Magazin > Horoskop in Numerologija
5609 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. junija 2019

astrologija, horoskop
Tak bo vaš ponedeljek.

OVEN
Splošno:

Usmerite vso svojo pozornost na materialno in finančno situacijo ter reorganizirajte svoje poslovanje. Razloga za paniko sicer še ni, saj so te težave le prehodnega značaja. Ne zapravljajte pa denarja po nepotrebnem. Če se vaše zdravstvene težave še vedno pojavljajo, je mogoče prišlo do napačne diagnoze.

Ljubezen:
Samski si naredite uslugo in se dobro pripravite na iskanje sorodne duše. Pred vami je namreč kar precej dogodkov. Zmenite se in pojdite ven s prijatelji. Vezani pa boste prehitro sklepali, ko boste slišali neko zgodbo. Dajte partnerju vsaj priložnost, da obrazloži zadeve, saj se boste pri sklepanju močno zmotili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Večkrat se boste znašli v središču pozornosti, zato bo okolica dobila vtis, da ste oseba polna sebe, ohola in vzvišena. Kljub temu boste na poslovnem področju naredili opazne korake naprej. Danes lahko nekaj denarja previdno investirate in obrestovalo se vam bo. Danes se boste dobro počutili, le alkoholu se izogibajte, saj vam viša pritisk.

Ljubezen:
Samski boste danes razmišljali o neki pretekli zvezi. Poslušajte, kaj ima o tem povedati vaš prijatelj, saj vam bo osvetlil celotno zadevo. Vezani pa se pogovorite s partnerjem, kaj bosta počela v prihodnje. Naredita načrt in se ga tudi držita. Ugotoviti morata, kaj manjka vajinem odnosu, da ga bosta lahko dopolnila.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Na poslovnem področju ste v dobrem položaju. Izpolnile se vam bodo nekatere želje, veliko pa bo odvisno od vloženega truda. Danes vam bo šlo vse dobro od rok. Finančno stanje vas sicer ne skrbi, a vseeno premislite, kako bi lahko zaslužili več denarja. Težave, ki se bodo pojavile, bodo predvsem posledica stresa, zato naredite nekaj za notranji mir.

Ljubezen:
Vezani se danes ne boste počutili najbolje v bližini partnerja. Saj ni potrebno, da prav vsak dan preživita skupaj. Pojdite malce po svoje, tako se bosta lahko zvečer vsaj o čem pogovarjala. Samski pa se danes raje ugriznite v jezik, drugače boste izrekli kakšno neumnost. Nekdo bi vam znal to še kako zameriti.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Dogodki iz preteklosti bodo nenadoma prišli na dan in razburkali vaše današnje načrte. Premagati boste morali nekaj nepričakovanih ovir, zaradi česar bo treba za nekaj časa preložiti večino pomembnih načrtov. Z denarjem boste še vedno na tesnem. Danes boste začutili izčrpanost, zato si nujno privoščite popoldanski počitek.

Ljubezen:
Vezani se danes ne boste strinjali s partnerjem glede neke zadeve, vendar pa bosta ugotovila, da ima vsaj eden od vaju prav. Saj ni nujno, da imata vedno enak pogled na svet. Samski pa boste imeli danes sicer neke načrte, ki pa se bodo spremenili v zadnjem hipu. Bodite odprti za novosti in priložnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Skupaj s preizkušnjami boste dobili tudi modrost in lahko boste dosegli cilje, ki ste jih imeli nekoč, nato pa ste nanje pozabili. Pri finančnih investicijah se danes ne zanašajte preveč na svoj občutek in za mnenje prosite nekoga, ki se na to spozna. Zaradi utrujenosti in pomanjkanja energije bodite danes pri vseh stvareh kar najbolj zmerni.

Ljubezen:
Samski boste danes postavljeni pred izziv. Sprejmite ga, kajti z lahkoto boste navdušili vse okoli sebe. Pred vami bo kasneje pester večer; še vedno v znamenju vašega rezultata. Vezani pa boste danes nagnjeni k pretiravanju. Preden boste naredili kakšno sceno, se vprašajte, kaj je bilo sploh tako hudo. Ugotovili boste, da ni vredno vaših živcev.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Lahko da boste danes prekinili pogodbo s poslovnim partnerjem in zaradi tega bodo lahko nastale zamere. Potrebovali boste veliko iznajdljivosti, da se boste iz vsega tega uspešno izkopali. Pozitivno stanje na vašem bančnem računu pa vas bo naravnost razveselilo. Sprostite se s fizičnimi aktivnostmi.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes ugoditi partnerju in narediti nekaj tako, kot bo želel on. Danes mu na vsako vprašanje odgovorite z da, pa boste videli, kako lepo se bo vedel do vas v prihodnjih dneh. Samski pa boste imeli nekaj odvečne energije, zato se spravite v akcijo, pojdite teči v naravo ali pa plavati. Lahko da boste spoznali celo kakšno novo osebo.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Danes boste precej aktivni in polni samozavesti. Zanimale vas bodo mnoge stvari in težko boste dolgo ostali na enem mestu. Čakajo vas težave na finančnem področju, zato se danes izognite vlaganju denarja. Delovni zagon bo danes pregnal slabo voljo, zato bosta tudi zdravje in počutje boljša kot v preteklih dneh.

