Magazin > Horoskop in Numerologija
8214 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. marca 2020

astrologija, horoskop
Nov teden, nova napoved.

OVEN
Splošno:

Narastla bo želja po uspehu, vzporedno s tem pa tudi sovraštvo, do določenih poslovnih partnerjev in sodelavcev. Prenagljene odločitve bi vam lahko povzročile veliko težav. Manj se posvečajte materialnemu zadovoljstvu, več pa tistemu, kar vas čustveno in duhovno izpopolnjuje. 

Ljubezen:
Hrepeneli boste po pravi ljubezni, še toliko bolj, če ste že dalj časa samski. Ne spuščajte se v površne odnose samo zato, da ne bi bili sami, saj bi bili na koncu razočarani. Izbranec ne bo mogel izpolniti vseh vaših zahtev in pričakovanj, zato se bosta veliko prepirala. Potrpite še malo, kajti sledi boljše obdobje, v katerem boste lahko izpolnili vse svoje želje. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Dobro premislite, preden boste sprejeli odločitve in nove poteze v karieri ali privatnem življenju. Hitre in nepremišljene reakcije bi dolgoročno imele zelo slabe posledice. Posvetite se financam, vlaganju ali varčevanju, nakupu ali trgovini, lahko pa načrtujete tudi letni dopust. Velik pomen boste dajali sodelovanju in prijateljstvu. 

Ljubezen:
Malo več časa posvetite partnerju in predvsem prijateljem, ki ste jih v zadnjem obdobju kar precej zapostavili. Vaše družabno življenje bo boljše kot prej, zato se veliko gibajte med različnimi ljudmi, komunicirajte in spoznavajte nove osebe. Če ste samski še toliko bolj, saj bo to pravi način, da boste naleteli na svojo sorodno dušo. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Povečali se bosta vaša mentalna in telesna aktivnost. Čim več se gibajte in pametno izkoristite vse svoje potenciale. Uporabite svojo intuicijo, še posebej ko boste želeli prodreti v namere sodelavcev, katerim ne verjamete ali pa jih ne poznate dobro. Poskušajte poiskati kompromis, tako bo veliko bolje.

Ljubezen:
Intimno in spolno življenje bo v središču vaše pozornosti in od partnerja boste pričakovali, da bo zadovoljil vse vaše apetite. Veliko se tudi pogovarjajta in poskušajta zgladiti vse nesporazume iz preteklosti, ki sta jih pometla pod preprogo. Danes boste lahko jasno izrazili čustva in povedali, kaj vam leži na duši. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Dogodki se bodo hitro in spontano odvijali, zato bodite prodorni in pogumni, pa boste zavzeli boljše mesto na lestvici uspešnosti. Osredotočite se na svoje delo in na vsako malenkost, saj bodo vaši nadrejeni vse temeljito nadzirali. Potrebujete več previdnosti in samokontrole, zberite se. 

Ljubezen:
Skupno življenje bo pravi korak za vse, ki ste že dolgo skupaj, a se do zdaj niste mogli odločiti, kako naprej. Zberite pogum in se ne ustrašite vseh obveznosti, ki ga prinaša odraslo življenje. O partnerju boste odkrili zanimive reči, ki vam bodo zelo pomagale pri končni odločitvi. Ste na pravi poti. 

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Bolj resno začnite razmišljati o prehrani in zdravem načinu življenja, še posebej če imate težave s težo, slabo kondicijo ali pa kadite. Srečajte se z osebami, ki vas bodo motivirale, izogibajte pa se tistim, ki vam črpajo energijo in na vas prenašajo svojo pasivnost in negativno stališče. 

Ljubezen:
Odkrit pogovor bo rešil vse vajine težave in dileme, zato nikar ne oklevajte, pa čeprav se lahko zgodi, da boste slišali tudi kaj neprijetnega. Čas je, da prenehate živeti v laži. Prenehajte se sprenevedati in pretvarjati, da je vse v redu, ko pa že dalj časa čutite, da se nekaj dogaja za vašim hrbtom. Pravico imate vedeti kaj.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Vztrajajte pri taktičnosti in diplomaciji, svojega mnenja pa nikakor ne vsiljujte drugim ljudem. Če boste morali izbirati med zasebnim in družabnim življenjem, ne reagirajte nepremišljeno. Uspešni boste predvsem tisti, ki boste pripravljeni malce popustiti. Za določene težave boste potrebovali pomoč odvetnika. 

