Magazin > Horoskop in Numerologija
2392 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. novembra 2020

horoskop, astrologija Profimedia
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno:

Stojte za svojimi prepričanji in ne dovolite drugim, da bi vas izsiljevali. Nekdo pohlepen iz vaše preteklosti bo tudi tokrat želel izkoristiti vašo dobrosrčnost. Morda je pravi čas, da enkrat za vselej prekinete vezi, ki vaju še vežejo. Dinamični boste, karizmatični in sposobni ustvariti vse, kar si boste zadali. Privlačili boste tujo pozornost.

Ljubezen
Ne bosta usklajena. Želeli boste, da se cel svet vrti okrog vas in vaših potreb, kar partnerju ne bo ustrezalo. On bo miren in tih. Dobro bi bilo, da bi se pred zvezo bolje spoznala, da bi postala prijatelja in se navadila drug na drugega. Partnerja boste terjali v podrejeni položaj, kjer bo neviden. Takšen odnos hitro postane problematičen.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Pod pritiskom boste, saj vas bodo predvsem drugi silili k premiku ali spremembi v zasebnem življenju. Poskušajte to vklopiti v svojo trenutno finančno situacijo, ki ni bleščeča. Nekdo iz preteklosti se bo ponovno želel povezati z vami. Premislite o tem in skušajte odkriti njegove motive.

Ljubezen:
S partnerjem sta oba sanjača, toda vajine vizije se razlikujejo. Partner bo osredotočen na svoj notranji svet, vi pa na zunanjega. Sicer bosta imela veliko možnosti za uspeh, toda ne opirajte se le na ljubezen in srečo. Bolj se potrudite. Partner bo neposreden, prilagodite se. Tako se boste izognili spolzkemu terenu in situaciji, ki bi zagotovo peljala v prepir.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Svoj način življenja boste težko izboljšali, a če boste začeli pri sebi, bo tudi vse drugo prišlo na svoje mesto. Finančni dogovor bo videti zelo donosen. Vseboval bo tudi določene čustvene vezi, ki jih boste morali premagati. Nadaljujte s svojimi izvirnimi načrti. Z vlaganjem v nepremičnine boste poskrbeli, da boste bolj varni glede svoje prihodnosti.

Ljubezen:
S partnerjem bosta imela le malo skupnega. On bo živahen in se ne bo zmenil za vaša čustva, kar ne boste lahko sprejeli. Ob najmanjšem znaku zavračanja boste postali negotovi, kuhali boste mulo in se umaknili vase. Soočita se s svojimi razlikami in poiščita skupni jezik. V odnosu bo potrebno postaviti pravila okrog tega, kdo kaj dela! 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK
Splošno:

Ne verjemite vsem, še posebej če bi njihove besede lahko vplivale na vašo prihodnost. Pojdite neposredno do vira in se pozanimajte, kaj točno se dogaja. Zavzemite pozitivno stališče in iz vsega poskušajte izvleči določeno korist. Učenje vas bo pripeljalo v stik z ljudmi, ki bodo razumeli vaša prepričanja.

Ljubezen:
Delovala bosta po principu, da se nasprotja privlačijo. S partnerjem imata različna značaja, toda on bo imel nekaj, česar vi ne boste – praktičnost in potrebo po požrtvovalnosti. Potrudite se okrog organizacije skupnega življenja, postanite odgovornejši in manj časa posvetite sanjarjenju. Pokažite svoja čustva, a ne pričakujte pozornosti vsako minuto.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

O stvareh, ki jih želite uresničiti, se pogovorite z vami pomembnimi ljudmi. Podpora prijateljev in družine bo tako prijeten dodatek h končnemu izidu. Enostaven pristop k novemu projektu bo tega naredil še bolj privlačnega. Združite delo ter užitek in lažje boste prišli do dogovora. Nova pogodba vam bo prinesla večje nagrade in obetavnejšo prihodnost.

Ljubezen
Vajin odnos bo dokaj nežen in trajen. Ne bosta se vtikala drug v drugega. Partner bo izjemno prilagodljiv in ne bo ga motila vaša občasna krutost. Vedel bo, da ta nima nič skupnega z vašimi čustvi do njega. Z njegovo pomočjo boste brez strahu začeli sprejemati ljubezen. Drug drugemu lahko v življenje prineseta pozitivne spremembe.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Odnosi, ki jih cenite, bodo postajali boljši in močnejši. Posledično boste tudi vi bolj odprti glede svojih namer in načina, kako mislite uresničiti in v praksi uporabiti svoje načrte. Vključite se in sodelujte v zadevah, v katere verjamete, kajti te bodo razširile vašo zavest. Spoznali boste načine, kako lahko več prispevate za skupnost ali nekomu pomagate.

Ljubezen:
Oba s partnerjem bosta uživala v zaljubljenosti. Drug drugemu bosta odprla srce in se prepričala o lepoti ljubezni. Partner se bo bolje znašel kot vi in on bo ta, ki bo imel glavno besedo. Vi mu boste z veseljem sledili, toda pazite, saj bo partner sčasoma lahko pokazal svojo posesivnost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Spremembe, ki jih boste danes naredili, bodo pozitivno vplivale na vašo prihodnost. Zadevale bodo vaš način življenja in odnos do denarja. Pojavile se bodo lahko čustvene težave, ki bodo zelo naporne, v kolikor ne boste pripravljeni narediti prvega koraka. Popravite vsa nesoglasja. Iskrenost in poštenje nista vedno lahek, a sta najboljši način pri reševanju zasebnih zadev.

