ujeti, saj vas bodo bremena, ki jih nosi na plano luna v znamenju rib vlekla v temne zaznave. Kljub vsemu dvignite glavo in naredite korak.

VODNAR
Sami si boste krivi če vas zaradi zadržanosti ne bodo opazili. Izpostavite se tako kot znate samo vi in videli boste, kako prijetno popotovanje vas čaka, obarvano s strastno energijo.

RIBI
Povlecite modre zaznave na plano ter jih uporabite tam, kjer ste že nekaj časa malce nezadovoljni. S premišljenim in diplomatskim pristopom vam bo vsekakor uspelo kar ste si zastavili.
 

 
Komentarjev 1
  • Bobby_Armstrong 09:45 27.julij 2021.

    Zdaj bo Google za spletno delo od doma plačeval od 25.000 do 30.000 dolarjev na mesec.Z mojo zadnjo mesečno spletno plačo sem prejel 27483 dolarjev iz računa paypal. Več o tem na tej spletni strani ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