Magazin > Horoskop in Numerologija
5469 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. novembra

horoskop
Tak bo vaš začetek tedna.

OVEN
Splošno:

Danes boste močni in sposobni. Zaradi takšnega pozitivnega pristopa boste vsakodnevnim težavam tudi kos. Manjša težava se bo pojavila le na področju zdravja, saj se premalo posvečate sebi in zanemarjate potrebe svojega telesa. Jejte več sadja in zelenjave, prav tako pa ne pozabite na gibanje, ki vam bo povrnilo moč.

Ljubezen:
Vezani boste tudi danes slabe volje, saj ne zaupate partnerju. Prisluhnite mu in kaj hitro boste razvozlali dileme, ki se pletejo po vaši glavi. Oba se zavedata, da nujno potrebujeta pogovor, saj vajino razmerje tone vse globlje in globlje. Samski ste obupani, saj že dolgo niste bili na zmenku. To v vas vzbuja dvome, vendar razmislite in se postavite na noge.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Čaka vas prijeten in sproščen dan. Ne obremenjujte se z načrtovanjem, ampak se prepustite dnevu. Svojih misli ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi, raje varčujte z energijo in težave odložite za nekaj časa, saj vas čaka pomembna odločitev. Na delovnem mestu niste zadovoljni, vendar previdno pri odločitvah, saj bodo te imele dolgoročne posledice.

Ljubezen:
Vezani ste pred težko odločitvijo. Za nasvet vprašajte prijatelja, znamenja pa vam pošiljajo tudi zvezde, zato jih nikar ne spreglejte. Odločitev, ki jo boste sprejeli, bo močno zaznamovala vaše življenje. Samski se predajate sanjarjenju, vendar pazite, da vas ne bo zaneslo. Ohranite trezno glavo, da se ne boste opekli. Na to vas opozarjajo tudi izkušnje iz preteklosti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Ne počutite se dobro in nenehno se soočate s svojimi zdravstvenimi težavami. Razmislite, kakšen način življenja imate. Kaj bi lahko spremenili? S takim tempom življenja in slabimi prehranjevalnimi navadami si škodujete. Čas je, da nekaj ukrenete. Pričakujte sporočilo znanca, ki vaju bo ponovno zbližalo, stvari pa se bodo začele obračati na bolje. Zadovoljni boste.

Ljubezen:
Samski se soočate z dilemo na delovnem mestu, odločitev pa bo močno vplivala tudi na vaše ljubezensko življenje. Za odločitev si vzemite dovolj časa. Vezani boste uživali v razmerju in želi plodove truda, ki sta ga s partnerjem v zadnjem obdobju vlagala v zvezo. S partnerjem boste stremeli k istim ciljem, kar vaju bo še okrepilo. Srečni boste.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

RAK
Splošno:

Ne pritiskajte preveč nase. Začnite raje verjeti vase in cenite opravljeno delo. Odlični ste in čas je, da se tako začnete tudi obnašati, saj boste sicer psihično vse bolj in bolj utrujeni. Zberite se in se spoprimite z dano nalogo, pa boste pri delu uspešni, konec koncev pa tudi zadovoljni.

Ljubezen:
Samski ste že začeli s pripravami na zvezo. Zavedajte se dejstva, da je le simpatija in da razmerje še ni določeno. Temu primerno se tudi obnašajte in ne prehitevajte z načrtovanjem. Vezani se v zvezi počutite bolje, veseli vas, da ste s partnerjem po dolgem času končno našli skupno besedo in pot.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Prav je, da poskrbite za družinske finance. V današnjem dnevu se boste ukvarjali s finančnimi vprašanji. Razrešili boste nekaj, s čemer ste čakali že dalj časa. Danes vam bo dan pisan na kožo. Mogoče je, da boste prejeli finančne prilive, ki vam bodo dali nov zagon. Na delovnem mestu boste polni delovne vneme. Bravo, kar tako naprej!

Ljubezen:
Danes boste zelo dobre volje. Vezani boste navdušeni nad partnerjem in njegovim vedenjem. Pripravili mu boste posebno presenečenje, zanj se boste zares potrudili. Samski boste danes zažareli v vsej svoji podobi. Zdelo se vam bo, da privlačite ljudi nase kot magnet. Polni boste samozavesti, zato vas bodo tudi drugi videli v zelo lepi luči.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Zapletli se boste v kočljivo situacijo. Pazite na okoliščine, ki se bodo lahko pojavile pri delu. Mnogo starih sporov bo prav danes spet privrelo na dan. V družinskem krogu bodo v večernih urah od vas zahtevali nemogoče. Pokazati boste morali svojo naklonjenost, saj bo ozračje drugače temačno. Danes se boste počutili bolje, zato uživajte v svoji vitalnosti in dobrem počutju.

Ljubezen:
Danes boste nekako pesimistični. Res je, da bo tak dan, toda vsaj poskusite videti tisto pravo, svetlo luč, ki vam lahko osvetli življenje. Vezani boste sprva malce zaprti vase, nato se boste ob partnerju le nekoliko sprostili. Tako boste pozabili na vsakodnevne težave. Samski se boste posvetili družini in prijateljem. Izkažite jim svojo naklonjenost.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Danes zaupajte šestemu čutu in mu sledite. Sicer vas čaka naporen dan, vendar zvezde kažejo, da se bo končno začel uresničevati vaš načrt. Vse bo odvisno od vas, zato se potrudite in ko se bo pokazala priložnost, dajte vse od sebe. Z rezultatom boste zadovoljni. Zvečer se spočijte, prijalo vam bo druženje s prijatelji ob kozarcu dobrega vina.

