Magazin > Horoskop in Numerologija
5328 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Takšne energije vas bodo obdajale.

OVEN
Splošno:

Pripravljeni boste na nov projekt, pri tem pa vam bo v veliko pomoč stari znanec, ki se bo nepričakovano pojavil v vašem življenju. Dan bo potekal normalno in mirno, čeprav boste imeli nekaj več izdatkov kot običajno. Samo ne pričakujte, da boste lahko kaj prihranili. Sprostite se, saj boste s tem pripomogli tudi k izboljšanju vašega zdravja.

Ljubezen:
Vezani boste danes čutili povezanost z vašo boljšo polovico. Dan bo ugoden za to, da se pogovorita glede vajinih čustev in vajine skupne prihodnosti. Začnite pogovor o tem. Samski pa boste občutili spremembe. Ponudila se vam bo več kot odlična priložnost in lahko boste uživali z osebo, ki vam pomeni več, kot si upate priznati. Sprejmite jo!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Dan boste začeli s čistimi in neobremenjenimi mislimi. Odločitve, ki ste jih v preteklosti sprejeli z naglico, pa se bodo danes izničile. Dan bo primeren tudi za to, da se pogovorite s finančnim svetovalcem glede možnih investicij. Zaradi oslabljenega obrambnega sistema bo povečana možnost okužb.

Ljubezen:
Danes poskrbite predvsem za sprostitev. Glede na naporen dan lahko vezani računate na pomoč vaše boljše polovice, ki vas bo želela razvajati. Prepustite se. Samskim pa bo šlo vse kot po maslu. Pojdite ven in uživajte v pozornosti. Deležni boste zapeljivih pogledov. Večer zna biti zelo zanimiv. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Na poslovnem področju se vam obetajo spremembe. Dobili boste projekt, ki vas bo zaposlil za naslednjih nekaj mesecev. Ne sanjarite o preteklosti, ampak se raje lotite dela. Lep zaslužek se vam obeta. Če morda čakate na odškodnino, boste denar zagotovo dobili. Pazite na svojo fizično pripravljenost in odpornost.

Ljubezen:
Samski boste morali danes pokazati veliko mero razumevanja. V ospredju bodo namreč vaši prijatelji in njihove težave, vi pa jih boste morali pozorno poslušati. Vezani pa boste morali priznati premoč partnerju. Ne spuščajte se v kakšne globoke prepire in tako prihranite energijo ter živce. Posvetite se raje bolj pomembnim stvarem. 

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

V nov dan boste vstopili veseli in zadovoljni. Ne boste več obremenjeni s težavami in skrbmi. Pozorni bodite na neko pomembno odločitev, saj bo od vas terjala več moči, kot ste si prvotno zamislili. Del denarja boste uspešno naložili. Bodite potrpežljivi in ne pričakujte, da se vam bo vloženo takoj povrnilo. Lahko se bodo pojavile bolečine v vratu.

Ljubezen:
Danes bodite pripravljeni na vse. Samski se vprašajte, če vam je tista nova oseba res tako všeč ali se želite le pred nekom pokazati. Ne silite z glavo skozi zid, to bi namreč kasneje obžalovali. Vezani pa razmislite, kako bi lahko olajšali dan svoji boljši polovici, ki bo precej pod stresom. Že če bosta poskrbela vsak za svoj del obveznosti, bo obema lažje.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes boste morali urediti določene poslovne projekte in vprašanja. Če se boste stvari lotili s pravega zornega kota, boste zadovoljni, ko se bo celotna zadeva zaključila. Pazite na svoje prihranke, da jih ne boste mimogrede zapravili. Če vas še vedno skrbi za lastno zdravje, ne odlašajte več z obiskom pri zdravniku.

Ljubezen:
Danes ne boste zadovoljni, če večera ne boste načrtovali že vnaprej. Samski torej poskrbite, da boste točno vedeli, s kom in kam se boste odpravili. Vezani pa poskrbite, da boste pripravili nekaj posebnega za vašo boljšo polovico. Nikar ne recite, da vam ne bi prijalo druženje v peneči kopeli ob soju svečk. Tudi vašemu partnerju bo všeč. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Današnji dan bo s seboj prinesel zaključek projekta, zato boste končno postali bolj sproščeni. Pridobljeno znanje uporabite tudi v realnem življenju, pomagalo vam bo. Zna se zgoditi, da boste danes nepremišljeno zapravljali, predvsem pa se izognite lahkomiselni družbi. Okrepite svoj imunski sistem.

