Magazin > Horoskop in Numerologija
4010 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. avgusta 2022

astrologija Profimedia
Predajte se optimizmu ter k doseganju osebne neodvisnosti.

Odprti, iskreni in optimistični si boste znali pričarati zanimiv dan, v katerem zagotovo ne bo dolgčasa. Sami s sabo se ne boste povezovali, bolj vam bo na kožo pisano povezovanje z drugimi, s tistim, ki izžarevajo dobro voljo. Težko se boste izognili pretiravanju, težje se boste prilagajali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo lune v strelcu ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji odnosi. Brzdajte jezo, ter najprej razmislite, preden boste nekoga za nekaj obsodili.

BIK 
Znašli se boste v nezavidljivi situaciji, zato bodite pozorni, da se ne zapletate v razna argumentiranja, ki lahko zaradi prebujenega sarkazma vse skupaj še dodatno poslabšajo.

DVOJČKA
Uživajte z vplivom lune v strelcu kolikor se le da, saj že dolgo niste bili tako zelo sproščeni. Motilo vas bo le to, da boste razmišljali precej poglobljeno, kar običajno niti ni v vaši navadi. 

RAK 
Nikar ne počnite preveč stvari naenkrat, saj bi s tem izgubili kvaliteto. Čim prej premislite o vseh podrobnostih in se nikar ne navezujte na iste navade. Čas je, da se zapodite v nekaj novega.

LEV
Čustva bodo postavljena pred preizkušnje, nekdo se bo želel z vami nekoliko poigrati, vendar mu ne smete dovoliti, da vas zavede. Ostanite zvesti sebi ter svojim odločnim prepričanjem.

DEVICA 
Zaradi hitenja, ki ga prinaša luna v strelcu, bo tokrat premalo časa, da bi se posvečali vsem stvarem, ki so se pojavile na vašem urniku. Primanjkovalo vam bo vztrajnosti, vendar se ne obremenjujte preveč.

TEHTNICA
Treba bo najti primeren čas ter ujeti ugoden trenutek, saj lahko drugače izbruhnejo konflikti. Bodite bolj direktni in predvsem iskreni, kar pa z vplivom lune v strelcu ne bo težko.

ŠKORPIJON
Čutili boste, da se prebujate, želeli si boste več strasti in dogajanja. Nikar preveč ne dvomite v simpatično zgodbo, ki se vam odpira za vogalom, saj vam lahko ustvari čudovito situacijo.

STRELEC 
Vse, kar se vam bo danes dogajalo, vas bo zaradi lune v vašem znamenju spravljalo v zadovoljstvo. Končno boste dobili potrditve za določene zadeve, ki so vas obremenjevale v ozadju.

KOZOROG
Nekomu ste pred kratkim dovolili, da vam narekuje stvari, ki vam niso preveč všeč. Kmalu vam bo lažje, osredotočili se boste nase in si končno dovolili napredovati tudi na področju ljubezni. 

VODNAR
Če želite ostati nasmejani, se ne spuščajte v poglabljanje na področju čustev. Ne doma ne med prijatelji ne pričakujte, da boste imeli vodilno vlogo. Vse se nekako umika, vendar le kratkoročno.

RIBI 
S sodelavcem, s katerim je vse skupaj napeto, poiščita rešitev, s katero bosta oba zadovoljna. Če bo vsak malce popustil, bosta končno začela sodelovati, tako kot se spodobi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.