Magazin > Horoskop in Numerologija
6957 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. avgusta 2022

astrologija Profimedia
S konjunkcijo med Luno in Merkurjem bo močan poudarek na komunikaciji.

Moč in dodatno energijo boste zaznali na področju ljubezni, o vsem kar vas muči se boste iskreno in odprto pogovorili. Hiter in bister um vam omogoča, da na področju kariere in denarja takoj zaznate katera priložnost je ugodna in katera diši po prevari. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zjutraj, ko bo luna še v devici, bo manj dobre volje, toda več treznosti in praktične energije, ki jo skušajte uporabiti na področju dela in denarja, seveda v pozitivni smeri.

BIK 
Po vsej verjetnosti ne boste dobili pravega odgovora, kar bo vzbujalo še večjo nestrpnost. Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas bremeni v ozadju. 

DVOJČKA 
Spoznali boste, da je lahko nekaj, kar se pojavlja nenadoma pomembno za vas in osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, preden ne boste povsem prepričani, kako nadaljevati. 

RAK 
Zanimiv pečat bo pustil sodelavec, ki razmišlja popolnoma drugače. Njegova ideja vas bo prebudila iz starih vzorcev. Povezali vaju bodo sorodni interesi in podobna prepričanja.

LEV
Oseba, ki je zaznamovala pomembne dele preteklosti, se počasi umika, kar vas bo najprej prestrašilo. Postopoma boste spoznali, da je prav, da se je zgodilo, kar se je zgodilo.

DEVICA 
Pričakujete lahko prijetne dogodke, domače obveznosti vas bodo spravljale v dobro voljo. Znali se boste prilagoditi vsem razmeram, ki v bistvu niti ne bodo tako zelo enostavne. 

TEHTNICA 
Pritoževali se boste nad tem, da vas ne poslušajo. Če boste vztrajni, boste premagali zoprne nasprotnike in vse negativne vibracije, ki bodo krožile v vaši bližini.

ŠKORPIJON 
Zaradi prehoda lune iz device v tehtnico boste zapadli v čustveno krizo soočanja, kar ne bo najbolj enostavno, saj nimate energije, da bi se borili z negativnimi mislimi in vibracijami.

STRELEC 
Nepopustljivi boste, saj ste prepričani v nekaj, kar drugi vidijo drugače. Ljubezenske zadeve bodo zakomplicirane, saj nimate dovolj posluha za ideje ljubljene osebe, ki niso realne.

KOZOROG 
Prepričala vas bo brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih zamisli. Luna prinaša s prehodom nihanja, ki bodo najbolj intenzivna pri tistih, ki se že nekaj časa skušate sestaviti. 

VODNAR 
Tokrat boste dovolj iznajdljivi in produktivni, da boste vse pomembne zadeve popeljali do konca in naredili načrt tudi za prihodnost. Dotaknili se boste tudi področja financ. 

RIBI 
Prihaja čas, da pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost razvoju čustev, ki se že nekaj časa prepletajo. Čeprav prave zasnove ne boste našli takoj, je priporočljivo, da vztrajate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.