Magazin > Horoskop in Numerologija
5713 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Koga čaka lep ponedeljek?

OVEN
Splošno:

Odnosi z nadrejenimi postajajo vse bolj napeti. Nezadovoljni boste v službi, težko boste prenašali ukaze, saj se z večino niti ne boste strinjali. Imate veliko dobrih zamisli in lahko bi marsikaj izboljšali. Ker pa ste gotovost in varnost postavili na prvo mesto, boste še dolgo trpeli pritisk, preden boste dovolili svojim ambicijam, da bodo prišle na plano.

Ljubezen:
Z energijo, močjo in vzdržljivostjo se bo partner tudi danes uspešno kosal z obveznostmi in tekočimi težavami. Občasno bo njegovo razpoloženje malce slabše oziroma melanholično, zato bo najučinkovitejše zdravilo za temne oblake nad njegovo glavo ravno vaša pozornost. Dokažite mu, da ga ljubite.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Za stabilnost, ki jo ponuja poslovni odnos, ste preveč žrtvovali sebe. Prebuja se želja po samostojnosti, ker vaš partner postaja moteč faktor. Težko vas bo zadovoljiti, ne boste prenesli ukazov in upirali se boste vsem poskusom omejevanja. Čeprav se boste izogibali prepirom, boste s svojim vedenjem priklicali prekinitve zadev.

Ljubezen:
Partner vam bo pokazal, koliko energičnosti in strasti lahko premore nekdo tako zadržan, kot je on sam. Njegovo vedenje vas bo čisto presenetilo in hkrati navdušilo, saj bo pravi zapeljivec. Samski, danes bo eden boljših dni v letu. Simpatija bo venomer pri roki in navduševali se boste nad njeno inteligenco in uspešnostjo.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Prerastli ste ustaljene življenjske okvirje. Sedaj veste, da zmorete več in bolje, zato se ne bi bilo pametno zadovoljiti z majhnimi dosežki. Vaše izvirne zamisli vas bodo pripeljale do uresničitve velikih načrtov. Opogumite se in začnite znova, spremenite delovno mesto in bodite drugačni.

Ljubezen:
Zelo boste zaposleni s svojo lastnino, vlaganji in financami. Iskali boste načine, s katerimi bi oplemenitili svoj privarčevani denar. Morda bi lahko poskusili z nepremičninami. Partner vas bo občasno spomnil na to, da poleg posla in ustvarjanja denarja obstaja še kakšna druga aktivnost. Posvetite se tudi vajini zvezi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK
Splošno:

Vaša agresivna, gonilna energija bo usmerjena k dokazovanju in uresničevanju lastne volje. Ko bo ta napetost, nastala iz nezadovoljstva, dosegla svojo kritično točko, bo prišlo do upora in vidnih aktivnosti, katerih cilj bo izboljšati obstoječe situacije. Zlomilo se bo vse, kar ne bo služilo vašemu osebnemu razvoju in napredku.

Ljubezen:
Naj vas danes ne preseneti njegova povečana potreba po ljubezni, naj vas ne presenetijo veliki izbruhi strasti. Zasipal vas bo z neizmerno pozornostjo in vajin odnos postavljal na prvo mesto svojih prioritet. Prepustite se in uživajte. Samski, če boste želeli zapeljati svojo simpatijo, bodite skrivnostni in malce nedostopni, pa bo zagotovo zagrizla v vabo.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno
:
Poskrbite za svobodo. Ko se boste osvobodili obremenilnih, omejujočih starih in slabih odnosov, boste spoznali, kaj resnično potrebujete in želite v življenju. Ne želite tradicionalnosti, to je zagotovo. Najbolj pomembno je to, da ostanete zvesti sebi in popolnoma iskreni tudi do svojega partnerja.

Ljubezen:
Danes bo partner zelo intenzivno načrtoval svoje aktivnosti. Morda bo dobil povabilo za daljše potovanje ali določeni strokovni seminar izven meja. Nikakor ga ne smete omejevati, temveč mu ponudite podporo. Pomagajte mu tako, da boste nase prevzeli tudi določena gospodinjska opravila in družinske obveznosti.  

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Želite izstopiti iz svojega tradicionalnega okolja. To lahko pomeni selitev v novo okolje, morda načrtovano, morda prisilno. Bolj tolerantne družine bodo selitev podprle, tiste staromodne pa ne. Nikar pa zato ne prekinite družinskih vezi, samo malo jih sprostite. Iz družinskega gnezda stopite v življenje, v katerem boste sami pisali pravila.

