Magazin > Horoskop in Numerologija
3655 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 27. novembra

astrologija
Vam bodo zvezde naklonjene?

OVEN

Splošno:
Še vedno boste razočarani in slabe volje zaradi trenutnega položaja na delovnem mestu. Čutili boste, da niste izpopolnjeni in da ne morete opravljati vseh delovnih nalog, ki bi jih lahko. Čutite, da ste sposobni še česa več, toda ta trenutek se morate zadovoljiti s tem, kar imate. Vztrajajte in iščite nove poti še naprej, le tako boste dosegli to, kar si želite.

Ljubezen:
Vezani boste danes prenašali slabo voljo na svojega partnerja. V razmerju, ki ga imate, ne boste tako potrpežljivi, kot bi lahko bili. Pokažite zadostno mero tolerance, saj se boste v nasprotnem primeru zapletli v vrsto prepirov. Samski boste danes spoznali, da vam je všeč nekdo, ki je že dolgo v vaši bližini. Presenečeni boste nad tem spoznanjem!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Slabšega počutja boste. Pazite nase! Ne izpostavljajte se pritisku na delovnem mestu, prav tako se ne zapletajte v prepire. Odpornost vašega telesa bo na nižjem nivoju, zato bi lahko prav danes obležali v postelji. Ko se boste vrnili z dela, si privoščite sprostitev in ogromno počitka. Tako si boste nabrali nove zaloge energije. Finance: pričakujte izboljšanje.

Ljubezen:
Na čustvenem področju boste zelo srečni. Vezani boste danes deležni pozornosti, ki vam jo bo namenil partner. Za vas se bo potrudil po svojih najboljših močeh. Misel na to, da v vajino razmerje vlaga trud, vas bo zares razveselila. Samski lahko pričakujete, da se vaš stan v današnjem dnevu ne bo spremenil. Premislite o tem, česa si pravzaprav želite.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

DVOJČKA

Splošno:
Tudi danes boste slabše volje. Čutili boste, da vam primanjkuje delovnega elana in želje po opravljanju istega dela. Na delovnem mestu se boste celo dolgočasili. Pazite na to, da vas ne bodo opazili nadrejeni, saj bi se lahko zapletli v spor.

Ljubezen:
Vezani boste danes čutili, da vam partner zares stoji ob strani. Ne glede na vse težave, ki jih imate, vam bo prisluhnil. Zdelo se vam bo, da je vaš partner nenadomestljiv. Pokažite mu, kako zelo cenite njegovo pomoč in njegov trud. Samski boste razmišljali o svoji preteklosti. Čas je, da se iz nje nekaj naučite.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

RAK

Splošno:
Današnji dan bo za vas minil zelo mirno. Zdelo se vam bo, da pogrešate akcijo, toda poglejte iz drugega zornega kota. Še pred dnevi ste garali kot nori, zato je čas, da si tudi vi odpočijete. Vaš delovni urnik zagotovo ne bo tako napet, kot ste vajeni. S službe se boste vrnili prej. Zvečer se boste posvetili družini in prijateljem. Čaka vas veliko zabave in smeha.

Ljubezen:
Danes se boste posvetili ljubezni in partnerstvu. Čutili boste, da vas nekdo potrebuje in da ste ga brez pomisleka zanemarjali. Opravičite se partnerju, če se vam bo zdelo to potrebno. Samski boste danes zasanjani. Misli bodo daleč proč pri vaši simpatiji. Čas je, da ukrepate. Le tako si boste v prihodnosti pričarali mnogo romantičnih trenutkov.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Pred vami je dan, v katerem boste zagotovo odprli novo poglavje v vašem življenju. Na delovnem mestu se bo lahko prav danes pojavila nova priložnost ali nov delovni izziv, ki ga boste z veseljem sprejeli. Prav je, da se zavedate svoje odgovornosti in ste iskreni sami do sebe. Če se vam bo zdelo, da boste zmogli, potem ne oklevajte! V nasprotnem primeru pa se raje ne lotite tega.

Ljubezen:
Vezani boste danes čutili, da je čas, da s partnerjem razjasnita mnogo stvari. Zdelo se vam bo, da ne smete oklevati. Proti večeru lahko pričakujete pogovor, ki bo zelo iskren. Ne mislite, da vi ne delate napak. Ne sodite le partnerju. Pometite tudi pred svojim pragom in videli boste, da je rešitev zelo blizu. Samski se boste danes znašli pred novim izzivom. Prisluhnite intuiciji!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno:
Danes boste čutili pomanjkanje energije. Zdelo se vam bo, da ste popolnoma brez delovnega elana. Čas je, da poskrbite za motivacijo na delovnem mestu. V nasprotnem primeru ne boste opravili vseh nalog, ki so vam bile zadane. Bodite previdni, ko boste upravljali s finančnimi sredstvi. Želite si več, kot si ta trenutek lahko privoščite.

