Magazin > Horoskop in Numerologija
3361 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 27. junija 2022

horoskop, astrologija Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Merkurjem se boste neobremenjeno podali v raziskovanje.

Zanimalo vas bo vse, kar vas obkroža in obdaja, vendar je smotrno da resničnost informacij še enkrat preverite. Malce boste površni, zaletavi in v določenih situacijah celo preveč pogumni. Ljubezen bo tokrat šele na drugem mestu prioritet. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Zadeve, ki so vas še pred kratkim obremenjevale, se vam nenadoma ne bodo zdele več tako nemogoče. Dan bo prinesel nekaj novih idej, ki jih boste lahko s pomočjo bližnjih tudi realizirali. 

BIK
Nekaj vam je sicer všeč, sicer pa se ne boste premaknili vse dotlej, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede prihodnosti. Denarni motiv je nekaj, kar vas v tem trenutku, lahko premakne.

DVOJČKA
Odlična ideja bo zaradi lahkotne energije lune v vašem znamenju zmenek. Če boste takšno presenečenje pripravili sami, bo zadeva še toliko bolj strastna in privlačna.

RAK
Sledite svojim občutkom, a si vseeno pustite odprte vse možnosti. Danes boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, ali boste sploh dovolj zbrani da bi sprejeli kakšno bolj resno odločitev.

LEV
Zaradi lune v dvojčkih bo treba urediti še nekaj podrobnosti, ki jih boste hitro razvozlali. Izkoristite svojo zbranost v pravi smeri, saj lahko danes dosežete napredek, po katerem hrepenite.

DEVICA
Pokažite ljubljeni osebi, kako močno si jo želite in kaj vse ste pripravljeni zanjo narediti. Prav je, da ste enkrat za spremembo vi pobudnik ter da predlagate nekaj, kar diši po spontanosti.

TEHTNICA
Dogovor, ki je za vas zelo pomemben bo propadel, če kmalu ne boste odreagirali in direktno povedali, kako ste se odločili. Rešite se lahko z dobro komunikacijo, ki jo prinaša luna v dvojčkih.

ŠKORPIJON
Tistih, ki vas že nekaj časa vznemirjajo, ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo če jim boste poskušali prisluhniti. Raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje.

STRELEC
Namesto dolgo pričakovane pohvale boste deležni zaradi lune v dvojčkih neiskrene reakcije. Vse skupaj vas bo neprijetno presenetilo, saj boste prepričani, da se vam je zgodila krivica. 

KOZOROG
Ne dovolite, da vam konflikt z napornim sodelavcem pokvari razpoloženje. Uživajte v zanimivih trenutkih in si privoščite s pomočjo ugodne energije lune nekaj več spontanosti.

VODNAR
Nikar zaradi ležernosti ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo dolgoročno veliko koristi. Uspeli boste že z majhnimi koraki.

RIBI
Pogovorite se, če vas določen odnos že nekaj časa bega. V službi se boste o pomembni zadevi odločili drugače kot ostali, zato bodite pripravljeni na argumente.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.