Magazin > Horoskop in Numerologija
4474 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 4. aprila 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Situacije, ki prihajajo, bodo prijetne, zato se nikar ne ustrašite odvečnih obveznosti.

Delo bo tisto, ki vas bo osvobajalo ter vam nudilo občutek varnosti. Naredili si boste nove načrte, pri čemer se boste seveda ozirali tudi na bližnje. Topla energija, ki je boste vsekakor deležni tudi zaljubljenci. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ker se bo veliko dogajalo, lahko za trenutek nastopi zmeda, saj boste trdno prepričani, da se morate na področju dela in denarja premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje.

BIK
Z luno v vašem znamenju prihaja veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo in srce, ter prisluhnili na umirjen način.

DVOJČKA
Težje kot običajno se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačen predznak. Veliko lažje vam bo, če si ne boste dovolili, da manipulirajo z vami.

RAK
Več ugodnih priložnosti na področju čustev lahko z energijo lune v biku pričakujete predvsem tisti, ki ste bili v zadnjem času razočarani. Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti pogumen korak.

LEV
Z luno v biku se boste želeli zresniti in se posvetiti drugim področjem, vendar vas bodo močno obremenile poslovne in finančne zadeve, ki jih boste slej kot prej morali reševati.

DEVICA
Nikar se ne predajajte malodušnosti in ležernosti, saj vas čaka gora opravkov. Raje se odločno usmerite v kakšen korak na področju osebne rasti, kjer ste zadnje čase nekoliko zaspali.

TEHTNICA
Če o nečem niste popolnoma prepričani, vas lahko zaradi vpliva lune v biku zagrabi panika. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, kljub temu pa se počasi raje odločite za preverjene zadeve.

ŠKORPIJON
Kljub manjšim nesoglasjem, ki jih prinaša trmast pristop, boste z nekom, ki je za vas pomemben, našli skupen jezik. Ne bo vam težko preiti od besed k dejanjem in se postaviti zase.

STRELEC
Na zasebnem področju pričakujte spremembe, ki vam na prvi pogled ne bodo všeč, po tehtnem in preciznem razmisleku boste ugotovili, da vam lahko polepšajo trenutke.

KOZOROG
Začutili boste, da nekaj ni več, tako kot je bilo, dobro bi se bilo čim prej prilagoditi. Pri pomembnejših odločitvah ne bodite več odvisni od mnenja drugih, ampak se odločajte po notranjem občutku. 

VODNAR
Želeli si boste svobode, strasti, zadovoljstva in predvsem hitrih rešitev. Marsikdo ne bo razumel, da ste zadovoljni in optimistični, kljub temu da se vam ne dogaja nič posebnega.

RIBI
V ljubezni bo pomembno, da si priznate, kaj čutite in česa si želite. Ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje začeti z iskrenim pogovorom in soočanjem z dejstvi, ki vas že bodejo v oči.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.