Ljubezen:
Čaka vas naporen dan, kar se bo odražalo tudi v ljubezenskem življenju. Razdraženi boste in nepotrpežljivi, kar ne bo všeč vašemu partnerju. Zato se bosta najverjetneje sporekla, kar bo na dan prineslo stare nesporazume. Ne spuščajte se v podrobnosti, ampak bodite vi tisti, ki boste zgladili spor. Samski se preveč obremenjujete s preteklimi ljubezenskimi zvezami, kar slabo vpliva na vaše psihično stanje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes vas bo spremljala pozitivna energija, zato jo le izkoristite. Zaradi dobrega razpoloženja boste bolje delali na delovnem mestu, kjer je zadnje čase precej stresno in utrujajoče. Poskrbite za svoje zdravje, saj konstantno izčrpavate telo, kar bi lahko vodilo v dolgoročne težave. Izprezite in se poskusite tudi sprostiti, ker takega tempa ne boste mogli zdržati v nedogled. Privoščite si sproščujoče popoldne.

Ljubezen:
Samski se bojite biti ponovno ljubljeni. Prav je, da niste naivni, vendar je pomembno, da se odprete in pokažete potencialnemu partnerju, kdo ste, za kaj naj vam posveča pozornost in zakaj naj vas konec koncev ljubi. Vezani se počutite ujeti v zvezi, ki vas duši. Razmislite in malo potrpite, kajti nagle odločitve bi vas lahko stale sreče.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

Vaša sebična narava danes ne bo po godu množici. Težave utegnete imeti tako v službi kot tudi doma in s prijatelji. Najbolje bi bilo, da bi se danes izogibali ljudem in da bi v miru prebrodili notranji nemir. Preberite kakšno dobro knjigo in delajte na sebi, saj se boste morali pomiriti in stopiti nazaj pred ljudi.

Ljubezen:
Vezane danes čakajo prepiri in nesoglasja s partnerjem. Poskusite se izogniti neprijetnostim z vnaprejšnjo razlago počutja in prosite za razumevanje. Ne obremenjujte partnerja, saj ima že sam dovolj težav. Preložita težke pogovore na kakšen drug dan. Samski ste v dilemi, kaj želite; dati prednost ljubezni ali karieri. Sledite instinktu.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Čaka vas zanimiv dan. Naleteli boste na osebo iz preteklosti, ki bo potrebovala vašo pomoč. Ne obotavljajte se, ampak ji ponudite roko. Ne bo vam žal, saj se bodo vaša dejanja obrestovala. Na deloven mestu se boste sicer sporekli s sodelavcem, ampak vztrajajte pri svojem, če boste imeli prav. Zvečer si privoščite prijetno kopel, da se boste spočili.

Ljubezen:
Vezanim v ljubezni ne bo dolgčas. Partnerja poznate že tako dobro, da točno veste, kaj mu ugaja, zato ne odlašajte s presenečenjem, ki mu ga pripravljate že dolgo časa. Nad odzivom boste navdušeni. Samski si želite avanture, vendar ste še vedno v precepu med preteklostjo in tem, kar bi lahko bilo. Sledite srcu in se ne obotavljajte.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Pred vami je naporen delovni dan. Menili boste, da nadrejeni pričakuje od vas več, kot zmorete. Ne skrbite, nalogi boste kos, vendar vas bo zelo izčrpala. Zato poskrbite za svoje zdravje. Čez dan pijte dovolj vode, zvečer pa si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali pošten počitek pred jutrišnjim dnem. Bližnjim izkažite pozornost, saj veste, da si jo zaslužijo.

Ljubezen:
Vezane čaka prijetno presenečenje. Pustite partnerju, da izrazi svoje misli in mu nato tudi prisluhnite, saj vam že dolgo želi nekaj povedati. Vaše ljubezensko življenje bo danes prijetno in sproščeno. Samske bo opazil neznanec na ulici. Vrnite mu nasmeh, mogoče pa se bo iz tega kaj izcimilo.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes boste razdraženi. Izogibajte se ljudem in množicam, saj se boste drugače lahko kaj hitro zapletli v prepire. Težave boste imeli predvsem s sodelavcem, s katerim imata skupno preteklost. Pazite, kako boste odreagirali, saj utegne to zaznamovati vašo bližnjo prihodnost. Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec! Povejte svoje mnenje, vendar prisluhnite tudi njim.

Ljubezen:
Samski boste samozavestni. To se bo odražalo tudi v vašem odnosu do ljudi, zato vam bo nenamerno lahko ušla kakšna podrobnost o vaših čustvih do določene osebe. Vezani boste imeli danes mirno in prijetno ljubezensko življenje, ki se mu brez zadržkov predajte. Svoje občutke delite s partnerjem, ki vas bo prijetno pomiril.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.