Magazin > Horoskop in Numerologija
3630 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Raki, previdno s partnerjem.

OVEN
Splošno:

Zaradi neodločnosti boste v službi zamudili priložnost za diplomatski pogovor. Zamujeno boste lahko nadoknadili le, če boste v prihodnje trdno prepričani vase. Kar se denarnega področja tiče, si boste danes lahko nekoliko oddahnili, saj vas v zvezi s tem čakajo pozitivne novice. Skrb za zdravje tudi danes ne bo odveč.

Ljubezen:
Vezani, danes bo zagotovo čas za ljudi iz vaše preteklosti. Obnovite stike z nekom, ki ga že dolgo časa niste videli ali slišali. Lepo boste presenetili to osebo in ponovno združenje zna biti zelo zabavno. Samski pa boste danes iskali nekoga, ki bi vas znal očarati. Saj veste, kdor išče, ta najde, tako da nikar ne obupajte!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Spoznali boste, da zares napredujete le takrat, ko sledite sebi in svojim notranjim občutkom. Danes se vam bo povrnila samozavest. Kar se financ tiče, dan ne bo najboljši in morda se boste morali soočiti z nekaterimi denarnimi omejitvami. Zdravo prehranjevanje bo izboljšalo vašo kakovost življenja.

Ljubezen:
Za samske bo današnji dan čas iskanja čustvene in duhovne stabilnosti. Na stvari poglejte iz drugega zornega kota in našli boste odgovore na vsa vprašanja. Vezani pa imejte v mislih, da je komunikacija najbolj pomemben del vsakega odnosa, zato s partnerjem delajta na tem, da se bosta več pogovarjala.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Manj ko boste razmišljali o nepotrebnih malenkostih, lažje boste napredovali proti cilju, ki ste si ga začrtali. Verjemite vase, naj bo vaš korak odločen! Dobili boste nekaj izrednih priložnosti za zaslužek, toda na vašem računu še se dolgo ne bo nič poznalo. Pester dan in neredna prehrana bosta poskrbela za izčrpanost.

Ljubezen:
Vezani boste danes morali najti pravo mero za govorjenje. Če boste kar naprej nekaj govorili, se vas bo partner naveličal, če pa boste tiho, bo razumel to kot znak, da je nekaj narobe. Samski pa boste danes zelo radovedni glede neke osebe, ki vam je všeč. Naj vas ne bo sram vprašati za ime in številko.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

RAK
Splošno:

Nekam zasanjano in velikopotezno se boste lotevali težav. Konfliktom se danes raje izognite, tudi če se vam bo zdelo, da imate prav. Pri financah bodite nekoliko bolj pozorni, da ne boste preveč nepremišljeno zapravljali in zabredli v prevelik minus. Zdravje bo ogroženo zaradi premalo gibanja in bedenja dolgo v noč.

Ljubezen:
Danes bo napetost med vama s partnerjem naraščala. Pazite, da ne boste prilivali olja na ogenj, raje se odmaknite in ne izzivajte sreče. Samski pa se danes posvetite razmišljanju o tem, kaj si sploh želite od potencialnega partnerja in ali ga sploh potrebujete. Po eni strani se v trenutnem položaju počutite prav dobro, kajne? 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Dokazali boste, česa ste sposobni. Vodila vas bo nezmotljiva intuicija. Delavnik bo sicer stresen, vendar si nikar ne dovolite, da bi delo odnesli še domov. Finančno stanje bo zadovoljivo, a le če se boste uspeli izogniti nakupovalni mrzlici in skušnjavam. Zdravje se bo nekoliko izboljšalo.

Ljubezen:
Samski boste danes dobili neke zanimive ideje, kam bi se zvečer lahko odpravili. Ne zatrite jih v kali, pogovorite se z nekom in naj vam nocoj dela družbo. Videli boste, kako boste na koncu zadovoljni. Vezani pa boste danes preveč razmišljali o nekom iz preteklosti. Opomnite se, da je tudi trenutno razmerje precej dobro, tako da ne bodite preveč nostalgični. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Zelo delavni boste in dokler boste lahko delali po svoje, se bo to poznalo tudi pri uspehu. Ko pa se bo treba prilagajati, boste izgubili potrpljenje. Danes se boste odločili za zapravljanje, kar se bo negativno odrazilo na vašem bančnem računu. Nocoj se otresite stresa in se zabavajte dolgo v noč.

