Magazin > Horoskop in Numerologija
11757 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. decembra 2021

astrologija
Čeprav boste želeli biti sproščeni, bo vse skupaj delovalo bolj sumničavo in hladno, še posebej medsebojni odnosi.

Težje boste zaupali in dovolili, da vam nekdo svetuje, kako naprej. Želeli boste sami sprejemati odgovornosti za svoja dejanja. Na področju prijateljskih odnosov in ljubezni ne bo pravega navdušenja. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Kljub luni v kozorogu pričakujte številna nasprotja, ki vam bodo kvarila dobro voljo. Čeprav se boste hoteli obdati predvsem z razumom, umirjenosti ne boste zmožni poiskati.

BIK 
Nekdo vas nenehno priganja in najbolj vas jezi to, da ima morda v določeni situaciji celo prav. Preverjajte vse ključne informacije in razmišljajte, kako bi jih učinkovito predstavili.

DVOJČKA 
Pozabite na ponos, raje se v kočljivi situaciji skušajte prilagoditi. Nekaj vas vodi v tehten razmislek, posebno če ste povezani z nekom, ki vam jasno govori o svojih namenih.

RAK 
Čeprav vas spremlja občutek, da sami veste in znate vse, se boste morali sprijazniti s spremembo, ki vas bo ujela. Samskim se v klepetalnicah obetajo nova poznanstva, ki vas bodo razvedrila.

LEV 
Več boste imeli od pogovorov, ki bodo zahtevali dolgotrajen trud, kar bo preizkušnja za vztrajnost, ki se lahko kmalu povrne. Seveda pa z vplivom lune v kozorogu ne bo težko vztrajati.

DEVICA
Z denarjem boste znali zelo preudarno ravnati, ostane pa še druga ovira, to je področje čustev, ki se vam nikakor ne sestavi v pravo obliko. Bodite bolj potrpežljivi v odnosih z drugimi. 

TEHTNICA 
Čeprav ste že nekaj časa prepričani, da se lahko odločate sami, se bo tokrat vse skupaj izkazalo nekoliko drugače. V ljubezni se morate potruditi ne glede na muhavost in zahteve.

ŠKORPIJON 
Ključ do zadovoljstva bo zaradi vpliva lune v kozorogu danes v tem, da boste znali vztrajati do konca in dokončati, kar je potrebno. S svojo odločnostjo boste premagali tiste, ki vas vznemirjajo.

STRELEC 
Iskali boste notranji mir. Bolj, ko se boste zapirali vase, več pozornosti in radovednosti boste deležni s strani prijateljev. Čeprav ste impulzivni, zdaj ni trenutek, da bi lahko tako zelo spretno prehitevali dogodke.

KOZOROG
Negativne misli se bodo postavile po robu vašemu ravnovesju. Vsaj glede prijateljskih odnosov ostanite povsem zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse naenkrat. Po vprašanju počakajte na odgovor.

VODNAR 
Nikar se preveč ne trudite, da bi razumeli, predajte se trenutnemu dogajanju. Če se boste obrnili stran od razuma in se boste posvetili čustveni plati, vas čaka čustvena skladnost.

RIBI 
Lepo je, da ste dobri po srcu, vendar pa ste kdaj pa kdaj tudi preveč ustrežljivi. To bi lahko nekdo izkoristil, če ne boste dovolj pozorni. Raje se usmerite vase in pomislite, kaj je tisto, kar pa vi potrebujete.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.