Magazin > Horoskop in Numerologija
5148 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. maja 2021

astrologija, napoved Profimedia
Nov teden, nova napoved.

OVEN
Splošno: 

Svojih težav ne poskušajte reševati z veliko drame, še manj, če ste poslovno vezani na partnerja ali koga drugega, saj bi podlegli pričkanju, na koncu pa bi morali vse opraviti sami. Posvetite se sebi, svojemu videzu, svoji notranjosti in se poskusite razvajati. Vašo pozornost bo zahtevala tudi družina, obveznosti pa vzemite lahkotno in si naložite le toliko, kolikor boste zmogli.

Ljubezen
Dan bo za vas precej naporen, nemiren, stresen … Obstaja pa tudi možnost, da se bo vsa ta adrenalinska energija izrazila pozitivno – kot poskus nekoga, da vas osvoji, čeprav bo to najbrž počel na malce preveč silovit način. Prebudila se bo vaša želja po spolnosti, zato bo ta postala bolj živahna.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


BIK
Splošno: 

Če čutite, da vam ostaja veliko energije, jo usmerite v delo, saj boste v poslovnem svetu zablesteli takoj, ko se boste prikazali na prizorišču. Znate delovati na lasten način, poznate skrivne prijeme, s katerimi boste dosegli točno tisto, kar drugim ne uspe, zato imate možnosti, da se resnično izkažete.

Ljubezen
Ljubezenske zanke in uganke, v katere ste se morda zapletli že v preteklosti, vam utegnejo nocoj kratiti spanec. Zato vam horoskop priporoča, da bodite še naprej zadržani. Boljše kaže tistim, ki ste samski. Nekdo bo prebudil vašo strast. Igrajte z odprtimi kartami, pa bo sreča na vaši strani.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


DVOJČKA
Splošno: 

V prihajajočem času boste občutili potrebo, da bi se spet vrnili k svojim koreninam, da bi odkrili svoje bistvo in tisto, kar ste v resnici. Dovolj vam bo ugajanja za vsako ceno, ne glede na to, kakšne koristi ste imeli do sedaj od tega. Pustite si čutiti, kar skrivate v sebi in ne dovolite več, da bi vam sreča uhajala skozi prste.

Ljubezen
V ljubezni, predvsem spolni, boste našli veliko veselja in užitkov. Če ste sami, se bo lahko med vami in simpatično osebo nasprotnega spola »zaiskrilo«, toda koga zares ljubite, boste ugotovili šele malce kasneje. Čustvena zmeda in negotovost vam bosta pretili ves dan! Ostanite osredotočeni na svoje želje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Čakajo vas sicer naporni dnevi, ko se boste pošteno trudili za svoj denar, ampak boste spoznali tudi veliko prijetnih ljudi, ki vam bodo popestrili še tako zoprn trenutek. Čeprav ste v osnovi praktičen mislec, tokrat na stvari poglejte z razdalje in z veliko mero intuicije. Zapomnite si, da ni vse v vaših rokah in se poskusite prepustiti toku dogajanja.

Ljubezen
Dan bo dinamičen! Ljubezni sicer ne bo posebno naklonjen, saj boste imeli ogromno obveznosti, ki vam bodo vzele veliko časa, toda če si boste vzeli čas tudi za ljubezen, vas bodo planeti spodbudili k spolnosti, kar bo poživilo vajin odnos. Nekoliko se boste vsi nagibali k iskanju varnosti in gotovosti, zato boste svoje razmerje postavili na trdnejše temelje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


LEV
Splošno:
 
Obveznosti, ki so pred vami, vam ne bodo prizanašale, a z malo dobre volje in predvsem pozitivnega razmišljanja boste mimogrede opravili z njimi. Določite si cilje in pri njih vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. V financah boste nagnjeni k drznosti in izzivom, ki bodo lahko pomenili tudi preizkus za vašo denarnico, saj boste pri iskanju luksuza pripravljeni storiti marsikaj. 

Ljubezen
Vitalen ljubezenski dan! Pozitivna energija bo poskrbela za vročo strast, zlasti boste vse ženske v očeh nasprotnega spola zaželen plen. Kljub temu opozorilo: skrivnosti zadržite zase! Če bo v vašem partnerstvu slučajno kaj »zaškripalo«, ali če boste sprva še trpeli zaradi zapletov iz prejšnjih dni, potrpite in počakajte na pravo priložnost.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno: 

Če ste do sedaj svoje cilje dosegali s pridnostjo, boste v prihodnjih dneh, vsaj kar se tiče dela in službe, precej bolj lenobno razpoloženi. A to boste znali prikriti z resnobnim vedenjem in strateškim načrtovanjem prihodnosti, kar bo pomenilo le to, da boste resne opravke preložili na naslednje dni. 