Ljubezen:
Vezane bo danes partner prosil za pomoč. Preden boste začeli trositi pametne nasvete, počakajte, da vam bo povedal do konca, kaj ga muči. Skupaj bosta lahko našla rešitev. Samskim pa se bo danes ponudila neka odlična priložnost, lahko se boste ponovno srečali z nekom iz preteklosti. Izkoristite jo, nikoli se ne ve, kako se bodo stvari obrnile. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Ko bodo vsi pričakovali, da vas bo kaos na delovnem mestu spravil ob živce, boste pokazali svojo pravo bojevitost. Še sami ne boste vedeli, od kod vsa energija, ob koncu dneva pa boste uspešni. Bo pa zato nestabilna finančna situacija za vas kot nočna mora. Zdravje bo pod vplivom vaše psihe, zato se poskusite izogniti stresu.

Ljubezen:
Samski si danes vzemite čas in razmislite o vaših preteklih razmerjih ter o tem, kaj si želite od naslednjega partnerja. Morda bi bilo celo dobro, da bi si naredili seznam lastnosti, ki jih iščete. Vezani pa bodite danes do partnerja popustljivi, predajte se njegovemu vodstvu, tako se bo vaš partner počutil bolje.
 
Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Uspešen poslovni sestanek vam bo danes utrl pot naprej, zato se boste iz ure v uro počutili bolje. Uspeli boste vzpostaviti povezavo, ki vam bo v podporo. Pazite na nepotrebne stroške, saj boste morali kmalu poravnati nekaj dolgov. Spoznali boste, da nespečnost in blažja oblika depresije lahko vodita v bolezen, zatrite ju že v kali.

Ljubezen:
Vezani, danes bo vaša glava polna misli. Nikakor jih ne boste znali razložiti svojemu partnerju, ki tudi ne bo razumel, kako se ne morete osredotočiti na nekaj, kar vam bo dopovedoval. Samski pa boste danes bolj leni, ne bo se vam dalo v družbo. A če boste zamudili zabavo, na katero ste povabljeni, vam bo kasneje žal. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Tudi vaše mnenje je zelo pomembno, zato se ne umikajte, ko je treba, da ga drugi slišijo. Veliko dela boste imeli z družinskimi financami. Nobenih sledi ne bo o velikem zaslužku, vsaj ne o takšnem, kot ste pričakovali. Manjše zdravstvene tegobe bodo prihajale iz občutka osamljenosti in nerazpoloženosti.

Ljubezen:
Današnji dan bo samskim zelo naklonjen, izkoristite ga za spogledovanje in zapeljevanje. Zvečer se uredite in pojdite ven, zagotovo vam bo uspelo spoznati nekaj zanimivih ljudi. Vezani pa se danes posvetite športnim aktivnostim skupaj s partnerjem. To vama bo pognalo kri po žilah in dobila bosta še več energije za druge aktivnosti. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Zakaj bi se obremenjevali, kadar vas okolica prepričuje, da ste drugačni! Bodite ponosni nase in preslišite komentarje nevoščljivcev. Ne lotevajte se tveganih finančnih poslov, opravljajte svoje delo kot običajno, če pa se bodo pojavile prepreke, se ne spuščajte v razprave. Področje zdravja bo zadovoljivo.

Ljubezen:
Samski se boste danes lotili načrtovanja zabave ali večera v mestu. Pokličite prijatelje, vsi boste namreč precej dobro razpoloženi in večer se zna razviti zelo zanimivo. Vezani pa boste danes raje posedali pred televizijo, čeprav bi bilo za vaju bolje, da bi šla ven v družbo. Razmislite, če se zadnje čase dovolj družita s prijatelji.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Danes se osredotočite na tiste stvari, ki vam bodo prinesle tako zadovoljstvo kot dobiček. Prave priložnosti boste pravočasno zaznali, znali se boste izkazati in okoristiti. Obstaja velika možnost, da vam bo napačna ali nepremišljena odločitev povzročila ogromno denarno izgubo. Pazite na imunski sistem, ki bo danes nekoliko oslabljen.

Ljubezen:
Vezani boste imeli danes občutek, da je vaše življenje zapadlo v rutino. Poiščite nekaj, kar bo popestrilo dogajanje v vajinem odnosu, morda bi se lahko zabavala celo s kakšno igrico iz otroštva. Samski pa boste danes dobili neko noro idejo, za katero bi bilo najbolje, da bi jo potisnili na stran, saj vam bo drugače prinesla kar nekaj težav. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Odnosi med sodelavci se bodo danes nepričakovano ohladili, prav tako pa tudi vzdušje na delovnem mestu. Na denarnem področju bodo stvari ostale stabilne, stanje na bančnem računu pa zadovoljujoče. Z vedrim razpoloženjem vam bo danes uspelo pregnati malodušje in žalost.

Ljubezen:
Današnja situacija bo za samske še kako zanimiva. Neka oseba, ki vam je všeč že lep čas, se vam bo približala, vendar pa vam še zdaleč ne bo tako zanimiva, kot vam je bila prej. Vezani pa boste danes precej obremenjeni, zato boste vašega partnerja postavili na stranski tir. Zvečer si le vzemite čas zanj in se odkupite. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.