Magazin > Horoskop in Numerologija
8325 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Prebuja se optimizem, zato boste uživali v improvizaciji in eksperimentiranju.

Razigrana energija bo prebudila dobre odločitve ter uredila medsebojne odnose do te mere, da se s težavnimi energijami ne boste želeli ukvarjati. Lažje kot v preteklih dneh boste premagali notranjo napetost ter morebitno bolečino in se usmerili tja, kjer čutite pozitivne vibracije. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pohvalili vas bodo, saj se boste brez pritoževanja lotili nečesa, kar predstavlja velik zalogaj. Ponosna drža bo tista, s katero boste pokazali, da vam je pohvala še kako godila.

BIK
Brez slabe vesti si boste zaradi sarkazma, ki ga prebuja luna v znamenju strelca, nekoga malce privoščili. Kljub sproščenosti pa bodite pozorni, da vas besede ne odnesejo predaleč.

DVOJČKA
Zaradi lune v strelcu, ki ji je všeč spontanost, se boste vsem težjim nalogam in kompleksnim posameznikom z veseljem izognili. Iskali boste obraze, ki jih krasi  prijeten nasmešek.

RAK
Lažje kot v preteklih dneh se boste znebili občutka, da so se skoraj vsi obrnili proti vam. Vprašajte se o razlogih, morda krivda sploh ni na vaši strani, ampak imajo preveč dela sami s sabo.

LEV
Znašli se boste v okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki vas že dolgo privlači, čeprav niste sigurni v odgovor.

DEVICA
Z energijo lune v ognjenem znamenju boste na področju kariere tekmovalni, zato za sodelavce ne boste ravno najboljša družba. Poskusite delovati bolj umirjeno in stabilno.

TEHTNICA
Razčistite čim prej tisto vsebino, ki je že dlje časa nadležna, v nasprotnem primeru se boste na čustvenem področju kmalu znašli v kaosu. Taktne poteze vas lahko tokrat rešijo.

ŠKORPIJON
Razmislite, preden boste začeli pričakovati nekaj, kar žal ni v vašem dosegu. Pazite glede poslovnega vprašanja, ki ga očitno zaradi zahtevnosti še ne razumete dovolj dobro. 

STRELEC
Končno je nastopil pravi čas, da zapustite stresne situacije in se z luno v vašem znamenju podate tja, kjer se vam nizajo nova spoznanja in rešitve, ki vas bodo prepričale.

KOZOROG
Prihaja več nesporazumov, kar vas bo, ko se boste odločili nekaj končati, vznemirjalo. Hinavščina tokrat niti vam niti ostalim vpletenim ne bo pomagala, le še zaplete lahko vse skupaj.

VODNAR
Sedaj ni čas za ležerno delovanje, sedaj je čas za akcijo, če se boste tega držali, boste morda dočakali tudi pohvalo nadrejenih. Ugotovili boste, da je treba vsako stvar večkrat preveriti.

RIBI
Na nepričakovano situacijo na področju kariere boste vplivali, če boste povedali, kaj čutite in kaj se dogaja znotraj vas. Zvečer bo končno na vrsti več priložnosti za strast in prijetne korake.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.