Magazin > Horoskop in Numerologija
3534 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 4. septembra 2023

astrologija Profimedia
Z drugimi se boste zlahka povezali, zaznati bo intelektualne sposobnosti ter pozitiven odnos do prebiranja življenjskih izkušenj.

Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega delovanja. Opirali se boste na razne psihološke motive, ki bodo simbolizirali počutje. Vir: Horoskop.si

OVEN
Energija lune v biku vas bo povabila k produktivnosti, s katero boste na področju kariere in denarja delovali zelo učinkovito. Tudi področje financ bo tokrat urejeno, zato ste lahko mirni.

BIK
Preprosto se vam bo dogajalo preveč naenkrat, zato ne boste želeli ostati v ozadju. Druženje s kolegi vam bo, ljubše od ljubezenskih vezi. Uživali boste v izzivih in občutku svobode.

DVOJČKA
Pomembno je, da ostanete osredotočeni na to, kar počnete. Skozi pogovor boste uvideli, kaj bo treba še spremeniti in prilagoditi, da boste lažje funkcionirali, še posebej v ljubezenskem odnosu.

RAK
Čas vam bo z energijo lune v biku mineval počasi, zato si lahko naredite nov načrt za prihodnost. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivih temah ter se vsemu skupaj nasmejali.

LEV
Sodelovanje, družabne dejavnosti in pogovori bodo v ospredju, zato časa za ljubezen ne boste našli. Znova razmislite o svojem odnosu do dela in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili.

DEVICA
Ne pozabite, da lahko vse spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok. Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje zvabili v družbo.

TEHTNICA
Ne glede na vaš miren značaj, se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili, to vas bo vedno bolj mučilo. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi pravo osebo. 

ŠKORPIJON
Tistim, ki vas motijo, se boste zaradi energije lune v biku, ki spodbuja umirjeno delovanje, raje izognili. Odlična ideja bo zmenek z osebo, ob kateri se vedno sproščeno nasmejite.

STRELEC
Sodelavcev, ki imajo zakoreninjena mnenja ne boste zlahka spremenili, lažje bo, če jih boste poskušali razumeti. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo poiskati ravnovesje. 

KOZOROG
Nekdo, ki mu resnično zaupate, vas bo z nasvetom znova pozitivno presenetil. Na področju kariere in denarja boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, ali boste sploh dovolj zbrani.

VODNAR
Če boste presenečenje za osebo, ki vam veliko pomeni pripravili sami, boste prejeli zanimivo pohvalo. Dobro se boste počutili, ostane vam še nekaj podrobnosti, ki jih boste hitro razvozlali.

RIBI
Nekaj vam bo uspelo izpeljati s pomočjo osebe, ki vam je očitno naklonjena in vam zaupa. Izkoristite svojo zbranost v pravi smeri. Poskrbite, da boste opazili tudi malenkosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.