Ljubezen:
Samskim bo danes preglavice delala neka oseba, ki ste jo opazili že nekaj časa nazaj. Nikakor ne boste mogli sestaviti vseh delov skupaj. Morda bi vam pomagal pogovor s to osebo, ne bodite sramežljivi. Vezani pa imejte zaupanje vase in v svojega partnerja. Danes se bosta lotila nečesa in uspelo vama bo le, če se bosta oba potrudila.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Polni boste zagona in vse naloge boste opravili z lahkoto. Vaša težava pa bo v tem, da se ne boste mogli osredotočiti samo na pomembne stvari, ampak se boste poglabljali tudi v vse tisto, kar vas bo zanimalo. Ne zapravljajte, saj se bo v sredini tega meseca nabralo veliko računov. Spremenite odnos do svojega zdravja in ne ignorirajte bolezenskih znakov.

Ljubezen:
Vezani danes pazite, nikar ne sprejmite kakršnegakoli tveganja, saj bi to lahko razjezilo vašega partnerja. Samski pa boste danes občutili potrebo po čustveni povezanosti z nekom. Pazite, da se ne boste opekli, kajti ta oseba, ki jo imate nenehno v mislih, ni najboljša za vas. Raje dvakrat razmislite.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes boste res veliko govorili. Res je, da imate smisel za humor, ki ga okolica sicer sprejema, vendar ostanite v mejah normale, naj vas ne zanese. Danes vas v zvezi s finančnim stanjem čaka nekaj novosti, ki pa ne bodo nujno dobre. Slabo se boste počutili, zato poskusite spremenite prehrano. Jejte lahko in zdravo hrano.

Ljubezen:
Samski se boste danes obremenjevali z vsemi vrstami odnosov, saj vam bodo predstavljali izziv, ki ga ne boste mogli rešiti. Če česa ne boste mogli dojeti, vprašajte koga za nasvet. Vezane pa bo partner spravil v nelagoden položaj v družbi. Če vam kaj ne bo všeč, potegnite partnerja na stran in mu to povejte.

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Danes se vam bo dogajalo to, da ne boste opravili nujnega dela. Poskušajte se obnašati bolj racionalno in se zamislite nad tem. Pazite na denar. Nameravate kupovati na veliko, tudi stvari, ki jih ne potrebujete nujno. Zdravstvene težave lahko danes pričakujete v področju trebuha, vendar ne bo šlo za resne težave.

Ljubezen:
Danes se boste posvetili zabavi, ostale obveznosti pa boste spet potisnili na stran. Samski se ne boste obremenjevali s težavami ob iskanju partnerja, pač pa se boste posvetili prijateljem. Vezani pa pojdite v naravo z vašim partnerjem. Predajta se uživanju na svežem zraku, za oba zna biti to zelo razburljivo.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Danes boste vedrega duha, zato vas čaka dobro sodelovanje z okolico in uspešno sklepanje novih poslovnih kupčij. Vse vam bo šlo gladko od rok in zadovoljni boste sami s seboj. Finančno stanje bo ostalo nespremenjeno. Danes vas bo spravljajo v slabo voljo le zdravje. Prav zaradi tega se ne naprezajte preveč.

Ljubezen:
Vezani danes ne boste najbolj pripravljeni poslušati svojega partnerja. Včasih je dobro postaviti kakšne omejitve, zato raje povejte partnerju, da naj se tokrat obrne na svoje prijatelje. Samski pa boste danes navdušili okolico s šalami in smislom za humor. Vsi vas bodo poslušali, tudi vaša simpatija, zato se izkažite!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Spoznali boste, da se vam ni potrebno odzvati na vsak poziv, ki ga dobite, da bi pomagali v svoji okolici. Nekateri so že vajeni, da vi vse postorite namesto njih. Postavite meje. Z današnjim dnem se bo vaše finančno stanje začelo izboljševati. Če se zdravstvene težave še vedno pojavljajo, obiščite zdravnika. Danes bo pravi dan za to.

Ljubezen:
Samski se boste danes odločali, kaj bi počeli. Naj vas nikar ne zagrabi panika, če ne boste imeli načrtov za zvečer. Pridružite se naključni družbi, pa bo večer še kako zanimiv. Vezani pa boste dobili neko idejo glede vas in partnerja. Naj vas ne bo strah tega povedati partnerju, saj vam bo z veseljem ustregel.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.