Magazin > Horoskop in Numerologija
5138 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 4. marca 2019

astrologija, horoskop
Koga čaka lep začetek tedna?

OVEN
Splošno:

Vaše izkušnje, močna volja in pripravljenost na učenje vam bodo dali potrebno znanje za nov posel. Spoznali boste, da sta ravno šarm in srčnost vaši najmočnejši orožji, s katerima boste osvajali zaupanje novih sodelavcev. Tisti, ki iščete službo, jo boste tudi našli, še posebej v velikih zasebnih podjetjih ali medijih.

Ljubezen:
Po vsej verjetnosti vas bo partner danes kritiziral. Morda bo zelo verbalno agresiven in ne bo mogel zdržati vaših očitkov. Zamerili mu boste nepotrpežljivost in dejstvo, da se v njegovi družbi počutite zapostavljeno. Vodila bosta tiho vojno in zmagovalec bo tisti, ki bo prvi kaj očital drugemu. Toda v tej igri bosta oba poraženca.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Od vas se bo pričakovalo, da boste našli rešitev za vse težave. Ne boste potrpežljivi, še posebej glede vprašanj o vašem statusu. Mladi se boste razburjali okrog štipendije, izpitov in učenja. Morda boste zelo jezni in s pomočjo drugih boste poskušali izboriti svoje pravice. Možni so večji dobitki in loterijski zadetki.

Ljubezen:
Danes boste imeli možnost izbire. Med dvema potencialnima partnerjema boste po vsej verjetnosti izbrali napačnega. Odločite se za mirnejšega in bolj predanega, s katerim boste z lahkoto našli skupni jezik. Poskušajta priti do razumevanja in soglasja, saj bo partner menil, da preveč pretiravate.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Rojeni v prvi dekadi boste dobili dobre poslovne priložnosti, imeli boste stike z vplivnimi podjetniki in osebami na položaju. Pričakujete lahko izboljšanje poslovnega položaja ali prehod v zasebno podjetje. Možna je tudi zelo dobra novica o vrnitvi določene nepremičnine. Dan bo zelo ugoden za sklepanje poslov.

Ljubezen:
Poskušali boste ugoditi partnerju. Morda bi se lahko malo bolj zanimali za njegovo kariero, kajti to bi vam omogočilo nanj gledati z nekega drugega stališča. Partner bo dokaj nezadovoljen, čeprav boste zanj nekaj naredili. Samski, začutili boste, da vas privlači oseba, ki jo dolgo poznate, a niste imeli priložnosti, da bi se ji bolj približali.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Pričakujete lahko določene težave v službi. V enem od sodelavcev boste dobili dobrega prijatelja in sogovornika. Morda vas bo poskušal pridobiti na svojo stran in to na zelo izviren način. Z denarjem boste darežljivi. Mogoče boste vlagali v stanovanjski prostor ali v nekaj, za kar boste mislili, da bo vaše življenje naredilo udobnejše.

Ljubezen:
Osvobodite se zagrenjenosti in zamer, ki jih gojite do partnerja, še posebej v kolikor sta v zadnjem obdobju imela težave. Morda si vse skupaj preveč jemljete k srcu. Partnerjeve pozornosti vam ne bo nikoli dovolj. Partner bo v skrbeh, po vsej verjetnosti zaradi financ. Samski počakajte na svojih pet minut.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Določene osebe se danes ne bodo oglašale na vaše klice, a ne razburjajte se. Sedaj vam bodo le vračale milo za drago. V službi ne kažite ljubosumja, posesivnosti in ne bodite prepirljivi. Sprejmite dejstvo, da se vam bodo sodelavci danes izmikali, morda pa vam bodo povedali tudi nekaj krepkih na vaš račun.

Ljubezen:
Čakali boste na priložnost, da se boste lahko prikazali nekje, kjer vas imajo vsi radi in kjer dobite veliko pozornosti. Občasno pa vam bo bolj godilo intimno vzdušje lastnega doma in prijetna družba, saj boste iskali odnose polne iskrenosti in zaupanja. Poskušajte nadzorovati dogajanje v svojem zasebnem življenju, čeprav na določene situacije ne boste imeli veliko vpliva.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Prihaja dobra poslovna priložnost in možnost sklepanja poslov s tujci. Delali boste s prijetnimi ljudmi, ki bodo delili vaše navdušenje, delovno vnemo in bodo k obveznostim pristopali na enak način. Cenili vas bodo, a naj vas tudi dobro plačajo. Sledi dobra ponudba, še posebej če načrtujete posel s tuje govorečim področjem.