Ljubezen:
Partnerju boste težko oprostili danes izrečene besede, a boste čez nekaj časa spoznali, da so bile na mestu. Kritike je vedno težko sprejeti. Ne bodite zamerljivi, ampak sprejmite njegove predloge in želje ter poskušajte kaj popraviti in izboljšati. Le vi lahko vplivate nase, a zavedajte se, da boste s tem postavili vajin odnos na novo raven. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Povečalo se bo nerazumevanje, netoleranca bo narasla in sprejeli boste določene napačne odločitve. Nekateri izmed vas se boste počutili nepravično obsojene. Naglašena bodo čustva in podzavest, zato v trenutkih odločanja poslušajte svoj notranji glas, ki vas bo vedno odpeljal v pravo smer. 

Ljubezen:
Bodite pozorni na partnerjevo vedenje in njegov odnos z osebami nasprotnega spola, še toliko bolj, če sta v dolgočasni zvezi, polni monotonije. Nujno morate čim prej ukrepati in razbiti rutino ter v odnos vnesti več svežine, veselja in radosti. Poskušajta s skupnimi dejavnostmi, odpravita se na krajši izlet ali pa se sprehodita po parku. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Izkoristite ugodno priložnost in se malo umaknite iz mesta ali vsaj od ljudi, ki vas utrujajo in razburjajo. Najbolje se boste počutili, če boste preživeli nekaj časa v naravi ali v gorah. Sprostila vas bo tudi lažja telesna aktivnost, kot je na primer delo v vrtu ali krajši sprehod. Poskrbite za sprostitev.

Ljubezen:
Vzdušje v vajini zvezi se bo drastično izboljšalo, ponovno bosta polna optimizma in ljubezenskega zanosa. Z veseljem bosta skupaj preživljala svoj prosti čas, veselila se bosta vsakega objema, poljuba in dotika. Ohranjajta ljubezen in strast, ki vaju bosta še bolj povezali in zbližali. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Potrebno bo igrati na karto razuma in intelektualne komunikacije. Učenje in izobraževanje se vam bo izplačalo, prav tako pa tudi povečana komunikacija na vseh ravneh. Posebno aktivni boste tisti, ki delate v skupinah. Sodelovanje in izmenjavo zamisli boste doživljali kot užitek, ne pa kot naporno prilagajanje. 

Ljubezen:
Želeli in potrebovali boste več svobode, kot vam jo bo partner nudil. Žal ne boste imeli njegovega zaupanja in tudi vi se ne boste nič potrudili okrog tega, da bi ga pridobili. Razne izjave in ljubosumni izpadi bodo le dokaz več, da sta se znašla v brezizhodni situaciji. Čim prej poskušajta vse zgladiti, da se ne bosta znašla pred zidom, kjer ne bo več poti nazaj.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

V vaših medosebnih odnosih bo več simpatije, razumevanja in humanosti. Svojo energijo boste usmerili v zasebno življenje. Bodite previdni pri stikih z osebami, ki se bodo na vaš račun želele okoristiti. Naj vas nikar ne premamijo njihove lepe besede, ljubeznivost in laskavi komplimenti. 

Ljubezen:
Vaše čustveno življenje je v vzponu, kar vas zelo veseli. Predvsem samski boste tarča številnih pogledov in pozitivnih komentarjev, ki bodo dvigali vašo samozavest in status v družbi. Zelo boste zaželeni, zato to obdobje čim bolj izkoristite in si izberite pravo osebo zase. Vi boste tisti, ki boste izbirali.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Danes boste lahko sklenili donosno poslovno sodelovanje. Vsi, ki se ukvarjate z ekipnim športom ali sodelujete pri skupinskem projektu, boste zelo uspešni, a le če boste delali v skladu s skupnimi interesi. Ne jezite se, če vaše zamisli ne bodo všeč ljudem iz vaše bližnje okolice. Vsak ima pravico do svojega mnenja. 

Ljubezen:
Ne bodite užaljeni, če partner ne bo imel toliko časa za vas kot običajno. Njegove misli bodo usmerjene predvsem na delo in zaslužek, saj vam želi nuditi več ugodja. Razumite ga in mu ponudite podporo ter tolažbo, saj se bodo stvari kmalu vrnile na svoje mesto. Ljubezen med vama ni vprašljiva.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Poslovni odnosi bodo zahtevni, saj se bo krepila konkurenca in želja po dokazovanju. Svoje pripombe in kritike izrecite zelo previdno, še posebej če bodo te namenjene občutljivim osebam. Prijateljem ponudite podporo in pomoč, ne izpustite pa niti priložnosti sodelovati pri določenih humanitarnih akcijah. 

Ljubezen:
Pripravljeni bodite na raznorazne zaplete v svojem ljubezenskem življenju in odnosu s partnerjem. Slabo se bosta razumela in slabo bosta komunicirala, občasno pa boste tudi preslišali njegove pripombe in zahteve. Po vsej verjetnosti namerno. Skupni načrti se bodo izjalovili, za kar bosta krivila drug drugega. Naučita se poslušati.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.