Magazin > Horoskop in Numerologija
10589 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 27. maja 2024

astrologija Profimedia
Vztrajno delovanje bo nagrajeno, vi pa zadovoljni, da je končno nekdo opazil, kako zelo se že nekaj časa trudite.

Če se ne morete notranje umiriti, poskusite svojo energijo porabiti za nekaj, kar vam je resnično všeč, nekaj kar zelo radi počnete. Ne pozabite, da je smiselno o svojih občutkih govoriti in pisati. Vse, kar si boste po tihem zamislili, boste želeli v realnosti tudi udejanjiti. Iskali ter našli boste bistvo in konkretna dejstva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Dobili boste potrditve, povezane s preteklim delom. Zazdelo se vam bo, da vam je veliko ljudi naklonjenih, vendar nikar preveč ne upajte, da bodo karkoli storili namesto vas.

BIK
Z luno v kozorogu boste dobili navdih, da začnete nekaj novega. Zazdelo se vam bo, da morate poskrbeti zase in za svoje poslovne zadeve, ki so v zadnjem obdobju nekoliko v zaostanku.

DVOJČKA
Vračale se vam bodo zadeve iz preteklosti. Določena zgodba morda res še ni končana, vendar bi bilo dobro, da najprej razmislite in pretehtate vse možnosti. Pospravite prevelik entuziazem.

RAK
Z luno v kozorogu boste prišli do točke, da ste bolj stabilni in lažje sprejemate odločitve. Na osebnem področju boste preživljali lepe trenutke, poleg tega boste brez težav opravljali svoje delo.

LEV
Večkrat se pritožujete, da vam v poplavi obveznosti in hitrega tempa zmanjkuje časa za razvajanje in početje svojih najljubših opravil. Mogoče je čas, da naredite nekaj samo zase.

DEVICA
Počasi se vrstijo spremembe, ki vam prinašajo več sreče in stabilno usmerjene energije. Najboljše se boste počutili v družbi enako mislečih, ki vas bodo podpirali ne glede na tematiko.

TEHTNICA
Energija in um bosta usmerjena v odkrivanje novih obzorij ter novih ciljev. Nič vas ne bo moglo ustaviti pred napredkom. Končno boste vedeli, kaj potrebujete, da boste skladni.

ŠKORPIJON
Zadeve, ki se vam bodo ponujale, bo treba zagrabiti in jih reševati. Tudi na finančnem področju se vam obetajo prijetne priložnosti, ki vas ne bodo pustile ravnodušnih.

STRELEC
Priznali si boste, da so ljubezenska razočaranja del življenja, vendar se boste odločili za spremembo, ki vam prinaša novo vrednost in nove poglede. Usmerili se boste naprej.

KOZOROG
Na čustvenem področju boste imeli več sreče kot v preteklih dneh. Če ste samski, boste zelo zaželeni s strani nasprotnega spola. Zanimive osebe vas bodo obletavale s prijetnimi komplimenti.

VODNAR
Vse zadeve, ki ste jih nameravali rešiti, so se zaustavile. Najprej si boste morali narediti dober načrt, kako naprej, da vas situacije ne povozijo. Nekaj težav se vam kaže, ker se boste preveč obotavljali.

RIBI
Na zdravstvenem področju se vam z energijo lune v znamenju kozoroga nakazuje nekaj utrujenosti, ki jo boste najlažje premagali s športnimi aktivnostmi in bolj zdravo prehrano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.