Magazin > Horoskop in Numerologija
8271 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 9.septembra

astrologija, horoskopi
To napovedujejo astrologi.

OVEN
Splošno:

Danes boste malce raztreseni, kar se bo odražalo tudi pri delu. Čutili boste, da so vaše misli nekje daleč proč. Skušajte jih nadzorovati, saj boste le tako lahko kos vsem novim delovnim nalogam. Proti koncu delovnika boste v polnem zagonu, zato izkoristite ta dober trenutek. Pri nadrejenih si boste pridobili dodatne točke. Pazite na svoje zdravje, saj se bodo danes lahko pojavile težave s prebavili.

Ljubezen:
Včerajšnji dan na področju ljubezni ni bil najboljši. Danes bo bolje. Zdelo se vam bo, da sta s partnerjem ponovno na isti valovni dolžini, zato bo med vama dobra energija in odlično se bosta razumela. V večernih urah pričakujte ogromno strasti. Tudi samski boste danes odkrili nove sledi ljubezni. Nekdo vas bo prijetno presenetil s svojim sporočilom ali klicem.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Tudi danes boste pretiravali z delom. Ne boste se mogli znebiti občutka, da vas čas preganja. Zdelo se vam bo, da ste stroj, saj si danes ne boste privoščili niti toplega obroka. Bodite previdni, saj se bodo lahko v nasprotnem primeru pojavile težave z zdravjem. Prehiter življenjski tempo je že povzročil živčnost, ki pa jo prenašate tudi na svoje najbližje. Previdno!  

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste potrebovali prostor in čas zase. Zdelo se vam bo, da vam prija le mir in popolnoma nič drugega. Želeli si boste, da bi lahko bili nevidni. Partner vas ne bo razumel, zato pričakujte nemiren večer. Ne pozabite, da je komunikacija nujna. Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, boste razmišljali o prijatelju. Čas je, da se vprašate, kaj čutite do te osebe.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

DVOJČKA
Splošno:

Tudi danes boste zelo zagnani pri delu. Nadrejeni vam bodo naložili nove delovne naloge, nad katerimi boste navdušeni. V njih boste prepoznali nov izziv. Čutili boste, da vas delo izpopolnjuje. Ko se boste vrnili domov, vas bo bližnji razveselil s povabilom na kosilo ali kulturni dogodek. Danes boste svoj prosti čas zagotovo preživeli zelo kakovostno. Vaše počutje bo odlično!

Ljubezen:
Samski se ne želite soočiti z resnico. V vaši preteklosti je vidna ovira, ki vam onemogoča boljšo prihodnost. Čas je, da se zazrete v ogledalo in se odločite, česa si pravzaprav želite. Oseba, ki si jo želite, vam lahko pomaga. Premislite. Tisti, ki ste vezani, boste danes zelo dobre volje. Večer bo samo vajin, zato lahko pričakujete ogromno magičnih trenutkov.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno:

Danes vam bodo zaupane nove delovne naloge. Prevzeli boste določen projekt, ki vam ne bo pisan na kožo. Zdelo se vam bo, da izvedba ni mogoča in to boste želeli jasno in glasno tudi povedati. Izberite boljšo možnost in nadrejene vprašajte za nasvet. Taktično pristopite k stvari. V popoldanskih urah si boste želeli sprostitve, pričakujte pa ogromno fizične aktivnosti. Vaše počutje bo odlično.

Ljubezen:
Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste danes razneženi. Čutili boste, da vas lahko le najbližja oseba pomiri. Občutki med vama bodo zato pristni in resnični. Posvetila se bosta drug drugemu. Tudi tisti, ki ste samski, boste čutili potrebo po ljubezni in bližini. Razmišljali boste o osebi, ki vas je očarala. Izberite pravi pristop in pokažite to, kar čutite. Njena reakcija vas bo presenetila.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Danes boste delovali zelo nepremišljeno. Pri delu vas bosta zanesla temperament in jeza. Nikar ne pozabite na pravila igre. Bodite previdni, saj se boste lahko drugače zapletli v prepir z nadrejeno osebo, ki pa se za vas ne bi zaključil najbolje. Nadzorujte svoje besede in vedenje. V domačem okolju se boste danes lahko sprostili, vsi vam bodo v oporo.

Ljubezen:
Današnji dan bo stresen. Zdelo se vam bo, da se nikakor ne morete predati ljubezni in svojemu partnerju. Osebne težave vam bodo onemogočale občutek pomirjenosti. Ne prelagajte živčnosti na svojega partnerja. Samski boste razmišljali o osebi, ki vam je zelo blizu. Morda je niste opazili prej, toda zdelo se vam bo, da vam je zmešala glavo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Danes boste že boljše volje. Vaše počutje bo izvrstno, saj se boste zbudili polni energije in novega zagona. V službo se boste podali z nasmeškom na obrazu. Vse, kar vam je še včeraj oteževalo življenje, bo danes mimo. Zdelo se vam bo, da so težave mimo. Razumevanje v domačem okolju bo odlično. Pazite le na zdravje, saj vas bo v večernih urah lahko spet doletelo slabše počutje.

