Magazin > Horoskop in Numerologija
3647 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. aprila 2019

astrologija, horoskop
To pravijo astrologi.

OVEN 
Splošno: 

Gneča v službi bo nepopisna, zato se boste težko povsem osredotočili na delo. Privoščite si jutranji obred, ki vas pomiri. Četudi je to samo kava ali čaj, samo da se boste počutili prijetno. V drugi polovici dneva vas utegnejo povabiti na neko družinsko srečanje, ki se ga le udeležite.

Ljubezen:
Skrajni čas je, da se vezani osredotočite na vprašanje, kaj vas v tem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam pri partnerju pomeni največ. Kasneje se o tem tudi pogovorita. Samski se boste počutili ujeti v vseh obveznostih, zato boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj glede tega. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

BIK
Splošno: 

Na delovnem mestu se nekdo poteguje za enak položaj kot vi. Če vam bodo svetovali, da odnehajte prvi, jih nikar ne poslušajte. Vztrajati morate do konca, saj imata oba s sodelavcem enake možnosti. Na petkov večer se pridružite prijateljem na pijači ali pri kakšni družabni igri. 

Ljubezen:
Vezani imate občutek, da je vajin odnos zapadel v rutino, vendar pa lahko pričakujete presenečenje s strani partnerja, ki se bo potrudil, da vam spodnese tla pod nogami. Samski se boste spraševali, kaj si določena oseba misli o vas. V kolikor ne pridete do zaključka, se posvetujte s prijateljem. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno: 

Na delovnem mestu boste opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko vneto pričakujete prost in zabaven konec tedna, ki je pred vami. Poleg tega se vam obeta tudi izboljšanje na finančnem področju. Zvečer si vzemite čas za vse, ki ste jih v preteklih dneh zanemarjali. 

Ljubezen:
Samski imate pred seboj neko novo poznanstvo, vendar le pod pogojem, da boste sami naredili prvi korak. Imeti morate odprte oči! Vezani boste morali malce začiniti vajin odnos. Malce razmislite, kako bi lahko popestrila zadeve med vama, tako glede razumevanja kakor tudi kje drugje. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Na današnji petek v službi ne boste ravno prekipevali od energije. In ravno zdaj, ko imate največ dela, pešate. Vse prisotne boste utrujali z govoričenjem o svojih poslovnih in zasebnih vzponih in padcih. Bolje bi bilo, da bi manj govorili in več delali, le tako boste lahko v roku postorili, kar morate. 

Ljubezen:
Samski imejte v mislih, da popolnega partnerja ni. Vaše zahteve so precej visoke, zato še enkrat razmislite, kje bi lahko spremenili svoja pričakovanja. Tudi vi imate svoje napake. Vezani bodite pozorni na to, kaj vam partner želi povedati. Vi ga boste sicer poslušali, a ga ne boste slišali. Posvetite se mu.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Na poslovnem in finančnem področju boste precej aktivni. Še veliko boste morali narediti, če želite, da se bančno stanje spremeni na bolje. Predvsem pa bodite potrpežljivi in ne razmetavajte z denarjem tam, kjer ni potrebno. Vaše počutje do danes odlično, zato se bo družabni večer zavlekel pozno v noč. 

Ljubezen:
Vezani boste oddajali izredno pozitivno energijo in ljudje, s katerimi boste obkroženi, vas bodo kar požirali z očmi. A pazite, saj vaš partner ne bo najbolj navdušen nad vso pozornostjo, ki jo boste dobivali. Samski boste želeli razbrati znake, ki vam jih bo pošiljala neka oseba, a nikakor ne boste vedeli na čem ste.
 
Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno: 

V službi se vam bo marsikaj podilo po glavi. Zastavili ste nek zahteven projekt, toda niste prepričani, da lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko preživeli. Najraje sploh ne bi začenjali. Ne bodite negativni in voda bo stekla na vaš mlin. V drugi polovici dneva se lahko pojavi nemir. 

Ljubezen:
V kolikor si boste vzeli čas za zabavo, je pred vami pester in zelo zanimiv dan, samski Na vas pa je, da pokličete prijatelje in jim predlagate, kaj boste počeli. Vezani boste vajin odnos primerjali z ostalimi in začeli se boste spraševati, če je to sploh to, kar želite. Če se vi dobro počutite v tem odnosu, je to vse, kar je pomembno.  