Ljubezen:
Samski, danes se boste lahko dokazali. Z vašim govorom boste lahko napravili vtis na nekoga, ki vam je všeč. Pripravite se! Pustite pa tudi tej osebi, da bo izrazila svoje mnenje. Vezani boste dobili občutek, da od vajinega odnosa ne dobivate, kar si želite. Tudi vaš partner ima podobne pomisleke, zato le na glas izrazite svoje misli.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNNICA
Splošno:

Pazite na svojo jezo in ji ne dopustite, da bi izbruhnila, saj bi vam to lahko škodilo. Danes boste dosegli izboljšanje pogojev na delovnem mestu, morda boste celo napredovali. Kljub temu, da boste precej sproščeni, pazite na svoje izdatke, saj se bo pri denarju lahko zapletlo. Ker boste ves dan na nogah, se bodo lahko pojavile bolečine v sklepih.

Ljubezen:
Vezani zaupajte partnerju skrivnost iz preteklosti. Presenečeni boste, kako dobro bo vaša boljša polovica sprejela to novico. Samski pa boste imeli občutek, da nikakor ne napredujete. Slika ni tako črna, kot jo vidite vi. Prijatelj vam bo pomagal, da boste zaznali pravo podobo, tako da se obrnite na njega.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes bodite še posebno pozorni na vaše izbruhe jeze, da ne bi v službi prišlo do spora, saj bi to kasneje obžalovali. Pomembne odločitve še za nekaj dni odložite. Finančno boste stabilni, zato razmišljajte o dolgoročnem vlaganju v varno prihodnost. Stres premagajte s kombinacijo fizičnih in intelektualnih dejavnosti.

Ljubezen:
Vezani čustev ne boste postavili na prvo mesto. Vaš partner bo imel namreč neke precej podobne težave na delovnem mestu kot vi, zato ne bo imel časa za vas, vi pa se boste tudi posvečali delu. Samski pa boste dobili idejo, kako pristopiti do osebe, ki vam že nekaj časa hodi po glavi. Bili boste odprti in neposredni. Videli boste, da imajo ljudje radi odkrite odnose.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Splet nekih okoliščin vas bo popolnoma zmedel in spravil v slabo voljo. Vzemite si čas za premislek in ne sprejemajte naglih odločitev, saj boste že v prihodnjih dneh našli rešitev za vaše težave. Bodite pozorni, da boste vse finančne obveznosti sproti pokrivali. Lahko da se boste morali spopasti z alergijo, a ne bo hujšega.

Ljubezen:
Danes se odpravite v družbo. Samski poskušajte spoznati kar največ ljudi. Čaka pa vas tudi sprememba na področju ljubezni, morda boste osvojili simpatijo. Tisti, ki ste že v partnerskem odnosu, morate vedeti, da mora vsak enkrat narediti prvi korak. Kdo od vaju bo torej danes priznal, da je naredil napako?

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Pazite na svoje počutje, da ne boste zapadli v negativno razmišljanje. Sodelavci vas podpirajo, zato jih lahko tudi tokrat prosite za pomoč. Pazite le, da ne boste investirali večje količine denarja v nekaj, kar zna postati dolgoročna obveznost. V korist zdravju se odrecite sladkarijam in podobnim kaloričnim jedem.

Ljubezen:
Samski danes ne boste poznali zadržkov in to vam bo odprlo vrata za vse vrste novih dogodivščin. Ne glede na to, česa se boste lotili, boste nekoga osupnili s svojo odkrito naravo. Vezani pa pazite, da ne boste prepirov s partnerjem reševali pred občinstvom. Če se morata o čem pogovoriti, naredita to v zasebnosti vajinega doma. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Prišli boste do zaključka, da se morate lotiti preurejanja vaših finančnih načrtov. Prvi del dneva bo glede tega problematičen, saj vas bo prisili, da boste popravili odločitve, ki ste jih sprejeli v minulih dneh. Nocoj si vzemite čas ter se razvajate in sproščajte. Zadnji čas je že, da naredite nekaj za dobro počutje, predvsem pa za vaše živce.

Ljubezen:
Samski danes nikar ne začnite česa novega, sploh pa ne v zvezi s čustvi. Vse preveč stvari iz vaše preteklosti vas obremenjuje, zato si ne nakopljite na glavo še več, ker bi to preseglo vaše zmožnosti. Vezani pa poslušajte partnerja, četudi boste imeli stisko s časom. Povedal vam bo nekaj pomembnega za vas.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Danes si vzemite čas zase, posvetite se stvarem, ki jih radi počnete. Malce več težav boste imeli na poslovnem področju, a jih boste hitro razrešili. Nekaj lekcij boste deležni s področja uspešnega investiranja. Z redno telovadbo poskrbite za to, da bo vaša hrbtenica postala bolj prožna.

Ljubezen:
Že zjutraj se boste zbudili z nasmehom na ustnicah. Samski zato, ker ste zadnje dni res dobro izkoristili, in sicer za druženje in zabavo. Vezani pa zato, ker se zavedate, da imate ob sebi čudovito osebo. Vse, kar morate sedaj še narediti, je to, da tej osebi poveste, koliko vam pomeni in kako radi jo imate.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.