Magazin > Horoskop in Numerologija
11467 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 5. aprila 2021

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Ribi, samo o poslu boste razmišljali.

OVEN
Splošno:

Obeta se vam dober dan za načrtovanje. Na splošno ne boste ravno najbolje razpoloženi, imeli pa boste ostro oko za priložnosti in povečano iznajdljivost. Komunikacijo boste držali na minimumu, saj se bodo najpomembnejše stvari odvijale v vaši glavi.

Ljubezen:
Za samske bo današnji dan zelo produktiven, ne glede na to, kateremu področju se boste posvetili. Če se boste prepustili toku, boste nad rezultati presenečeni. Vezani pa se začnite zavedati, da ne morete nadzorovati zveze do zadnje potankosti. Malo spontanosti bi vam polepšalo dan.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3


BIK
Splošno:

Ne zatirajte svojih želja in ambicij na račun navideznega miru. Sposobni ste videti obe plati; tako negativno kot pozitivno. Pripravljeni boste na kompromis in diplomatsko rešitev težav. Z denarjem se danes ne igrajte in večje nakupe, ki ste jih načrtovali, prestavite za nekaj dni.

Ljubezen:
Vezani boste na vsak način želeli poskrbeti, da bo ta dan za vaju nepozaben. Naredite nekaj zanimivega, kar bo oba spravilo v smeh in dobro voljo. Samski pa se boste danes spravili početi neke zadeve, ki bi jih morali urediti že lep čas nazaj. Zato boste čez dan kar malce slabe volje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Dan vam prinaša ugodne vplive na finančnem področju. Ukvarjanje s podrobnostim vas bo pomirjalo. Po drugi strani  pa boste zelo slabo prenašali stres in pritiske. Danes bi vam nedvomno najbolj ustrezalo, če bi vas preprosto vsi pustili pri miru.

Ljubezen:
Samski se boste danes počutili izredno dobro, prav tako pa boste videti fantastično. Če boste vi preveč sramežljivi, drugi zagotovo ne bodo. Bodite odprti za ponudbe. Vezani pa boste kar naprej razmišljali o neki situaciji med vama, na katero dejansko nimate vpliva. Pozabite že na to. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Vedeli boste, kaj bi radi dosegli in močna volja vas bo neustavljivo vodila k cilju. Zmožni boste videti več stvari naenkrat, poiskali boste jedro težav in ne boste nasedali površnim miselnim ukanam. Edino pri denarju bi morali biti bolj previdni, da ne greste čez mejo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, se preveč držite nazaj. Če vam določene stvari niso po godu, morate to povedati, ne pa le skrbeti za to, da ugajate partnerju. Samski pa boste kar malce osamljeni. Naj vas ne bo strah poklicati osebo, ki bi jo radi slišali.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6


LEV
Splošno:

Danes se boste zavzeli za nek projekt, saj boste upali, da vam bo prinesel masten zaslužek. Čez dan bo kazalo zelo dobro, toda proti večeru pričakujte preobrate. Večjih sprememb v financah se trenutno še ne morete veseliti, gredo pa vaša prizadevanja v pravo smer.

Ljubezen:
Tisti, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice, boste danes končno našli čas, da se boste lahko bolj osredotočili na svoja čustva. V ospredju bodo romantične želje. Vezani pa boste danes precej razburjeni zaradi nečesa, kar se ne bo odvijalo po vaših pričakovanjih.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3


DEVICA
Splošno:

Izmikali se boste konfliktom, vendar bo cena za mir visoka. Ali si boste nakopali preveč dela ali pa obtičali pri nečem, česar nočete početi. Vsekakor vam horoskop svetuje, da danes ne posojajte denarja, saj je vprašljivo, kdaj in kako bi ga dobili nazaj.

