Magazin > Horoskop in Numerologija
10674 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Prebujena bo močna potrebo po partnerstvu.

Brez nekoga, s katerim bi delili svoje misli, se boste počutili prazno. Ker bo težnja po harmoniji in miru tako močna, boste nagnjeni k prilagajanju in popuščanju. Uživali boste v druženju in dobri debati. Zelo očarljivi se boste podali v osvajanje in poudarjali pomen iskrene ljubezni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pustite se danes, ko prihaja energija tehtnice navdušiti in zapeljati, moč zaupanja je tista, ki prinaša notranje zadovoljstvo. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari lepega razpoloženja.

BIK 
Ljubezenske novosti, ki prihajajo nenadno, vas lahko celo malce prestrašijo. Z nekom se bosta dogovorila o podrobnostih. Izredno dobro boste razpoloženi tudi tisti biki, ki ste samski.

DVOJČKA 
Dotaknili se boste radosti in brezskrbnost, ki ju že dolgo niste zaznali. Oseba, s katero ste preživeli veliko zanimivih trenutkov se na nenavaden način ponovno vrača v vaše življenje.

RAK 
Soočite se z nepričakovanimi težavami glede poslovnih zadev, čeprav ste že storili vse, kar je v vaših močeh. Diplomatsko se izogibajte prepirom, varčujte z močmi in pazite na stres.

LEV 
Tisto, kar je za vas nujno, se bo odvrtelo šele takrat, ko boste želeli odnehati. Preveč vas skrbi glede situacije, ki se bo na koncu kljub vsemu končala pozitivno in tudi donosno.

DEVICA 
Prebuja se občutek za nadgradnjo na poslovnem in finančnem področju. Imate veliko energije zato boste vse obveznosti opravili brez težav in kompliciranja, kar vas bo navdušilo. 

TEHTNICA 
Poskusite razumeti določeno zadevo, ki zahteva več časa in koncentracije. Nikar ne bodite po nepotrebnem nervozni in nemirni, saj boste kmalu zopet prišli na svoj račun.

ŠKORPIJON 
Ugotovili boste da je lahko nekaj, kar je izgledalo težavno veliko lažje. Razumeli se boste s tistimi, ki vas pri vsem vzpodbujajo. Želeli si boste predvsem, da se prijetno poveže.

STRELEC 
S svojim pozitivnim odnosom, ki ga ustvarja vpliv lune v tehtnici boste dobro vplivali na vzdušje. Čaka vas sicer še manjša težava, ampak se ne boste preveč obremenjevali z njo. 

KOZOROG 
Če se bodo zadeve začele odvijati hitro, lahko spregledate priložnosti in simpatične prebliske, ki jih boste deležni. Dan izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno, ne bo vam žal.

VODNAR 
Vse kar se bo dogajalo, bo povezano z medsebojnimi odnosi. Ves čas ste bili mnenja, da vaš trud ne šteje, sedaj vam bodo dokazali, da ste se zmotili, kar vas bo presenetilo.

RIBI 
Pod vplivom čustev in lune v tehtnici boste vso energijo usmerili v ljubezen, zato se boste težko osredotočili  na najnujnejše. Očitno je, da vam nekdo ogromno pomeni. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.