Ljubezen:
Vi boste nepredvidljivi, vaš partner pa pretirano občutljiv. Zaradi tega se bosta najpogosteje prepirala. Intuitivno boste čutili, da nekaj ni v redu, toda ne boste ničesar ukrenili, da bi to rešili. Partner bo pričakoval več vašega prostega časa, kar ne boste dobro sprejeli. Odnos bo normalno deloval nekaj časa, toda dolgoročno bosta vajina različna značaja težko shajala na tak način.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:
Povežite se z ljudmi, ki mislijo podobno. Prihajajo pozitivne spremembe, zato se borite za tisto, kar vam pripada. Morda je prišel čas, da izboljšate odnose znotraj bližjega kroga prijateljev. Težko se boste nadzirali, zato boste v ranljivem položaju. Prav tako boste prehitro reagirali in s tem zadeve samo še poslabšali. Zaposlite se in se osredotočite samo na delo.

Ljubezen:
Vajin odnos ne bo enostaven, saj bosta oba delovala na podlagi čustev. Dobro se bosta razumela, toda težava bo v tem, da bosta zelo osredotočena drug na drugega. Tako bosta zanemarila vse ostale pomembne stvari. Odnos bo sestavljen iz veliko čustev, želja in idealov, toda vseboval bo tudi premalo smisla za praktičnost.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:
Pripravite dobro oglaševanje in dobili boste pozitiven odziv. Delodajalcem ponudite svoje zmožnosti, znanje in storitve. Brez sramu se pohvalite s stvarmi, ki ste jih že naredili, jih nameravate in jih lahko ponudite. Dobili boste potrebno zaledje in podporo. Razvijte nekaj, o čemer že dolgo sanjate.

Ljubezen:
S partnerjem vam ne bo dolgčas. Privlačila vas bo njegova skrivnostnost. V odnosu se bosta težko dogovarjala, saj bosta o ključnih stvareh imela dokaj različna mnenja. Vzponi in padci bodo pogosti, skupno življenje pa skoraj nemogoče. Težko bosta ohranila zaljubljenost in jo pretvorila v pravo, dolgo obstoječo ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

S skupino sodelavcev združite moči. Naj vam ponudijo svoje znanje in sposobnosti. Kar se boste naučili, vam bo koristilo v prihodnje, kajti prihajajo pozitivne spremembe. Ohranjajte stike s sosedi in prijatelji. Ne sanjajte o izobraževanju, temveč uresničite svoje cilje. K temu vas bodo spodbujali tudi ljudje, ki jih boste danes srečevali. Sledite svoji intuiciji.

Ljubezen:
Hrepeneli boste po čustvih, česar boste od partnerja dobili v izobilju. V njem boste našli svojo polovico in trudili se ga boste še bolj osrečiti in zadovoljiti. Oba sta umetniški duši, ki imata veliko skupnih konjičkov in tudi uživata v skupnih trenutkih. Pazite le na svoje reakcije, saj vaš partner ne bo prenesel patetike in drame.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Vzemite si več časa za sproščanje ali umetnost ali pa se lotite novega konjička. Vse to vas bo motiviralo in lažje boste sprejeli nove spremembe. Ne sprejmite mesta druge violine, saj zase najbolje veste, kdo ste in česa ste sposobni. Ustvarjalni boste, zato sprejmite vsako priložnost za novost, ki se vam bo ponudila.

Ljubezen
Čustva bosta kazala na popolnoma drugačen način. Partnerju bo odgovarjalo, da bo poleg vas v varnem zavetju, vam pa bodo godile njegove lepe besede. Brez dvoma boste vi gospodar v zvezi. A vaša potreba po nadzoru bo morda partnerja prestrašila, saj ne mara nadzora in preverjanja.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Gnali se boste za popolnostjo in ugotovili, da z uspešnostjo prideta tudi večji nadzor in moč. Če boste govorili iz srca, se bodo ljudje povezali z vašimi izgovorjenimi besedami. Popolnoma bodo razumeli, kaj želite povedati. Držite se tistega, kar znate in prevzemite pobudo pri uresničevanju določenih zadev. Ne samo da boste zadovoljni, navdušili boste tudi druge.

Ljubezen:    
Partner bo imel to, česar bo vam primanjkovalo, in obratno. Zadovoljena bo vaša potreba po romantiki, čeprav bosta potrebovala nekaj časa, da se bosta navadila drug na drugega. Občasno se boste izgubili v svetu sanj, toda partner vas bo spretno vrnil na zemljo. Skrbel bo za denar in materialne stvari, vi pa za romantiko in nežnost.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 1
  • Avatar Sarah_Hernandez
    Sarah_Hernandez 20:12 30.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim velik0 denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, t0 spletno delo je preprosto in en0stavn0, ni mu treba iti v pisarno. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com