Ljubezen:
Partner bo zelo dobro razumel vaše razburjenje, a ga bo težko prenašal. Posvetite mu malo več svojega časa, še posebej če sta nedavno obnovila ali izboljšala svoj odnos. Samski pričakujte veliko dogajanja v službi. Nekdo bo želel biti v vaši bližini. Ne boste ravnodušni, a mu tudi ne boste povedali, kaj čutite.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Sledi naporen dan, v katerem se ne obremenjujte z odvečnimi skrbmi. Partnerjeva družina bi vam lahko povzročala težave, a bo najbolje, če se jim boste izognili. Ne boste imeli živcev za njih. Finančno zelo dobro stojite, imate dovolj denarja in lahko ga tudi posojate drugim. Vas to zelo veseli, toda drugi že postajajo zavistni.

Ljubezen:
Prijatelji bodo imeli prevelik vpliv na vajino zvezo. Nezaupljivi boste, čeprav se po vsej verjetnosti nahajate v dokaj stabilni zvezi. Zelo prav bi vam prišel nasvet, kako pristopiti k partnerju, saj ne boste imeli pravih razlogov za skrbi in nejevoljo. Samski bodite bolj odprti in sprejmite povabilo osebe, ki ste ji že dolgo všeč.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Nikar se ne obremenjujte s stvarmi, ki jih boste danes slišali. Ostanite hladnokrvni in poskušajte doseči spravo. Ne boste želeli popustiti, čeprav boste vedeli, da imajo drugi prav. Tako vedenje vam ne bo prineslo pozitivnega izida. Opustite mnenje, da se morate za vsako ceno boriti za svoje mesto pod soncem.

Ljubezen:
Vaše družabno življenje bo cvetelo, udeležite se koncerta ali zabave. Partner bo obremenjen s poslovnimi skrbmi. Vzemite si čas zanj, posvetite mu več pozornosti in ga poskušajte prepričati, da vas pospremi na nek družabni dogodek. Na osebe nasprotnega spola boste naredili zelo dober vtis, čeprav boste globoko v sebi dokaj negotovi.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Prepričani boste, da so okrog vas ljudje, ki vas pri uresničevanju vaših zamisli želijo ovirati in morda boste imeli prav. Toda le vi veste, kaj želite doseči. Okrog sebe izberite skupino sodelavcev, ki jim zaupate in oni vam. V sebi imate velike ustvarjalne potenciale, ki bodo prišli do izraza. Obstaja tudi možnost večjega dobitka ali dogovor glede tega.

Ljubezen:
Splet je sredstvo sporazumevanja, ki vam nudi najboljšo možnost za spoznavanje. Izkoristite ga in spoznajte nove ljudi. Kljub temu ostanite previdni. Vezani se ne obremenjujte z ljubosumjem ali osebo iz partnerjeve preteklosti. Osredotočite se na svoj odnos, saj se vam bo zdelo, da je partner preveč skrivnosten. Preden ga boste napadli, poiščite pravi razlog.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes se boste znašli v odličnem obdobju, v katerem boste sprejeli pomoč vseh, ki se vam bodo nesebično ponujali. Ne odbijajte pomoči tistih, s katerimi niste v dobrih odnosih, saj vam bodo ravno oni povedali pravo resnico. Tokrat ta ne bo tako neprijetna, ampak ravno nasprotno. Možni bodo večji prihodki od samostojnega podjetništva.

Ljubezen:
Dan bo prijeten za samske, ki imajo radi mirne, čustvene in neposredne partnerje. Nekdo vam bo pripravljen pomagati. Vezani bodite bolj naravni in bolj racionalizirajte svoja čustva. Partner bo pričakoval, da se mu boste danes odprli, saj se mu zdi, da zadnje čase preveč govorite in premalo naredite.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Pričakujete lahko veliko dogodkov. Morda boste spoznali osebo, ki bo z vami želela sodelovati za vsako ceno. Sprejmite ponudbo, saj o tem poslu že dolgo sanjate. Dobili boste več kot pričakujete, ne glede na to, ali bo šlo za honorarno delo, dodaten zaslužek ali posel z nepremičninami.

Ljubezen:
Vezani ne boste imeli veliko potrpljenja. Morda boste mislili, da se partner igra z vami in preizkuša svoj vpliv. Pričakujete lahko ljubosumno sceno in to z razlogom. Ne bodite preveč energični pri reševanju ljubezenskih težav. Partner bi se lahko prestrašil in se umaknil vase. Počakajte na bolj ugoden dan.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Dobili boste priložnost za posel s tujci. Ne bodite pretirano nezaupljivi do tistih, ki bodo dobronamerni. Dan bo dober za sporazumevanje z mlajšimi sodelavci, toda vaš temperament in nepotrpežljivost bosta vzrok za razprave. Drugim ne vsiljujte svoje volje, še posebej če veste, da so obremenjeni s svojim delom.

Ljubezen:
Potrebno se bo prilagoditi na nove pogoje, toliko bolj, če ste ravnokar začeli novo zvezo. Vaše ljubezensko življenje bo zelo zapleteno. V kolikor ste pred kratkim z dolgoletnim partnerjem prekinili stike, boste zelo pod stresom, saj ne boste vedeli, pri čem ste. Če ste partnerja prizadeli, se mu čim prej opravičite in se umaknete iz njegovega življenja.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.