Ljubezen:
Pripravite se na težave v komunikaciji. Partner bo tekom dneva venomer imel občutek, da se mora braniti ali opravičevati za nekaj. Vse to ga bo delalo zelo živčnega in razdražljivega. Poskušajte ga malo umiriti in preusmerite tok dogajanja na nekaj, kar mu bo vrnilo dobro razpoloženje. Če ga boste uspeli nasmejati, boste že zelo veliko naredili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Med vami in partnerjem, poslovnim ali ljubezenskim, je prišlo do razhajanja. Ne bodite presenečeni, če partner kaže drugo lice svoje osebnosti. Preživeli bodo le odnosi zasnovani na zdravih temeljih in ti bodo doživeli tudi dokaj pozitivne preobrate. Planeti vam bodo lahko prinesli tudi novo, obetavno zvezo, a pazite, da v zanosu ne boste takoj pregoreli.

Ljubezen:
Vajin odnos bo popolnoma 'zrel' za dopust. Poslovne in družinske obveznosti so vaju začele obremenjevati bolj, kot sta si to pripravljena priznati. Nase prevzemite načrtovanje in organizacijo potovanja ter partnerja na ta način razbremenite dodatnih skrbi. Zelo vam bo hvaležen za pomoč, ki mu jo boste nudili.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Dober vtis je odvisen od številnih stvari: vašega dela in izobrazbe, zakonskega stanu, vrednot, ki jih posedujete, do oblek in vaših osebnih prepričanj. Danes se bo lahko spremenil velik del tega, zelo bodite pri vedenju malce bolj pazljivi kot običajno. Spremembe v službi vam bodo pomagale, da boste postali inovator ali vodja.

Ljubezen:
Partner bo želel narediti določene spremembe v domu. Bodite srečni, če bo vse ostalo le pri premikanju pohištva, drugače pa se kar pripravite na gnečo, prah in delavce v hiši. Če boste danes želeli zapeljati in navdušiti svojega partnerja, boste imeli največ možnosti, če se spoznate na gradbeništvo, arhitekturo in dizajn.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Materialne vrednote bodo postale vir nemira in nezadovoljstva. Morda vas partner ne bo mogel več finančno in čustveno podpirati. Nenadoma boste spoznali, da se lahko zanesete le nase. Česar vam primanjkuje, ne boste našli v drugih ljudeh. Morali boste spoznati, da lahko in tudi morate naprej sami.

Ljubezen:
Preobremenjeni boste z raznimi obveznostmi, zato boste svoje nedokončane posle nosili domov in tako kvarili vzdušje. Partner ne bo mogel veliko vplivati na to dogajanje, saj vam bo služba na prvem mestu. Toda, če imate otroke in želite ohraniti zdravo razmerje, boste mogli na tem veliko več delati in se predvsem veliko pogovarjati.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


KOZOROG
Splošno:

Nepričakovani dogodek, kot na primer prekinitev pogodbe ali nezmožnost odplačevanja kredita, bo porušil vaš občutek varnosti. Izguba vira prihodka, na katerega ste do sedaj računali, vas bo prisilila, da boste ponovno preverili vrednote, za katere ste se vezali. Lahko pa bo prišlo do nenadnih dobitkov iz povsem nepričakovanih virov.

Ljubezen:
Otroci bodo zahtevali veliko pozornosti, še posebej če so v najstniškem obdobju. Partner bo pokazal veliko resnosti in potrpežljivosti glede samih otrok. Ne bo pozabil niti na vas, zato bo danes zagotovo vajin dan za ljubezen. Romantična gesta z vaše strani ga bo zelo sprostila in naredila zelo nežnega ter ljubečega.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:
Od materialnih se boste usmerili k čustvenim in duhovnim stvarem. Prebudila se bo vaša intuicija, na dan bosta prišli podzavest in čustvena stran. Občutke in stališča boste tako bolj jasno izražali in z lahkoto boste povedali vse, kar vam leži na duši. Dan izkoristite za reševanje starih sporov in nesoglasij.

Ljubezen:
Današnji dan bo za vašega partnerja v poslovnem smislu zelo ploden. Poleg pohval za dobre rezultate, ki jih je ustvaril v preteklem obdobju, bo po vsej verjetnosti dobil tudi ponudbo za novo delovno mesto. Naj nikar ne hiti, saj bo časa za pregovarjanje še dovolj. Danes mu poskušajte stati ob strani, odločitev pa naj sprejme kar sam.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

V strahu pred spremembami in nestabilno finančno situacijo boste nenadoma spoznali, da imate v sebi moč in veščine, da se lahko korenito preobrazite. Tako boste preživeli vse težave. Poskušajte vse videti v novi, svetlejši luči in se sprijaznite z določenimi grenkimi izkušnjami iz preteklosti. Šele takrat boste privabili srečo.

Ljubezen:
Danes vas bo zelo razburjalo njegovo spremenljivo razpoloženje, a za razliko od drugih moških bodo te spremembe pri njem kar dolgotrajne. Morda svojega partnerja ne poznate dobro in vas bodo nekateri njegovi postopki presenetili. Vedite, da je močan, umirjen in čustveno bolj stabilen, kot se vam zdi.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.