Magazin > Horoskop in Numerologija
5716 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. oktobra

astrologija, horoskop, vedeževanje

OVEN
Splošno: 

Začutili boste veliko pozitivne energije, igrivosti in osebnega poguma. Česarkoli se boste lotili, boste delo opravljali z veseljem. Še posebej odločni boste pri družinskih zadevah. Zvečer boste kljub temu morda malce žalostni. Če boste osamljeni, se nemudoma odpravite ven ali pa pokličite prijatelja.

Ljubezen
Vezani boste danes lahko sproščeno uživali v krogu družine in v družbi njenih članov. Zvečer bo lahko prišlo do manjšega konflikta s partnerjem, a naj vas ta ne vrže iz tira. Samski pa danes nekomu izpovejte ljubezen, dan bo odličen za to. Ko boste enkrat izrazili osnovna čustva, bo lažje za oba. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Vaša zaščitniška narava bo danes na višku. Večkrat boste dvomili v druge, hoteli se boste prepričati, da vaši bližnji niso v kakšni nevarnosti. Občasno ste preveč previdni, preveč vas skrbi za druge. Imejte malo več zaupanja v njihove sposobnosti in dopustite, da določene stvari ugotovijo sami. Vsak vaš nasvet je dragocen, a zapomnite si – manj je več. 

Ljubezen
Vsi bodo odmislili čustva, vi pa se boste ujeli, da se premikate v krogu. Verjetno zato, ker boste prvo želeli poskrbeti za vse druge, šele nato se boste spomnili nase. Na koncu boste obupali. Spoznali boste, da se preveč razdajate. Pazite, da ne boste končali z manj, kot boste pričeli.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Imate nerealna pričakovanja, ki vas zadržujejo v stanju nesreče. Danes boste končno spoznali, da zahtevate preveč od ljudi okoli vas. Malo boste morali popustiti, saj z vašimi prevelikim zahtevami niso preveč zadovoljni. Poiščite pot, kako boste to popravili in bolje se boste razumeli. 

Ljubezen
Danes vam bo malo neprijetno, ker se boste znašli v sporu s tistimi okoli vas, zaradi osebnih in občutljivih zadev. Odkrili boste težave, blokade in nadležne stvari, s katerimi se boste morali soočiti, še preden boste lahko spet uživali kot prej in še preden boste lahko naredili korak naprej. 

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 5

RAK
Splošno: 

Vesolje vas bo iskalo, kar vam bo tudi zelo očitno pokazalo. Nikoli niste ponudili roke drugim, a ste sedaj vi tisti, ki mu drugi pomagajo rešiti nastalo situacijo. Seveda so prijatelji zato, da pomagajo. Samo nikar, ko bo vse rešeno, ne pozabite, kaj so storili za vas. Nikar ne pozabite na njih, ko bodo potrebovali vašo pomoč.

Ljubezen
Energija bo na splošno danes slabša, a bo še vedno dokaj prijetna. Izkoristite prednost relativno stabilnega, a dobrega čustvenega okolja za popravila, utrditev starih poznanstev ali pa preprosto nekoga potrepljajte po rami. Tudi pohvala bo dovolj. V razmerju bodite strpni in iskreni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Nekdo, ki vam je blizu, vam zavida. Vse skupaj je zelo nedolžno, a vseeno bodite malo pozorni na nenadne komplimente in lepe besede. Oseba želi biti v vaših čevljih, a najverjetneje ne bi mogla narediti vsega tega, kar ste vi do sedaj dosegli. Brez pretiranih skrbi nadaljujte svojo pot.

Ljubezen
Pogovori s partnerjem bodo danes kritični. Čas je, da resnično prisluhnete in se učite od drugih. Če obstaja zadeva, ki vas muči, bo čas pravi, da spregovorite o njej. Pogovorite se s prijateljem, dal vam bo koristen nasvet. Potrebujete ideje in mnenja prijateljev, zato se nikar no bojte. Preprosto vprašajte.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Imate preveč prtljage, ki se je morate znebiti in danes bo pravi dan za to. Ne shranjujte vseh stvari, sploh pa ne tistih, ki jih niti ne rabite, saj samo zavzemajo nepotreben prostor. Dan bo tako idealen, da malce očistite hišo ali stanovanje. Znebite se tudi starih bremen. Na koncu se boste počutili veliko bolje.