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Pri delu še naprej nabirate znanje, ki ga potrebujete za vzpon na poklicni lestvici. S tem boste omilili svojo finančno stisko, ki bo kmalu postala preteklost. Če je potrebno, se pogovorite z nadrejenimi, saj vam ravno oni lahko najbolje svetujejo. Danes lahko pričakujete zanimiv večer. 

Ljubezen:
Nekaj ne bo šlo po vaših načrtih, samski. Vendar pa imejte v mislih, da se vsaka stvar zgodi z razlogom, čeprav ga vi morda v danem trenutku ne boste opazili. Vezani pa boste partnerja po krivem obtožili. Če imate vi slab dan, potem to še ni razlog, da se spravite na partnerja. Nikar ne iščite težav.  

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Zaradi napornega delovnega urnika ne boste dokončali vseh obveznosti. Ostalo boste opravili doma, kar vas ne bo ravno veselilo, saj ste si obetali prost in miren konec tedna. Denarne zadeve: posvetili se boste športnim stavam in morda tudi kaj zadeli. Zdravje: sprehod bo ugodno vplival na vaše razpoloženje. 

Ljubezen:
Vezani boste na vsak način želeli ugotoviti, kako bi izboljšali vajin odnos. A v resnici ne potrebujete prav nobene spremembe ali izboljšave. Zadeve so na tisti točki, kjer morajo biti. Samski se boste odločali, kaj narediti glede simpatije. Je še vredno vztrajati ali ne. Zaupajte svojemu notranjemu občutku. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

V službi boste danes dobre volje. Delovni dan bo hitro minil in kot bi mignil se boste odpravili na obisk k svoji družini, kjer boste pogovor pričeli na šaljiv način. Lahko da je to le krinka za neko resno novico, ki vam leži na duši. V vsakem primeru je najbolje, da ste odkriti in čim prej opravite s tem.

Ljubezen:
Samske čaka izredno pomembna odločitev glede ljubezenskega življenja. Vsekakor pa boste potrebovali nasvet in pomoč prijatelja, saj sami ne boste vedeli, kaj bi naredili. Vezani boste morali vložiti veliko dela, da boste vajin odnos speljali v pravo smer. Pred vami je naporen dan.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno: 

Danes v službi utegnete biti razlog nekemu prepiru, čeprav ste si tega najmanj želeli. Delovni dan se bo zavlekel, saj boste reševali težave, za katere niti niste odgovorni. Nocoj si dajte duška. Zabavajte se do zgodnjih jutranjih ur, saj vas čaka prost konec tedna. Finance: z denarjem ravnajte pametno. 

Ljubezen:
Samski lahko pričakujete preobrat na področju vašega ljubezenskega življenja. In sicer se vam bliža oseba, ki vas bo precej zmešala. A pazite, da ne boste takoj preveč zagreti. Počasi. Vezane pa se prepustite toku in bodite spontane. Zadnje čase ste vse preveč načrtovale vnaprej.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Pogledati resnici v obraz ni prijetno, včasih pa celo zelo težko. V službi si občasno radi olajšate delo in posegate po konceptih, ki niso vaši. Če ne boste previdni, vas bodo razkrinkali in znašli se boste v zagati. Raje uporabite svoje možgane, saj se v njih skriva prava kreativnost. 

Ljubezen:
Danes vaš partner ne bo najbolj zgovorne narave. Če boste želeli z njim govoriti o kakšni pomembni zadevi, raje počakajte še kakšen dan, saj ne boste dobili želenega odziva. Samski se ustavite in zajemite sapo. Ni potrebno, da se zadeve spremenijo iz danes na jutri. Vzemite si čas. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:
 
Na delovnem mestu boste nekoga izzvali na boj, a vas ta ne bo jemal resno. Bolje bi bilo, da svojega mnenja ne poveste na tako agresiven način, ampak osebi razumsko in mirno razložite vaš pogled na celotno situacijo. V tem primeru se bo tudi ona tako odzvala. Bodite potrpežljivi. 

Ljubezen:
Samski imate že nekaj časa zelo zanimivo osebo v svoji bližini, vendar pa je še niste opazili, saj ste preveč zaverovani vase in v svoja merila. Ne ozirajte se toliko na to. Vezani se boste začeli boriti s partnerjevo slabo navado, ki vam že lep čas para živce. A to bo zelo težavna naloga. Pripravite se.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.