Magazin > Horoskop in Numerologija
8984 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. januarja 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Želeli boste prehitevati ter storiti čim več udarnih korakov.

Prav tako boste želeli, da vas opazijo, da se vam približajo in da vas upoštevajo. Nakopičena energija bo ves čas spontano silila na plano. Nikjer ne piše, da morate vse postoriti sami, zato sprejmite pomoč in ne razmišljajte, kdo bi vas lahko le izkoristil. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na področju kariere bo kljub energiji lune v dvojčkih vladalo zatišje. Izkoristite čas za tkanje novih načrtov, namesto da bi se predajali ničvrednemu opravljanju s sodelavci, ki samo čakajo, kaj boste povedali.

BIK 
Če ste v podjetniških vodah, si naredite čim prej dober načrt, kako se rešiti iz kočljive situacije. Znali se boste pozanimati o vsem, kar vas skrbi, zato nimate razlogov za slabo voljo.

DVOJČKA 
Še enkrat se boste poglobili in se vprašali, ali ste naredili pravo potezo, posebno glede pomembnega osebnega vprašanja, ki ne zadeva samo vas, ampak tudi tiste, ki so vam blizu. 

RAK 
Nečesa ne razumete, vendar imate zaradi razposajene energije, ki jo prebuja luna v dvojčkih  še nekaj možnosti, preden se odločite. K sreči ste si dali pred kratkim na stran nekaj prihrankov, kar vas lahko reši.

LEV 
Čeprav boste ob pogledu na bančni račun zadovoljni, ne pomeni, da bi morali takoj začeti brezglavo zapravljati. Prisluhnite znancu, ki zelo dobro ve, kaj je tisto, kar delate narobe.

DEVICA 
Danes se lahko odpravite z energijo lune v dvojčkih tja, kjer veste, da vas bodo dobro sprejeli. Prihaja priložnost za vse pogovore, s katerimi ste zaradi nenavadne vsebine dolgo odlašali. 

TEHTNICA 
Odločate se za novo priložnost, za katero se boste pripravljeni boriti z vsemi močmi. Ne bodite presenečeni, če boste morali za nakup, o katerem razmišljate odšteti nekaj več, zato se pravočasno pripravite. 

ŠKORPIJON 
Kljub temu da vam bodo z luno v dvojčkih po glavi švigale zanimive zadeve, bo treba premisliti tudi o nečem, kar vam sicer ni preveč všeč. Vsaka naložba bo del razmišljanja o lepši prihodnosti.

STRELEC 
Nekdo vas izredno privlači, a nimate dovolj poguma, da bi storili korak. Morda je najboljša rešitev, da enostavno počakate, morda pa se vam bo želja, če boste verjeli vanjo, uresničila. 

KOZOROG 
Glede službe boste zaradi obnašanja nekoga od sodelavcev v dvomih. Ne preskočite ničesar, posebno glede denarja. Imeli boste občutek, da je nekdo očitno pozabil na vas.

VODNAR 
Ko se nekdo ne bo odzval, se boste z luno v dvojčkih vihravo obrnili na drugo stran. Nekdo je veliko bolj zagret, kot želi pokazati. Smehljali se boste in nazadnje sami prevzeli pobudo. 

RIBI 
Luna v dvojčkih vam bo zašepetala edini način, da se stvari premaknejo z mrtve točke. Ne boste zgrešili, če se boste vsega skupaj lotili razigrano in hkrati bolj odgovorno kot v preteklih dneh.

Horoskop danes – za boljše odločitve v vašem življenju.

Preberite horoskop za danes tudi svojim najdražjim.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.