Magazin > Horoskop in Numerologija
7954 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 4. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Oviram ne boste dovolili, da vas ustavljajo pred pomembnimi koraki.

Vse kar si boste po tihem zamislili, boste želeli v realnosti tudi udejanjiti. Iskali ter našli boste bistvo in konkretna dejstva. Nerešeni odnosi tako na področju ljubezni kot tudi na področju kariere vas lahko obremenijo in spravijo v slabo voljo. Rešitev bo predvsem iskren pristop, obarvan z diplomatskimi koraki. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Tako zelo boste zaposleni sami s sabo, da se vam niti najmanj ne bo ljubilo ukvarjati z delom. Vseeno se potrudite, saj boste imeli nekaj lepih priložnosti, teh pa se nikoli ne branite. 

BIK
Pomembno je, da ostanete z luno v devici osredotočeni na to, kar počnete. Kljub delu bo tudi družinsko življenje zahtevalo svoje in posegalo v zbranost. Z malo truda boste uredili razmere.

DVOJČKA
Če nimate energije, se prisilite k počitku in si vzemite nekaj prostega časa samo zase. Drugače, kot da se razbremenite, ne bo šlo. Komunikacija z drugimi bo nekoliko šepala.

RAK
Naredite nekaj sprememb v vašem načinu komuniciranja, z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate vsem. Pri svojih podvigih pričakujte podporo  enako mislečih.

LEV
Veliko bolj boste z luno v devici postali pozorni na družbeni in denarni status, ki ga imate, zadovoljni boste le z najboljšim in temu boste pripravljeni podrediti vse. Vztrajnost bo vaša močna točka.

DEVICA
Izvedeli boste vse novosti, kar bo predpogoj za uspeh. Razpolagate s pravimi aduti, zato nikar ne oklevajte, posebno glede dela. Imate še veliko priložnosti, da se izkažete.

TEHTNICA
Ne glede na vaš miren značaj se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili. Zastavili vam bodo nekaj vprašanj, posebno glede naloge, ki ste jo nekoliko odložili.

ŠKORPIJON
Pazite kaj počnete, kajti vsaka stvar vas lahko intenzivno doseže. Tudi na splošno se boste v današnjem dnevu izogibali odgovornostim in morda boste naredili nekaj, kar lahko nekoga razjezi.

STRELEC
Tokrat se boste znašli v situaciji, ko se boste morali spomniti na besede nekoga, ki vam je želel le dobro. Bodite pozorni in pustite svojeglavost za seboj, saj vam ne koristi, niti sedaj niti kasneje.

KOZOROG
Preveč dela se vam sploh ne bo obrestovalo po pričakovanjih. Nič ni narobe, če delate morda še za druge, vendar vsaka stvar mora imeti svojo mejo. Marsikdo ne bo znal ceniti vaše pomoči.

VODNAR
Vaš neverjetni um vam bo tokrat še kako prišel prav. Poskrbite za to, da boste dali prednost predvsem ljudem in odnosom ter ne stvarem. Če lahko, doma ustvarite prijetno vzdušje.

RIBI
Zasuti boste z delom, vendar vam bo občutek prezaposlenosti zaradi vpliva lune v devici odgovarjal. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da vaš trud ne bo ostal neopažen. Vlaganje vase bo najboljša izbira.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.