Magazin > Horoskop in Numerologija
3887 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 5. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Uživali boste v materialnem udobju, stremeli boste k temu, da se počutite varno in zadovoljno.

Potrudili se boste da dokončate pomembne stvari, izogibali se boste nepredvidljivim situacijam in globokim pogovorom, ki lahko prebudijo noto občutljivosti. Pomembno bo, da sledite tisti smeri, ki vas zanima, saj boste občutili sposobnost, da opazite, katere stvari podpirajo vaš iskren namen. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nikar se ne ustrašite, saj slab začetek običajno prinaša dober konec. Že zvečer si boste oddahnili, saj vas bo spremljal občutek, da je vse na svojem mestu, ter da prejemate dovolj pozornosti in spoštovanja. 

BIK
Pri odgovorih boste bolj kritični, zato vam lahko vse skupaj povzroči turbulenco ter nihanja. Ker bodo čustva igrala pomembno vlogo, bo potrebno soočiti se s sabo ter z globino dojemanja.

DVOJČKA
Nikar se, če se bo povečala želja po urejenem materialnem področju ne zaganjajte preveč v delo, ki bi vam odvzelo vso energijo. Izčrpani ne boste začutili zadovoljstva, zato se zaustavite pravi čas. 

RAK
Omreženi od ljubezni boste pripravljeni na simpatične neumnosti. Spontani in hkrati premišljeni boste z veseljem sledili ljubljeni osebi, tudi tam, kjer ste se običajno branili.

LEV
Da bi preprečili napetosti v razmerjih morate zmanjšati dominantno noto in večkrat pomisliti, kako se ob raznih napadih počutijo ob vas drugi. Optimistično delovanje bo rešilo morebitne napetosti.

DEVICA
Spontano naravnani in prepričani da se boste že nekako znašli, saj ste vendar močni in sposobni se boste znašli v vseh situacijah. Tudi finančno področje vam ne bo povzročalo preglavic.

TEHTNICA
Borbe s samimi sabo na področju kariere in materialnih dobrin ne bodo enostavne, vendar vas bodo dolgoročno še bolj utrdile in vas popeljale k odločnosti. Spoznali boste tudi, na koga se lahko zanesete.

ŠKORPIJON
Nikar prehitro ne obupajte, saj se vam nakazujejo odlične možnosti, da dogradite kar že obvladate ter si ustvarite boljše prihodke. Krize se niti ne boste ustrašili, saj vas bo vodila misel, da zmorete.

STRELEC
Preveč hitre reakcije in zaletavi koraki se lahko ob nepazljivosti slabo končajo. Naučite se korakati bolj počasi, bolj taktno. Ko se boste znali ustaviti, vam bo jasno, da potrebujete tudi nekaj umirjenosti.

KOZOROG
Obremenitve, ki se bodo odvijale v podzavesti ne bodo enostavne. Ne bojte se tistih, ki želijo odkriti resnico, kajti le ta vas bo peljala do pravih odgovorov. Močno boste zaznavali napetosti.

VODNAR
Zaradi resne energije lune v kozorogu se boste znašli pred pomembno prelomnico na področju kariere in denarja. Zavedate se, da boste morali sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile potek dogodkov. 

RIBI
Nekoga boste presenetili, ker boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Lažje se boste sprostili ob ugotovitvi, da drugi morda pretiravajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.