Magazin > Horoskop in Numerologija
8549 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 28. novembra 2022

astrologija, horoskopi
Delovali boste prijazno, zato se boste odlično razumeli z vsemi, ne glede na starost in spol.

Presenečali boste s svojim nenavadnim razmišljanjem in genialnimi idejami. Iskali boste načine, kako pritegniti obilje v svoje življenje, ter kako na čim bolj iznajdljiv način rešiti vse kar je kompleksno. Pričakujte tudi nepredvidljivost na vseh področjih delovanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pustite se presenetiti energiji lune v vodnarju, saj je mogoče srečanje, po katerem se boste počutili prerojeno in samozavestno. Takrat, ko boste povsem sproščeni, vam bo najlepše.

BIK 
Počakati morate na pomemben odgovor, ki ne bo vseboval dejstev, po katerih hrepenite. Zadev nikar ne ocenjujte na podlagi enega samega dogodka, saj se lahko motite.

DVOJČKA 
Luna v znamenju vodnarja vas bo spodbudila, da se boste v ključnem trenutku nekoliko lažje odločili. Manj se obremenjujete, saj boste kmalu pripravljeni ponuditi še eno priložnost.

RAK 
Slišali boste nekaj, kar vas bo navdihnilo. Vseeno se ne morete brzdati in najprej preveriti, ali je vse skupaj resnično. Na področju kariere boste dobili koristen nasvet. 

LEV 
Spoznali boste, da ni pomembno, kaj si nekdo misli o vaših načrtih. Pomembno je, da se lahko zanesete na svoje sposobnosti ter da imate v ozadju pripravljen rezervni načrt.

DEVICA 
Glede odnosov boste z luno v vodnarju izredno sproščeni. Radi bi se zaščitili pred raznimi govoricami, kar pa ne bo tako enostavno. Težji podvig boste rešili, saj boste dovolj motivirani.

TEHTNICA 
Poskusite ugotoviti, zakaj vam nekdo ves čas nagaja z zoprnimi pripombami. Ker se bo vse kar je bilo do sedaj kompleksno reševalo hitro, ste lahko še naprej optimistični.

ŠKORPIJON 
Nalogo, ki vam bo zaupana vzemite kar se da resno. Predajte se energiji lune v vodnarju, ki vam bo podarila vztrajnost ter ugoden pristop, s katerim boste znali poiskati cilj.

STRELEC 
V najtežjih trenutkih boste spoznali, da ste sami svoje sreče kovač. Vseeno se tudi vam lahko zgodi, da vas ujame kakšna solzica, kar ne bo bistveno vplivalo na končni izid situacije. 

KOZOROG 
Razpolagate z vsemi dobrimi argumenti, tudi z drznejšo potezo zato si lahko obetate pozitivno razrešitve zadeve na področju dela. Nikar pa ne pozabite preveriti neplačanih računov.

VODNAR 
Na nekoga boste ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki vam ogroža spontano delovanje in brezskrbnost. Pripravite se na številna direktna soočenja.

RIBI 
Čakate na pomembne odgovore, zato boste na vsakem koraku delovali nestrpno. Vsekakor je mogoče, da se vse kar pričakujete zgodi pozneje, kot upate, zato ne prehitevajte in ne obupajte.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.