Magazin > Horoskop in Numerologija
5688 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 27. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Merkur, ki se začne gibati retrogradno, prinaša nekaj zmedenih situacij, zato se lahko zanesete le na buden um in previdnost.

Pazite, da boste obljubljali samo tisto, kar lahko udejanjite, saj vas bodo ves čas držali za besedo. Na področju čustev boste podzavestno pričakovali bolj izčrpne odgovore na svoja globoka vprašanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekdo bo pričakoval, da boste zaradi energije lune v dvojčkih sprejeli njegovo mnenje in se prilagodili, kar vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj nevidni.

BIK
Iskanje sreče bo zaradi razpršene energije vse bolj pogosta misel, saj bo čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti.

DVOJČKA 
Spremembe na ljubezenskem področju bodo tokrat neizogibne, a boste z njimi kljub temu odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti nova pravila.

RAK 
Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci, ki od vas pričakujejo dobre rešitve. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja, ter se prepustite vplivu lune v dvojčkih.

LEV
Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti ter brezglavim dokazovanjem na področju odnosov.

DEVICA
Obveznosti se bodo razvrstile v pravi smeri, da ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za delo, ki se vam že nabira na mizi in vas preganja.

TEHTNICA 
Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste z energijo lune v dvojčkih delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.

ŠKORPIJON 
V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni ustaljeno in znano. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si na področju čustev želite več.

STRELEC
Zaradi vpliva lune v dvojčkih boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega, o čemer že dlje časa sanjarite. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo nalezljiva.

KOZOROG 
Preveč govorite, toda kljub temu boste zaradi vpliva lune v dvojčkih ves dan v središču pozornosti. Na področju čustev bolj zbrano prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v zoprnem položaju.

VODNAR 
Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za stvari, ki bi vas lahko v prihodnje popeljale k napredku. Energija lune v znamenju dvojčkov vam prinaša presenečenja.

RIBI 
Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo pripravila do tega, da se direktno soočite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.