Ljubezen:
Danes boste zelo dobre volje, kar se bo odsevalo tudi v ljubezenskem življenju. Predvsem nežnejši spol bo hrepenel po pogledih in dotikih. Tudi predstavniki moškega spola boste zahtevali veliko pozornosti. Hrepeneli boste po ljubezni in nežnosti. Samski boste danes nagnjeni k spogledovanju. Vaš pogled bo švigal sem ter tja.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

V današnjem dnevu boste morda malce razočarani. V ospredje bodo stopile finančne težave. Bodite previdni, saj vas bodo danes lahko doleteli nepričakovani odlivi denarja. Pri delu boste začeli zelo dobro, toda v popoldnevu se boste zapletli v spor s sodelavcem. V ospredju bo tudi vaša nagla jeza. Skušajte nadzorovati svoj temperament, saj v nasprotnem primeru lahko pričakujete zaplete v odnosih.

Ljubezen:
V današnjem dnevu ne boste najboljše volje, zato boste vezani tudi v odnos vnašali negativno energijo. Skušajte se nadzorovati, saj vas partner ne bo prenašal v nedogled. Nadzorujte svoje vedenje znotraj razmerja. Pustite, da vas partner pomiri. Počutili se boste bolje. Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, boste danes oddaljeni od želje po ljubezni. Mislili boste na rešitev lastnih težav.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

ŠKORPIJON
Splošno:
Polni boste novih idej, ki jih boste vnašali na delovno mesto. Predajali se boste pozornosti, ki vam jo bodo izkazali nadrejeni in sodelavci. Nov dan boste pričeli z novo taktiko. Vaš trud bodo opazili vsi. Zagotovo boste tudi danes kos novim izzivom pri delu. Polni pozitivne energije boste skušali pričarati zabavno vzdušje tudi na delovnem mestu. Ne glede na starost se boste počutili odlično.

Ljubezen:
V ljubezni boste še vedno čutili napeto ozračje. Včerajšnji prepir med vama s partnerjem vam ni dopustil mirno spati. Danes boste začutili potrebo po pogovoru. Le tako bosta ponovno stopila na podobno valovno dolžino. Nežnejši spol bo danes zelo občutljiv, zato zaupajte partnerju, kaj potrebujete in česa primanjkuje v vajinem odnosu. Vzpostavita močnejše zaupanje med vama.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Tudi danes boste trpeli za pomanjkanjem delovne motivacije. Zdelo se vam bo, da niste zadovoljni z delom, ki ga opravljate. Pred vami je nov dan, zato premislite o možnostih, ki jih imate na trgu zaposlitve. Ne odlašajte več dolgo! Zdravje vas bo danes pustilo na cedilu. Fizično boste povsem nemočni. Skušajte si privoščiti dovolj počitka, pa čeprav šele v popoldanskih urah.

Ljubezen:
Danes boste iskali uteho v svojem partnerju. Nežnejši spol bo hrepenel po pozornosti, ki pa je ne bo dobil, saj bo tudi partner obremenjen. Nikar se ne prepirajte. Skušajte razumeti njegova stališča in to, da je tudi on preobremenjen. Samski boste nagle jeze. Skušajte se nadzorovati in ohranite mirno kri, četudi ni vse tako, kot si želite.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Danes boste izražali svojo skrbnost. Vaš čut za soljudi bo na zelo visokem nivoju. Mnogi prijatelji vas bodo prav danes prosili za nasvet ali pomoč. Vloga svetovalca vam bo pisana na kožo. Zagotovo jim boste pomagali. Pri delu boste nadaljevali s svojim zagonom. Posvetite več pozornosti svojemu zdravju.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem odnosu, boste postavili partnerja v središče svojega življenja. Z njim boste delili vse dobro in slabo. Pogovor ob večernih urah vama bo pisan na kožo. S svojo skrbnostjo boste pokazali, koliko vam pravzaprav pomeni. Tisti, ki ste samski, boste pokazali zanimanje za osebo, ki vam je všeč že dalj časa. Ne pozabite, da se le počasi daleč pride.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes se boste zbudili kot novi. Zdelo se vam bo, da ste rojen animator. Sodelavce v službi boste animirali in s tem boste dosegli razburljivo vzdušje pri delu. Na delovnem mestu vam nič ne bo predstavljalo težav. Vaše počutje bo odlično. V popoldanskih urah pazite le na možnosti težav s sečili. Pazite tudi na finance. Naj vas danes ne premami potrošniško vedenje.

Ljubezen:
Danes boste malce občutljivi. Predvsem nežnejši spol, ki je v razmerju, lahko pričakuje veliko nejasnosti. Prepiri bodo mogoči v večernih urah. Razmislite o tem, ali morda ne pretiravate s svojimi reakcijami na partnerjevo vedenje. Tudi predstavniki moškega spola boste danes malce odsotni. Zdelo se vam bo, da vas ljubljena oseba utesnjuje. Samski se ne zaprite vase, razrešite kar vas muči.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Začeli boste premišljevati o tem, da potrebujete dopust, saj boste le tako umirili svoje mentalno in fizično počutje. Dela se boste danes lotili povsem mirno, prav tako ne boste čutili nuje po hitenju. Dokažite, da zmorete doseči isti rezultat z manj živčne vojne. Danes pazite na svoje zdravstveno stanje. V popoldanskih urah se bo lahko pojavil glavobol. Pijte zadostne količine tekočine.

Ljubezen:
Danes boste razmišljali o tem, da vas partner osrečuje. Zdelo se vam bo, da brez njega vaše življenje ne bi bilo mogoče. Čas je, da se potrudite zanj. Danes mu lahko pripravite večerjo ali pa ga povabite ven. Premislite. Zagotovo ga boste zelo razveselili. Samski boste zasanjani. Morda se nevede zaljubljate v osebo, ki vam je blizu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.