Ljubezen
Strastni ljubezenski objemi se bodo nadaljevali za vse, če pa ste samski, vam preti nekaj težavic, povezanih z ljubosumjem ali celo možnostjo soočenja s tekmico oziroma tekmecem. Kakorkoli že, konec dneva bo prinesel olajšanje, saj se bosta lažje pogovorila. Nesporazume bosta razčistila. V sebi boste začutili novo moč.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno: 

Danes bo tak dan, o kakršnem ste doslej le sanjali. Vaše intimne želje bodo usklajene z razumom, kar vam bo vlivalo veliko dobre volje in optimizma, ki vam bosta v preostanku dneva prišla še zelo prav. Vaš delovni ritem se bo stopnjeval, pokazati bo treba, kako vztrajni in ambiciozni ste lahko. 

Ljubezen
Dan izkoristite za živahno komunikacijo, saj boste v naslednjih dneh nerazpoloženi za čustvene debate. Potrebovali boste mir in intimo. Osamljeni boste imeli nadpovprečno možnosti, da se bo nekdo ogrel za vas (in vi zanj), če pa že imate stalno razmerje, bo vajino spolno življenje živahnejše kot po navadi. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno: 

Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, na vsakem koraku boste izžarevali prav posebno energijo, ki bo k vam privlačila zelo različne ljudi. To vam bo prijalo, saj boste tako lahko vsakomur učitelj in svetovalec, pa še malce boste lahko pozabili na delo, ki vam ne bo šlo prav gladko od rok. 

Ljubezen
Morebitni zapleti in z njimi povezana negotovost na čustvenem področju se bodo nadaljevali do jutri, ko se bo sreča spet obrnila in ubrala normalno smer. Morda pa boste kljub vsemu ves dan uspešno kljubovali viharjem, saj vas bo grela strast, ki bo dajala vajinemu ljubljenju poseben čar. Izkoristite jo. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6


STRELEC
Splošno: 

Radoživi boste, z glavo med oblaki in polni zamisli, ki jih boste hiteli uresničevati. Prav neverjetno, kako lepo vam bo uspevalo, da boste besede spreminjali v dejanja, pri tem pa boste trmasti in vztrajni kot le malokrat. Proti sredini dneva vam bo veliko pozornosti in časa spet vzela družina, ampak tokrat bo šlo za bolj za želje in načrtovanje kot pa za reševanje težav.

Ljubezen
Današnji dan vam bo zagotovo prinesel srečo! Res je sicer, da vam bodo službene obveznosti vzele ogromno časa, tudi nekaj prostega, toda videti je, da ga boste našli dovolj tudi za ljubezen, zato se potrudite biti dobre volje. Vsekakor boste čustveno zelo odprti in dostopni, v vaši družbi bo lepo. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno: 
Primanjkovalo vam bo vztrajnosti pri delu, zasebno pa boste prav neverjetno trmoglavi, ko boste potrebovali pozornost in spodbudo. Zapluli boste v nepreverjene vode, za raziskovanje katerih boste porabili veliko časa, ki pa si ga boste težko vzeli, iz takšnega ali drugačnega vzroka. 

Ljubezen
Proti koncu dneva se bo pokazalo, kako prav ste imeli, čeprav vam nekaj težkih trenutkov vseeno ne bo ušlo. Izjemno čustveno vzdušje bo tekom dneva napovedalo zbližanje in prepletanje intimnih svetov. Toda pozor, ne zahtevajte vsega preveč in prehitro! Za vas se bo kmalu začelo srečnejše obdobje.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4


VODNAR
Splošno: 

Lep začetek dneva je pred vami, kasneje pa se bodo stvari obrnile nekoliko na slabše. Naleteli boste na ovire, ki jih niste predvideli, kar vas bo neprijetno presenetilo in ohromilo. Ne poskušajte razčistiti nečesa, česar v svoji notranjosti še zdaleč niste sprejeli. Konec dneva pa bo prinesel nekaj sprostitve.

Ljubezen
Sicer mirno in tiho, toda vztrajno in predano boste krmarili svojo ljubezensko barčico. Ampak opozoriti vas moramo na nemirne vode, v katere boste lahko zapluli, če ne boste danes nekoliko bolj previdni. To, da ste sproščeni in polni zaupanja še ne pomeni, da se lahko kar nehate truditi.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


RIBI
Splošno

Spomnite se, da življenje ni samo delo, ampak tudi zabava. Dovolite si začutiti optimizem, ki bo v zraku. Vsaj za trenutek se prenehajte ubadati s prihodnostjo. Dan bo mineval v znamenju poslovnih skrbi. Ne imejte prevelikih skrbi, pa se bo vse dobro izteklo. Po večerji počivajte!

Ljubezen
Dan namenite izkazovanju ljubezni in si privoščite nekaj romantičnih uric v dvoje. Če boste sklenili novo poznanstvo, si vzemite čas in ne zaupajte kar na slepo. Sicer boste danes imeli posebno srečo – predvsem z moškimi! Kar seveda pomeni, da boste ženske predstavnice sijale od zadovoljstva.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.