Magazin > Horoskop in Numerologija
4065 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Tišina vam ne bo odgovarjala, prav tako vam ne bo všeč, če se nihče ne bo spomnil na vas.

Čut za odgovornost prinaša dobre rezultate in stabilno delovanje na področju financ. Samokontrola in previdnost v medsebojnih odnosih lahko zaradi vpliva Polne lune zavirata izražanje in vas postavita pred zoprno izkušnjo. Če se v misli prikradejo strahovi, sumi in razni dvomi, skušajte razmisliti, ali je vredno. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Samozavestno se boste kljub vplivu Polne lune odločili odvreči vso odvečno prtljago, kar vas vodi k bolj urejenim mislim in povečani želji po tem, da naredite nekaj drugačnega.

BIK 
Zaradi vpliva Polne lune v znamenju kozoroga se bo treba naprej soočiti z vsem, kar ste pustili nedokončanega, v upanju da izgine samo od sebe. Ko boste začeli, vam bo odleglo.

DVOJČKA 
Če boste sprejeli dejstva, se boste znali spretno uskladiti z vsako situacijo. Poskusite biti pozorni na stvari, ki se vas ne bodo direktno dotikale, vendar bodo kljub temu pomembne.

RAK 
V smislu ljubezni in odnosov vas bo energija Polne lune zadela tako močno, da boste poleg strasti zaznavali tudi bolj globoke vibracije. Prakticiranje diplomatskih rešitev bo odlična izbira.

LEV 
Na trenutke boste sramežljivi, ko pa boste ugotovili, da ste zaželeni, lahko hitro postanete egocentrični. Poskrbite, da se zapleti na delovnem mestu ne bodo mešali z osebnim področjem.

DEVICA 
Na področju čustev boste ogromno ponujali, zato se izognite sramežljivosti in občutku nizke samopodobe. Ljubezen in medsebojni odnosi nasploh bodo zelo pomembno področje.

TEHTNICA 
Kakršno koli poglabljanje bo pomagalo urediti napetosti na osebnem področju, kar vas, kljub temu da bo Polna luna mešala štrene vodi k bolj intenzivnemu osebnemu razvoju.

ŠKORPIJON 
Vpliv Polne lune lahko sproži močne razlike v mnenjih, zato je priporočljivo, da dvignjeno glavo v pravem trenutku malce spustite. Če vas spremljajo razni pomisleki, nikar ne odreagirajte prehitro.

STRELEC 
Delovali boste bolj mehko in prilagodljivo kot običajno, zato se bodo medsebojni odnosi končno zavihteli v bolj prijetno smer. Občutek, da nekomu pripadate, vas bo držal pokonci.

KOZOROG 
Razne kaotične situacije na področju kariere ter prepiri v domačem okolju vas bodo vodili do točke, da se vprašate, ali sami morda delate kaj narobe. Temeljito o vsem skupaj razmislite.

VODNAR 
Potrudite se, da spregledate, na kateri točki bi lahko svojo karierno pot še izboljšali. Izogibajte se predvsem hitremu in brezglavemu delovanju, saj lahko marsikaj spregledate.  

RIBI 
Kljub vsem lepim energijam, ki čakajo, da jih ujamete, se bo v ljubezenskih odnosih pojavilo zaradi vpliva Polne lune, ki prebuja hladnost ter zadržan pristop močno trenje. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.