Magazin > Horoskop in Numerologija
10919 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 9. januarja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Močno boste prepričani vase ter v svoje zaznave, tako močno, da vas lahko označijo da ste preveč samozavestni.

Usmerili se boste tja, kjer vas dobro sprejemajo in kjer lahko izrazite vse svoje talente. Delo bo obarvano z optimističnim razmišljanjem, vsem boste želeli le najboljše, na prvo mesto pa boste znali postaviti sebe in svoje potrebe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Kljub odlični energiji lune v levu se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami, ki vas naj ne zmedejo, saj boste čisto naključno naleteli na pomoč s strani nekoga, ki ga poznate.

BIK
Nekdo od prijateljev vas lahko spodbudi v aktivnosti, ki močno prijajo tudi vašem egu. Zamisli, o katerih premlevate že dlje časa bodo končno dobile pravo barvo ter zasnovo.

DVOJČKA
Na čustvenem področju, kjer je pred vami odlično obdobje se bo odvijala strastna zgodba. Če ste vezani, boste imeli izjemno srečo, dobro razpoloženje pa vas bo spremljalo na vsakem koraku.

RAK
V sebi boste z energijo lune v levu začutili energijo ter vnemo. Dan vam bo naklonjen, v ljubezni boste deležni največ sreče tisti, ki točno veste kaj si želite. Samski še malce počakajte!

LEV
Potreba po zadovoljstvu bo zaradi vpliva lune v vašem znamenju izrazita. Soočali se boste z napornimi nalogami, ki pa jih boste rešili brez večjih težav, saj boste točno vedeli, kaj je treba storiti.

DEVICA
Na področju ljubezni prihajajo dvomi, ovire in nerazumevanje. Rešite tisto, kar se da rešiti, ostale zadeve pa pustite, da potečejo spontano. Ne dovolite si, da vas vse skupaj obremeni.

TEHTNICA
Zaznavali boste obliko poželjivosti in razburkane čutnosti. Želje, ki se nanašajo na poslovno področje se lahko z nekaj osredotočenosti razvijejo v za vas ustrezni smeri.

ŠKORPIJON
Z luno v levu boste ne glede na to kaj vas čaka samozavestni. Tudi na osebnem področju se ne boste mogli pritoževati. Znali se boste usmeriti v bistvene situacije in zadeve.

STRELEC
Številne novosti, spremembe in tudi razburljivosti bodo popestrile dogajanje in vas opomnile, da vas potrebujejo. Na čustvenem področju vas bo razveselila dobra novica s strani osebe ki vam je všeč.

KOZOROG
Počasi se boste morali odločiti za večjo spremembo, saj ste malce obtičali v vzorcih, ki nikakor ne dišijo po napredku. Poskusite nekaj znova, morda boste imeli več sreče.

VODNAR
Na poslovnem področju se bodo situacije odvijale s svetlobno hitrostjo, k temu pa bo pripomoglo tudi mnenje sodelavcev, zato bo motivacija skozi dan ostala na višjem nivoju. 

RIBI
Čeprav se bo dan slabo začel, se bo toliko boljše končal. Trenutki v službi bodo naporni, saj se boste na vsak način želeli premakniti dalje, pa nikakor ne boste vedeli na kakšen način.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.