Magazin > Horoskop in Numerologija
7465 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 27. marca 2023

numerologija, astrologija Profimedia
Spontane misli in zaznave bodo krojile usodo današnjega dne.

Ugotovite, kje tiči kamen spotike in skušajte v pomembnih situacijah ravnati tako, kot bi vi želeli, da ravnajo drugi. Čustveno področje ne bo najbolj umirjeno, vendar se s tem ne boste preveč obremenjevali. Čas je že, da razširite duhovna obzorja, ki jih že nekaj časa ni razsvetlila nobena modrost ali novost. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Brez pomisleka boste znali zavrniti tisto, kar ni v vaši domeni ter ustaviti posameznike, ki so bili prepričani, da se boste naivno vključili v nekaj večjega, česar sploh niste preverili.

BIK
Pozorno izberite stajling in se uredite, saj lahko čisto naključno srečate simpatično osebo nasprotnega spola. Pogovor, ki se obeta, bo obarvan z igrivostjo in lepimi komplimenti.

DVOJČKA
Razkoraki, ki se nakazujejo, bodo samo dodaten razlog, da pred večjo odločitvijo vse skupaj še enkrat pretehtate in morda celo raziščete, da si ne boste kasneje po nepotrebnem očitali.

RAK
Hrepenite po dogajanju in strasteh, ki ste jih doživeli v preteklosti in nikakor niste sposobni kar tako pozabiti nanje. Če si boste nekaj močno želeli, imate več možnosti, da se vam zgodi.

LEV
Na vsak način se boste zato, ker bi radi nekaj lepega z nekom delili, želeli dokopati do prijateljeve pozornosti. Poskusite razumeti njegovo situacijo, še posebej, če ne bo navdušen, tako kot bi vi želeli.

DEVICA
Obdobje, ki vam ni najbolj pisano na kožo, bo kmalu mimo in tudi vi boste kmalu zadovoljni. Presenečale vas bodo prijetne in vznemirljive ljubezenske novosti, ki prihajajo.

TEHTNICA
Z nekom bosta razmišljala zelo podobno, zato se bosta tudi hitro dogovorila o vseh pomembnih faktorjih. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na občasne težave in zaplete.

ŠKORPIJON
S svojim pozitivnim odnosom in optimistično naravnanim razmišljanjem boste dobro vplivali tudi na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo v službi, ob nekoliko zoprnih sodelavcih.

STRELEC
Čeprav se vam zaradi nepremišljenosti nakazuje zaplet, se ne boste preveč obremenjevali z njim, saj se zavedate, da je vse v življenju rešljivo, ali tako ali drugače.

KOZOROG
Z razlogom, ki ga poznate le vi, boste malce bolj zaskrbljeni. Nekdo vas bo spomnil na pretekle dogodke radosti in ravno to bo tisto, kar vas lahko v trenutku še bolj spravi v slabo voljo.

VODNAR
Spomnili se boste določene osebe, s katero ste se pred kratkim lahko iskreno pogovorili o vsem kar vas teži. Če želite nadaljevati s pogovorom, ne ovinkarite, ampak pokličite.

RIBI
Nekaj pomembnega se bo uredilo šele takrat, ko se boste obrnili k novim stvarem, posebno, če zadeva poslovno področje. Preveč vas skrbi glede situacije, ki se bo končala ugodno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.