Magazin > Horoskop in Numerologija
8746 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 1. julija 2023

astrologija Profimedia
Smiselno se bo potruditi, da se odprete in tvegate, da svoja čustva delite z drugimi.

Vse kar vas čaka bo dobro narejeno, nasmeh na obrazu pa bo tisti, zaradi katerega vas bodo hoteli posnemati. Prihajajo priložnosti za spoznavanje zanimivih in privlačnih ljudi. Če vas bo kdo razjezil, lahko brez zadržkov izbruhnete in poveste kakšno besedo preveč. V ljubezni pričakujte nenavadne predloge. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Preživite dan, ki ga bo spremljala energija lune v strelcu s tistimi, ki vas navdihujejo. Čustva boste odprto izražali, želja ne boste skrivali, zato boste dobrodošli povsod, kjer se boste pojavili. 

BIK 
Ljubezen bo obarvana s strastjo, na plano bo pokukala tudi razigranost, zato ne pokvarite vsega skupaj z intenzivnimi izbruhi. Počasi pričakujte boljšo komunikacijo.

DVOJČKA
Obdani boste z nenavadnimi novicami, ki naj vas preveč ne vznemirijo. Največja napaka bi bila, da bi nasedli nečemu, kar se bo kasneje izkazalo, da sploh ni resnično. 

RAK
Sprejmite povabilo in se usmerite v nekaj bolj razigranega, saj ste zadnje čase nekoliko otopeli. Korak za korakom boste veliko bližje dobri komunikaciji, ki bo zelo pomembna.

LEV
Preveč skrbite za tiste, ki v resnici ne potrebujejo vaše pomoči, nato se pritožujete. Bodite bolj previdni doma, kjer bi pravzaprav morali z večjo odločitvijo še malce počakati.

DEVICA
Neprimeren komentar nekoga od bližnjih vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo. Ne obetajte si, da bi vam kdo priskočil na pomoč, saj bo poudarjena individualnost, ki jo bo treba sprejeti.

TEHTNICA
Presenečeni boste nad določenimi reakcijami, ki vas bodo po tihem celo vznemirile. Toliko neiskrenosti nikakor niste pričakovali, zato se boste za trenutek obrnili drugam, da razmislite.

ŠKORPIJON 
Demotiviral vas bo hrup, zato si poiščite kakšen miren kotiček, le tako boste bolj sproščeni. Pomembna informacija vam bo podarila pravi navdih in zagon za akcijo. 

STRELEC 
Pri nakupih se zaradi entuziazma, ki ga prebuja luna v vašem znamenju, ne boste mogli ustaviti. Premislite, ko boste odpirali denarnico in bodite bolj preudarni tudi v domačem okolju.

KOZOROG 
Na področju čustev vas bo razveselila zjasnitev, tako da boste končno pozabili na nekaj težavnega. Obudili boste prijeten odnos, ki vam je v preteklosti ogromno pomenil.

VODNAR 
V slabo voljo vas bo spravilo, če boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne ujemate najbolj. Nekdo še ni razkril vaše šibke točke, zato se ne bojte. 

RIBI 
Pozanimajte se, kako bi se lahko nekaj, kar vas čaka, pomaknili naprej, ne zanemarite tudi podrobnosti. Končajte zadevo ki vas bremeni, po možnosti raje sami kot z napačnimi ljudmi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.