Magazin > Horoskop in Numerologija
2699 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. junij 2022

astrologija, napoved Profimedia
Znali boste poiskati varnost ter zadovoljstvo v majhnih stvareh.

Najbolj zadovoljni boste, ko boste uredili vse podrobnosti ter si skovali smiseln načrt za prihodnje obdobje. V negativnem smislu boste nagnjeni k prigovarjanju in pritoževanju, ki pa se lahko tako doma kot tudi v službi zaključi tudi s konfliktom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi vpliva lune v devici bo povečana potreba po zadovoljstvu in samodisciplini. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je treba storiti.

BIK
Droben namig vas lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Vaše zamisli bodo dobile pravo barvo komaj jutri, zato se nikar preveč ne trudite razumeti.

DVOJČKA
Zanimiva zgodba, ki se bo odvijala na čustvenem področju, prinaša kljub hladni energiji lune v devici izjemno srečo ter zadovoljstvo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo kar ves dan.

RAK
Prijatelji bodo od vas pričakovali podpro in to, da si zanje vzamete čas. Poskušajte tudi vi njim prisluhniti in jih razumeti. Na koncu se boste skupaj vsemu nasmejali in poiskali ugodno rešitev.

LEV
Čeprav se bo dan zaradi napete energije lune v devici slabo začel, se bo toliko boljše končal. Trenutki bodo malce naporni, saj se boste na vsak način želeli premakniti dalje, vendar ne boste vedeli katero smer ubrati.

DEVICA
Na ljubezenskem področju vam dan ne bo posebno naklonjen, zato bi v notranjosti lahko nastopili dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite pri miru.

TEHTNICA
V sebi boste zaradi lune v devici začutili nemir, ki se bo dotikal poželjivosti in razburkane čutnosti. Če ne prej, bodo zvečer, vaše želje gotovo uslišane. Vsaj tiste, ki se nanašajo na čustva.

ŠKORPIJON
Vsi vas bodo pohvalili, zato boste še bolj samozavestni kot običajno. Tudi na poslovnem področju se ne boste mogli pritoževati. Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo vse skupaj popestrile.

STRELEC
Na čustvenem področju vas bo razveselila dobra novica s strani osebe nasprotnega spola, ki je že nekaj časa prava uganka. Počasi se boste morali odločiti za pomemben korak.

KOZOROG
Kljub temu, da se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami, vas naj ne zmedejo, saj boste že kmalu naleteli na pomoč s strani nekoga, ki ga poznate že dlje časa in vam bo z veseljem prisluhnil.

VODNAR
Na poslovnem področju se bodo zadeve reševale v za vas ugodni smeri, k temu pa bo pripomogla tudi luna v devici, ki bo skrbno skrbela, da bo vztrajnost ostala na višjem nivoju.

RIBI
Pozorni bodite, da ne bodo vaše pripombe preveč sarkastične in da boste po najboljših možnih močeh zadovoljni sami s sabo. Na področju ljubezni pričakujte manjša, vendar zanimiva presenečenja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.