Magazin > Horoskop in Numerologija
5056 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 4. julija 2022

astrologija
Povečana bo radovednost, zato se boste želeli naučiti čim več o svetu in ljudeh okoli sebe.

S hitrim umom boste absorbirali informacije o številnih temah. Želja po služenju drugim bo globoka čustvena potreba, ki jo bo treba zadovoljiti, da bi zaznali občutek lastne vrednosti. Skušajte se izogniti navidezni napetosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Na področju kariere boste s pomočjo lune v devici postavljali nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo najbolj všeč. Kljub temu boste pripravljeni na nekoliko drznejši korak.

BIK 
Naj vas ne skrbi preveč, kako se bodo odzvali drugi, saj bo za vas pomembno le, kaj si vi želite in kaj čutite. Pravočasno se pripravite na vprašanja, ki bodo zahtevala konkretne odgovore.

DVOJČKA 
Pričakujete veliko priložnosti, kar pa vas lahko le še dodatno zmede pri pomembni odločitvi, ki bo od vas zahtevala da pretehtate vse, kar je s to zadevo povezano, in sicer bolj analitično.

RAK 
Na poslovnem področju boste z ugodno luno v devici pometli s konkurenco. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, če boste znali upoštevati več dejstev, ne le trenutnega občutka.

LEV 
Kljub svoji divji naravi boste ves čas iskali mirne odnose in razumevanje. V odnosih boste pokazali drugo plat, ki pa bo marsikoga precej šokirala ali celo presenetila v zanimivi smeri.

DEVICA 
Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, še posebej, če imate svojo pot natančno začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, čeprav kljub luni v vašem znamenju ne boste v najboljši koži.

TEHTNICA 
Kljub temu da se boste trudili ohraniti mirne živce, vam bo v odnosih šel nekdo tako zelo na živce, da se ne boste znali zadržati. Tudi z materialnim področjem ne boste najbolj zadovoljni.

ŠKORPIJON 
Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste premagali, če boste s pomočjo lune v devici vse, kar se je nakopičilo, analizirali in razčistili. Pogovorite se z nekom, ki vas vedno znova nasmeji.

STRELEC 
Želeli boste veselje in srečo, vendar se boste morali najprej podati v reševanje zapletene situacije. Sestavite si prijeten in malo bolj razigran scenarij za prihodnost.

KOZOROG 
Nekdo vas ne bo jemal resno, vendar kljub temu s pomočjo lune v devici  ohranite mirno kri. Preden se boste užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo za neugodno situacijo.

VODNAR 
Imate ogromno možnosti, toda pomembna naloga bo tista, ki vam lahko vzame več časa, kot predvidevate. V ljubezni boste želeli še nekoliko preverili osebo, ki vam je simpatična.

RIBI 
Potrebovali boste počitek, saj boste utrujeni od številnih obveznosti. Pojdite po zanimivih nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, s katerim že nekaj časa zaradi obveznosti odlašate.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.