Magazin > Horoskop in Numerologija
6119 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. septembra

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
V ospredje stopajo meje, pravila in okvirji, iz katerih se boste težko iztrgali.

Ne boste najbolj sproščeni, zato se boste najboljše počutili v službi, zasuti z raznimi obveznostmi ter pripravljeni na kakšno analitično ter skrbno premišljeno rešitev. Ljubezenske vibracije se vas bodo dotaknile veliko manj kot običajno, dovolj vam bo iskrenost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub luni v znamenju device boste sproščeni. Na vsakem koraku vas bodo čakale zanimive dogodivščine, ki si jih boste s povečano kreativnostjo znali celo popestriti in se jim predati.

BIK 
Manjka vam idej ter občutek, da ste na pravi poti, zato bi lahko bilo koristno, da preživite nekaj časa z osebo, ki je znana po svoji iskrenosti. Rutina zavira kreativnost, zato se ji izognite.

DVOJČKA
Znašli se boste v zoprni situaciji, zato boste pozabili, kaj ste že naredili in česa niste. S takšnim brezglavim ravnanjem izgubljate še več časa in energije, zato se notranje umirite.

RAK
Čustva, ki vas že nekaj časa preganjajo, bodo kljub luni v devici intenzivna. S to energijo lahko končno naredite kakšen korak naprej in se soočite z nekom, ki vam ni najbolj naklonjen.

LEV
Nekdo, ki mu veliko pomenite, vas bo popeljal v prijetne dogodke, ki vas bodo usmerili v boljše počutje. Sedaj je pravi čas, da nekomu podarite pozitiven kompliment, o katerem že dolgo razmišljate.

DEVICA
Radi bi se izkazali z nečim, kar je skorajda nemogoče, vendar pohitite, saj vam počasi zmanjkuje tako časa, kot tudi delovne vneme. Kaj če bi kljub vsemu znižali ego in poiskali pomoč.

TEHTNICA
Finančne skrbi se vas bodo zaradi lune v devici nekoliko bolj dotaknile. Čeprav vam gre trenutno na tem področju dokaj dobro, boste iskali več finančne varnosti za prihodnost.

ŠKORPIJON
Ne storite nekaj nepremišljenega le zato da bi vas opazili. Psihično zdravje vam ne služi tako kot bi moralo. Poskusite se umiriti s pomočjo meditacije in pogovorov s prijatelji.

STRELEC 
Luna v devici bo pozitivno vplivala na vaše počutje v delovnem krogu. Zaželeli si boste še boljših rezultatov ter napredka o katerem sanjate in tokrat vas pri temu nič ne bo zaustavilo.

KOZOROG
Če si še tako želite, da bi vse bilo popolno, se tokrat zaradi vpliva lune v devici ne boste mogli zadržati, da ne bi očitno izrazili svojega mnenja. Skrajni čas je že bil, da to naredite.

VODNAR
Ne zanašajte se preveč na svoje skrbno zastavljene argumente. Nekdo jih bo spretno izpodbijal, tako da se vam lahko zgodi, da na koncu pogovora še sami ne boste več prepričani vanje.

RIBI
Dan vam bo naklonjen v vseh pogledih. Končno bo posijalo tudi ljubezensko sonce, močnejši boste na področju čustev in pripravljeni v določenem odnosu postaviti se zase. 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.