Magazin > Horoskop in Numerologija
8961 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 13. maja 2023

astrologija Profimedia
Naj vam ne bo narodno, če boste spoznali, da se ne znajdete sami.

Pričakujte s konjunkcijo med Luno in Saturnom številne osebne interakcije z brati in sestrami, ter ostalimi družinskimi člani. Obdani boste z novimi informacijami, ki jih je treba obdelati ter odločitvami, ki vas bodo prebudile. Spoznali boste, da ima vsaka zgodba svoje zaplete, večina pa tudi srečen konec. Odločili se boste za nekaj pomembnega, kar lahko odpre nova vrata. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nadzirajte se, drugače boste nekoga s svojim nenehnim nerganjem pripravili do izbruha ali neprijetnega odziva. Boj umirjeni boste tisti, ki se nahajate v resnem razmerju.

BIK
Ne odnehajte prehitro, ko se bo nekaj zapletlo. Previdnost uporabite pri reševanju starih sporov in ob pripravah na težjo delovno nalogo, ki bo od vas zahtevala tudi več motivacije. 

DVOJČKA
Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki so trenutno v drugem svetu. Agresivno in z negativnostjo podkrepljeno reagiranje bo nosilo težave tako v ljubezenske kot tudi v družinske odnose.

RAK
Energija lune v ribah vas bo prepričala, da se kljub aktivnemu dogajanju notranje umirite in počakate na pravi trenutek. Hrepenenja po ljubezni še ne bodo uslišana.

LEV
Spretno boste usmerjeni k uresničevanju želja. Na zasebnem področju prihaja z energijo lune v ribah, ki poudarja skladnost priložnost, da uredite medsebojne odnose. 

DEVICA
Brez truda in potrpežljivosti na družinskem področju kljub nežni energiji lune v znamenju rib žal ne bo šlo. Nikar ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša obremenitev.

TEHTNICA
Nenapovedano se boste ukvarjali z domačimi težavami, ki vas lahko spravijo v slabo voljo. Ne čakajte predolgo, sicer vam bo vse skupaj še težje, saj nekdo čaka na odgovor.

ŠKORPIJON
Zadeve se ne bodo odvijaje tako, ker vidite le eno pot in vse druge nekoliko zapostavljate. Poskusite narediti nekaj, da osebnostno zrastete ter zmanjšate občutek nezadovoljstva.

STRELEC
Nekdo, ki vam je všeč že dlje časa, vam bo naklonjen, zato se bosta dogovorila spontano. Zaradi vpliva lune v ribah je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. 

KOZOROG
Veliko novega bo na ljubezenskem področju, kljub temu boste izredno sumničavi. Razmislite bolj globoko o vsem skupaj in se raje izognite vsem zoprnim debatam. 

VODNAR
Poiščite čim prej rešitve za nejasno ljubezensko situacijo. Nikar se ne oklepajte starega, namesto da bi poskusili nekaj novega. Pazite le, če sodelujete z nekom, ki je nekoliko trmast.

RIBI
Več časa posvetite sebi in svojim željam. Morda bi vam koristilo nekaj podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda si niste še čisto na jasnem, zato sprašujte in ne oklevajte.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.