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da tudi malenkosti štejejo. Čeprav vas bodo pestile določene težave, naredite kaj lepega za partnerja. Samski pa boste danes izvedeli razburljivo novico. Ne odreagirajte prehitro, raje pozorno poslušajte do konca. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Pri delu vas bo tehtanje različnih pogledov naredilo izrazito neodločne. Preveč boste taktično razmišljali, zelo malo pa storili za nov projekt. Danes boste zadovoljili svoje potrebe po materialni varnosti. Začnite se bolj aktivno udejstvovati pri športnih dejavnostih. Lotite se hobija, ki vas je nekoč že veselil.

Ljubezen:
Vezani boste morali danes pokazati veliko mero razumevanja. Vašemu partnerju nekaj ne bo šlo najbolje od rok, kar bo vplivalo na njegovo razpoloženje. Tudi vi niste vedno najboljše volje, kajne? Samski pa si danes privoščite lepotno razvajanje v domači kopalnici.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


ŠKORPIJON
Splošno:

Vaši standardi bodo visoki, popuščati pa ne boste pripravljeni niti za las. Morda bo sprva to povzročilo nekaj konfliktov ali kratkotrajne zamere, vendar se bo tekom dneva vse razjasnilo. Jasno bo, da je tokrat vaš način res edini pravilen.

Ljubezen:
Vezani boste danes imeli nekaj težav z ugajanjem partnerju. Imela bosta različne želje, zato bi bilo morda bolje, da se danes stvari ne bi lotevala skupaj. Samski pa nikar ne zaupajte presoji drugih ljudi, ki bodo poskušali izbrati namesto vas. Nikamor se ne mudi.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 3


STRELEC
Splošno:

Vzdržujte zmeren ritem, da vam ne bodo obremenitve zrasle čez glavo. Danes vam več stvari naenkrat res ne bo šlo najbolje od rok. Računajte tudi na to, da se bodo pojavljali manjši zapleti. Lažje jih boste reševali, če boste mirni in zbrani.

Ljubezen:
Samski boste danes nenehno spreminjali svoje načrte. Na vsak način se boste želeli prilagoditi nekomu drugemu, kar pa vas ne bo osrečevalo. Vezani pa danes potisnite vse moteče dejavnike na stran. Skrajni čas je, da se vsaj za en dan popolnoma posvetite partnerju. Razmislite, kaj bi vama danes ugajalo početi skupaj. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Vaši možgani bodo na vrhuncu, zato vas bo rutinsko delo še posebno dolgočasilo. Tudi do posebnega načrtovanja ne bo. Če bo le po vaše, boste današnji dan preživeli popolnoma spontano in po trenutnem navdihu. Ta pa se bo še kako spreminjal.

Ljubezen:
Samski se boste spomnili na ljubezen iz preteklosti in se spraševali, če se vam takšna pravljica lahko ponovi. Niste ravno najbolj dovzetni za kaj novega. Vezani pa si boste želeli več romantike in strasti v zvezi. Naredite kaj v tej smeri.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


VODNAR
Splošno:

Organizacija vam bo šla dobro od rok, če boste le imeli glavno besedo. Zapletali se boste v manjša merjenja moči in na vsak način iskali potrditev, da ste pomembni in da vaše besede štejejo. Če boste nakupovali prek spleta, naj vas ne prepriča samo lep videz.

Ljubezen:
Vezani boste malenkostni, težko vam bo ugoditi. Danes ne bo ravno vaš dan za kompromise. Razpoloženje se vam bo hitro spreminjalo. Samski boste prav zato danes postavili nekoga na hladno, saj se vam nikakor ne bo znal približati.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4


RIBI
Splošno:

Veliko se boste ukvarjali s poslovnim življenjem, vendar ne delajte dolgoročnih načrtov. Naj vse poteka po ustaljenih tirih. Vse preveč se po nepotrebnem obremenjujete s finančnim položajem, ki je v resnici boljši, kot pa menite sami. Z vedrim razpoloženjem vam bo danes uspelo pregnati malodušje. 

Ljubezen:
Vezane bo danes odnos osvežil in zbudil bolj kot skodelica kave. Našla bosta nov, boljši način za komuniciranje, kar vaju bo povezalo. Vajina prihodnost zgleda precej obetavna. Samski pa boste še kar preveč razmišljali o preteklih ljubezni in romancah. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.