Ljubezen
V ospredju bo želja po zabavi. Preživite nekaj dodatnega časa v družbi prijateljev in družine, a ne pretiravajte. Izogibajte se resnim temam. Družinsko srečanje bo povzdignilo vašega duha ali pa si privoščite nočno zabavo s prijatelji in partnerjem. Sprostite se in uživajte v družbi, na koncu se boste dobro počutili.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Že dolgo niste srečni, ker niste vodja v trenutni situaciji in ker vajeti ne držite v svojih rokah. Ne boste se mogli usesti in uživati, zato bo dan enkraten, da premislite o vsem skupaj in naredite načrt, kako boste vzeli nazaj, kar vam pripada. Najprej preštudirajte celotno situacijo, ki je nastala, šele potem ukrepajte.

Ljubezen
Delite svoje sanje in ustvarjajte načrte skupaj s svojim partnerjem, saj boste tako ustvarili temelj za lepšo in boljšo prihodnost. Da boste želi kar najboljše možne rezultate, boste morali biti zelo iskreni, a zapomnite si, izbirajte vaše besede zelo previdno in se izogibajte ultimatom.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Vsi prvi vtisi bodo pravilni. Tratili boste čas, če boste naredili naknadno še kaj raziskav glede stvari, ki jih boste že takoj intuitivno zaznali. Raje se zanesite na vaš dober občutek in manj na to, kaj bodo govorili drugi. Tako boste veliko bolj uspešni. Če ne boste nič občutili, pa boste seveda morali pristopiti do stvari malo drugače.

Ljubezen
Uprite se skušnjavi in ne počnite nepremišljenih stvari, kljub temu da se bodo stvari nepričakovano obrnile, drugače bo ves vaš napor v ljubezenskem življenju zaman. Pogajanja se bodo vrnila na pravo pot, a šok bo težje pozdraviti. Stvari, ki se vam bodo podile po glavi v navalu strasti, naj ostanejo neizrečene.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Danes se boste ujeli v mrežo. Nekaj boste morali sprejeti od nekoga in to boste počeli le zato, ker se vam bo zdelo politično pravilno. Čeprav cenite, kar je ta oseba naredila za vas, vas bo obremenjevala. Ljudje okoli vas mislijo, da preveč izpostavljate samo dobro. V tem primeru pozabite, kaj si mislijo, ker največ šteje, kaj mislite vi.

Ljubezen
Dan bo idealen za rojstvo vseh vrst pozitivnih idej in čustev. Čustva bodo prišla na dan kot roža, za vas ne bo nikakršni omejitev. Stopite do osebe, ki vam je všeč in dajte pobudo. Nikar ne skrbite preveč, kaj se bo ugodilo. Že za to, da boste pristopili, bo potrebnega veliko poguma. Bravo!

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Današnji dan za vas ne bo toliko pomemben, bo pa kar precej naporen. Utrujeni boste zaradi vsega porabljenega časa za določeno osebo. Do sprememb sicer ne boste prišli, a vsekakor se boste morali s težavami soočiti. Poslušajte svojo intuicijo, na koncu se bo vse dobro rešilo.

Ljubezen
Osebni stik bo za vas koristen. Šlo bo za nekoga, s katerim ste povezani na čustvenem in romantičnem nivoju. Samski boste želeli biti opaženi. Dobili boste dobro oceno in pozitiven odziv na vaše ideje. Spoznali boste osebo, ki bo vaš svet obrnila na glavo. A to bo šele začetek romantične zveze.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

V ospredju bo potovanje. Ali se odpravljate na pot ali pa planirate večje počitnice? Čas bo idealen za spremembo. Stvari se bodo premikale po načrtu. Vsekakor si morate vzeti nekaj časa za oglede, kar vam bo razkrilo kar nekaj prijetnih presenečenj. Uživajte v vsem, dokler boste le lahko.

Ljubezen
Odločili se boste za nekaj novega, kar vas bo rešilo glavobola zaradi ponavljajoče težave iz preteklosti. Ne pozabite, dom je tam, kjer je srce. Premislite o novih pristopih in delujočih pravilih. Poskrbite, da si boste olajšali zadeve, poskrbite, da bo vaše življenje postalo bolj udobno.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno: 

Razmisliti morate o tem, kako boste zmanjšali čas, ki ga porabite za vsakdanje stvari v vašem življenju. To vam bo prineslo več dragocenega časa, da boste lahko postavili stvari nazaj na pravo pot. Pomanjkanje organizacije je dober znak, da ste pod prevelikim stresom. Čim prej ga odpravite, poskrbite za sprostitev.

Ljubezen
V ospredju bo oseba, v katero ste zaljubljeni ali vam je zelo všeč. Veste koga želite, zato delujte v smeri, da boste pridobili pozornost te osebe. Najverjetneje boste dobili odlično priložnost. Vezani, delitev ciljev in skupno odločanje bo še najboljše za vse. S tem boste zmanjšali prepire na minimum.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.