Magazin > Horoskop in Numerologija
9008 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. februarja 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Povišan ego vas bo popeljal k pogumnim korakom in temu, da branite vse, za kar se zavzemate.

Misli bodo prodorne, skušali boste biti nepremagljivi, če vam ne uspe, pa tega ne boste najbolje sprejeli. Navdihovali boste tako v službi kot tudi v odnosih sprijatelji, ki dobivaj o simpatično podobo. Bremena boste potisnili na stran. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci, ki od vas pričakujejo nemogoče rešitve, saj vas bo navdihovala energije lune v levu, ki prebuja samozavest.

BIK
Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano z vašim finančnim stanjem, saj se vam bo z luno v levu dogajalo veliko lepega in pestrega. Prihaja tudi zanimiva srčna priložnost.

DVOJČKA
Iskanje sreče bo pogosta misel, še posebno zaradi energije leva, ki bo spodbudila dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti za prihodnost.

RAK
Spremembe na ljubezenskem področju bodo zaradi želje po soočenju postale neizogibne, a boste kljub temu odlašali s tem, da bi obrazložili, kako se v resnici počutite.

LEV
Premislite, če je nekaj, v kar vas preprečujejo tisti, ki vas obdajajo vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti se zase in se usmeriti tja, kamor si že dlje časa v resnici močno želite.

DEVICA
Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Sprejmite vse skupaj kot manjšo lekcijo, ki vas usmerja v zadovoljstvo.

TEHTNICA
Neiskrenost bo tista, ki vas bo na področju prijateljskih odnosov vznemirjala. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za osebo, ki je nenehno v vaših mislih.

ŠKORPIJON
Dan z energijo lune v znamenju leva vam prinaša lepa presenečenja. Obveznosti se bodo tako uskladile, da ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti.

STRELEC
Že nekaj časa vas niso pohvalili, zato vas lahko preplavi občutek, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.

KOZOROG
Nekdo bo pričakoval, da boste sprejeli njegovo mnenje in se tako kot običajno prilagodili vsemu skupaj. Vse skupaj vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj nekoliko potlačeni.

VODNAR
Želite si nekaj konkretnega, zato zagrabite pogumno možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo nalezljiva tudi za okolico.

RIBI
Preveč govorite, kar vam bo omogočilo, da boste v središču pozornosti. Le v ljubezenskih odnosih bolj prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v kočljivem položaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.