Ljubezen:
V ljubezni boste začutili napetost. Vezani boste čutili, kako med vama vlada negativna energija in ne bosta se je mogla znebiti. V primeru, da ignorirate svojega partnerja, bo danes pravi dan za spremembe. Poglejte ga v oči in mu na miren način objasnite, kaj vse vas moti. Samski boste danes osredotočeni nase. O čustvih in ljubezni ne boste razmišljali.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA

Splošno:
Ko se boste danes zbudili, boste v sebi začutili pozitivizem in neko novo gonilno silo, ki včeraj še ni bila prisotna. Prav je, da izkoristite današnji delovni dan. Vse česar se boste danes lotili, boste opravili uspešno in brez večjih ovir, zato pogumno. Splošno počutje bo odlično! Začutili boste, da živite. Privoščite si prijeten pogovor s prijatelji.

Ljubezen:
Vezani boste danes nagnjeni k ljubljenju. Svojega partnerja boste čutili povsod okoli vas. Zdelo se vam bo, da se neprestano pojavlja v vaših mislih. Samski boste danes oddajali zelo pozitivno energijo. Predvsem predstavnikom moškega spola se bo zdelo, da lahko osvojite marsikatero srce. Kljub visoki samozavesti ne boste dočakali temeljnih sprememb, saj za razmerje še niste pripravljeni.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste boljše volje. Zdelo se vam bo, da ste ponovno sposobni optimističnega razmišljanja. Na delovnem mestu boste predani delu, kar bo opazila tudi vsa okolica. Danes lahko pričakujete pohvale nadrejenih in spodbudo sodelavcev. Zvečer si privoščite oddih, saj ga boste potrebovali. Pogovor z bližnjimi vam bo pisan na kožo. Prisluhnili boste njim in oni vam.

Ljubezen:
Vezani boste danes izkazali pravo naklonjenost do svojega partnerja. Res je, da ste v zadnjih dneh pozabili nanj, zato je prav, da se mu oddolžite. Čeprav čutite, da vas mora razumeti, skušajte obrniti situacijo. Pričarajte med vama poseben, romantičen večer. Samski boste danes občutili, kako dobro dene, ko vam nekdo laska. Bodite spontani, sprejmite povabilo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Danes boste zagotovo preobremenjeni. Poskrbite za to, da si boste vzeli dovolj časa za topel obrok in oddih. Med delom je prav, da mislite tudi nase. Ne preobremenite se že v dopoldnevu, saj niste stroj. Hranite zaloge energije, saj boste že v dopoldnevu občutili, kako izčrpani ste v resnici. Danes se odpravite v posteljo prej kot običajno.

Ljubezen:
Vezani boste še vedno pod vplivom prijatelja oziroma osebe, ki želi škodovati vašemu odnosu. Mislite s svojo glavo in ne dovolite drugim, da bi tudi danes usmerjali vaše misli. Bodite prepričani v razmerje, ki ga imate. Primanjkuje vam zaupanja v vaš odnos. Samski boste danes zadržani. Čutili boste, da se morate posvetiti delu in ne ljubezni.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

KOZOROG

Splošno:
Čutili boste, da v vaše življenje vstopa nova energija, s katero boste zaznamovali naslednje mesece. Danes je dan, ko boste pričeli ukrepati na področju dela. Spoznali boste, da ste sami odgovorni zase in za svojo prihodnost, zato boste že v dopoldnevu pričeli iskati nove rešitve. V sebi boste čutili delovno vnemo in ogromno motivacije.

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes srečne kot še nikoli. Vezani boste občutili, da sta si s partnerjem pisana na kožo. Zdelo se vam bo, da je ljubezen, ki jo imate, prava in edina. Samski boste osredotočeni na kariero in poslovno pot. Zvečer boste začutili, da vam primanjkuje dotikov in ljubezni. Bodite previdni. Nekdo vas opazuje, zato bodite v polni pripravljenosti!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Tudi danes boste izpostavljeni svojim težavam. Ne boste mogli biti mirni in predani delu, saj vam bodo misli nenehno uhajale drugam. Prav je, da se zadržite. Skušajte nadzorovati svoje razmišljanje. Težave s koncentracijo boste čutili že v dopoldanskih urah. Glavobol se bo lahko pojavil v poznem popoldnevu. Privoščite si fizično vadbo.

Ljubezen:
V ljubezni boste zaskrbljeni. Vezani boste čutili, da vam primanjkuje energije in volje za partnerja. Popolnoma boste ravnodušni. Obstaja verjetnost prepirov, ki se bodo lahko pojavili v popoldansko večernih urah. Samski boste danes z mislimi daleč proč. Zdelo se vam bo, da vas tudi ljubezen ne more osrečiti, zato se boste zaprli sami vase. Predajali se boste slabi volji.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:
Danes boste spoznali, česa si v resnici želite na profesionalnem področju. Pred vami je dan, v katerem vas bo lahko nekdo na delovnem mestu močno razjezil. Čutili boste, da je čas, da ukrepate. Vi ste tisti, ki bi morali biti v dominantnem položaju, je tako? Pričnite graditi na sebi in vložite trud. Videli boste, da bo trud obrodil sadove. Potrudite se po najboljših močeh.

Ljubezen:
Samski boste danes razmišljali o sebi in o svojem življenju. Spoznali boste, da na nekoga mislite že dalj časa, zato je skrajni čas, da ukrepate. Prav je, da ste previdni, toda nikar ne čakajte predolgo, da ne boste izgubili priložnost. Vezani boste zelo srečni in predani partnerju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.