Magazin > Horoskop in Numerologija
9121 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. junija 2023

astrologija Profimedia
Počutili se boste prijetno, zadovoljno in skladno.

Bolj kot običajno boste osredotočeni na ustvarjanje miru, lepote in harmonije. Prav tako kot skladnost boste iskali tudi neravnovesje in ga popravljali. Energija Prvega krajca bo namenjena iskanju načinov za ponovno vzpostavitev ravnotežja, ki je bilo izgubljeno. Prihajajo jasnost, zdrav razum in dobro sodelovanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Mir in tišina bosta poglavitna dejavnika za notranje zadovoljstvo. Konflikti in razni prepiri bodo na vas vplivali zelo negativno, zato se jim skozi dan z energijo Prvega krajca spretno umikajte.

BIK
Čeprav boste na poti k zadovoljstvu večkrat nihali, ne pozabite, da morate zaupati vase ter v svoje sposobnosti in verjeti, da vam nekaj pripada. Izognite se zavistnim pogledom.

DVOJČKA
Prvi krajec bo osvetlil priložnosti in situacije, čeprav bo na začetku prisotnih nekaj zapletov, ovir in zamud, prihaja, ko boste vse skupaj razrešili priložnost, da razmislite o vseh svojih korakih.

RAK
Notranji jaz vas bo prosil, da ne obupate, tudi če bo scenarij videti precej temen in zakompliciran. Z entuziazmom in duhom, ki se nikoli ne vda, se boste sposobni izkopati iz kočljive situacije.

LEV
S potrpežljivostjo in osredotočenostjo lahko spremenite prehranjevalne navade ter se začnete redno gibati. Sprememba bo težka, zahtevala bo veliko volje in pripravljenosti, rezultati pa bodo pozitivni.

DEVICA
Všeč vam bo, ko vas bodo pohvalili zaradi pričeske, stila ali urejene podobe nasploh. Tokrat boste znali komplimente sprejeti z nasmeškom na obrazu, s tem se nizka samopodoba umika.

TEHTNICA
Odločite se stabilizirati um, dvigniti ego ter se boriti za srečo, tudi če to pomeni, da se boste morali čemu odreči. Spremljal vas bo občutek, da nežni prijemi in preveč prijazne besede ne delujejo. 

ŠKORPIJON
Spoznali boste, da je prišel čas, da naredite konec s težkimi vibracijami, ki se dotikajo preteklosti, saj bo treba začeti delovati bolj aktivno in se bolj optimistično usmeriti v prihodnost.

STRELEC
Energija lune v tehtnici vas bo opozorila, da morate biti pozorni na nepredvidljive čustvene vzpone in padce, saj lahko privedejo do tega, da se počutite nezaželeni in ne spoštovani.

KOZOROG
Izogibajte se stiku z ljudmi, ki vas običajno vznemirijo ali razjezijo. Ljubezen se bo povezala s prijetnimi vibracijami, všeč vam bo, da vas nekdo ves čas podpira, vam zaupa in svetuje. 

VODNAR
Prav je, da v službi sodelavcem razložite, v kakšnem obdobju se nahajate, v nasprotnem primeru lahko pride do večjih napetosti, ki se ne bodo hitro polegle. Skušajte delovati brez moralnih zadržkov.

RIBI
Ne pričakujte, da bi družina prispevala k osebni finančni rasti in blaginji, saj bi bilo to krivično. Pomembno je, da se znajdete sami, da služite s svojim umom ali rokami ter svoje trdo delo cenite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.