Magazin > Horoskop in Numerologija
5684 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. novembra

astrologija, horoskop Profimedia
Energija konjunkcije med Luno in Venero se bo dotaknila prijetnih vibracij na vseh področjih.

Deležni boste poslovnega uspeha, lažje boste reševali zaplete, področje denarja pa se lahko postopoma izboljša. Z veseljem se boste predajali lepim in manj lepim stvarem, nič vam tokrat ne bo težko. Področje ljubezni bo stabilno in urejeno v pravi smeri. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z vami bodo zaradi vpliva lune v kozorogu na področju kariere nepopustljivi, sami pa ne boste našli rešitve. V ljubezni je napočil trenutek, da si priznate, kam vas v resnici vleče srce.

BIK 
Zaradi lune v kozorogu ne bo ravno veselo, vendar pa se lahko soočite z veliko obremenitvijo in rešite marsikatero težavo in na koncu dneva zadovoljno ugotovite, da ste osebnostno napredovali.

DVOJČKA 
Odločitev, ki jo boste sprejeli, vam bo pomagala do boljših rezultatov, a ne zanašajte se samo nanjo. Treba bo razširiti obzorja in se odpreti novemu znanju, ki prihaja v vaše življenje. 

RAK 
Kljub luni v kozorogu boste na področju dela in denarja neodločni, saj vaše srce nekako sluti, da niste na tisti poti, ki si jo želite. Ni dovolj da znate poskrbeti le za pomembne opravke.

LEV
Na čustvenem področju se ponavlja zgodba, ki vas močno vznemirja. Določenih dejstev nočete povedati po pravici. Očitno vas je strah posledic, čeprav se bo vse skupaj dobro končalo. 

DEVICA 
Zaradi vpliva lune v kozorogu bo koncentracija na vrhuncu, zato boste z levo roko opravljali naloge, ki vam jih bodo naložili. Ker se bo veliko dogajalo, boste porabili tudi veliko energije.

TEHTNICA 
Ne zamudite enkratne priložnosti, da bi popravili nekaj kar vas muči že dlje časa. Zaživel bo načrt glede tiste zadeve, ki vam lahko pomaga izboljšati stanje na računu.

ŠKORPIJON 
Zaradi lune v kozorogu boste vsak komentar doživljali v negativni smeri, brez pravega občutka. Kvalitete, ki jih nosite v sebi so zavidanja vredne, vendar je potrebno narediti še kakšen majhen korak.

STRELEC 
Delo in dober zaslužek vam ogromno pomenita, a včasih partner in prijatelji tega niso pripravljeni razumeti. Nihče ne bo hotel popustiti, ker ima vsak svoj ponos, zato naredite tokrat korak vi.

KOZOROG 
Občutili boste veliko nakopičene energije, ki pa je ne boste mogli sprostiti tako, kot to ustreza vam. Zadeve, ki so do sedaj stale bodo počasi zrele za zaključek, kar vas prebuja.

VODNAR 
Zaradi energije lune v kozorogu lahko če ne bo vse na svojem mestu izgubite tla pod nogami. Obveznosti se skušajte lotiti premišljeno. Pomanjkanje psihičnega in fizičnega ravnovesja vodi v utrujenost.

RIBI 
Pričakujte radovednost in željo, da bi marsikaj spremenili, posebno v odnosih z družinskimi člani. Pri  poslovnih korakih ne hitite, saj določenih okoliščin še ne obvladate tako kot bi jih morali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.