Magazin > Horoskop in Numerologija
12250 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 5. julija 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Energija lune v zemeljskem znamenju vas bo povezala z realnimi odločitvami. Umaknili se boste od sanjarjenja, kar marsikomu ne bo najbolj všeč.

Na področju ljubezni bo dan harmonično obarvan, zato se v konfliktih tokrat ne boste znašli. Ob težavah boste sposobni sproščeno zamahniti z roko! (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Danes se bo začel s trmastim razmišljanjem, ki se lahko prevesi v slabo voljo. Dvignite glavo in uporabite vztrajnost, ki jo prinaša vpliv lune v biku v vaše naročje. Rešitev je na dlani.

BIK
Odlična energija vas bo pripravila do tega, da se ne ustavljate več v nerešenih zgodbah, ki se dotikajo področja čustev. Treba bo zaupati in skušati poiskati bolj izčrpne odgovore.

DVOJČKA
Zamislili si boste nekaj posebnega, vendar si zaradi vpliva lune v biku ne boste drznili tvegati. Ne bojte se, saj vam vsaka drugačna priložnost lahko malce popestri dan, ker dolgčasa ne prenesete.

RAK
Ljubezenska energija bo hrepenela po toplih pogledih in dotikih, vendar se vse skupaj konec dneva ne bo zavihtelo v strast, ampak bolj v globoke pogovore o tem, kako nadaljevati.

LEV
Danes si boste dovolili imeti takšen dan, kot vam je najbolj všeč. Zaradi vpliva lune v biku bo prvi pomislek domače okolje, kjer si boste spočili misli in telo ter se pripravili na teden, ki ne bo enostaven.

DEVICA
Luna v znamenju bika vam bo pomagala vztrajati, prodirati in analizirali le tisto kar je nujno potrebno da naredite korak v tisti smeri, ki vas vodi k bolj stabilnim odločitvam. Ne ustavljajte se prehitro.

TEHTNICA
Dan bo potekal po vašem okusu, le področju kariere vas lahko preseneti s kakšnim nepredvidenim sporočilom. Žal ne boste imeli dovolj energije, da bi odreagirali v hipu, kot od vas pričakujejo. 

ŠKORPIJON
Zakaj bi se skrivali v ozadju, ko pa se tako zelo dobro počutite, če ste v ospredju. Energija današnjega dne bo še dodatno okrepila pogum in direktnost, s katero ne boste skoparili. 

STRELEC
Novi začetki, nove obveznosti in energija lune v biku. Vse skupaj vas bo popeljalo v nihanja. Komaj se boste motivirali, že vas bo zmotilo nekaj, kar se vam bo v danem trenutku zdelo zelo pomembno.

KOZOROG
Ne igrajte se danes v domačem okolju voditelja, saj bo zaradi vpliva lune v biku danes vsak želel delovati po svoje. Pravi pristop vam lahko prosti večeru uresniči manjšo srčno željo. 

VODNAR
Zaljubljeni vodnarji boste danes razmišljali, kako bi na najlažji način vse skupaj popeljali še višje. Delovali boste strastno, vendar na trenutke tudi malce sarkastično in vsiljivo.

RIBI
Skušajte danes osebnostno napredovati, zato se nikar ne dokazujte na vsakem koraku, saj vam vznemirjenje le škodi. V večernih urah se boste najboljše počutili v objemu.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.