Magazin > Horoskop in Numerologija
5104 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 10. avgusta

astrologija, horoskop, vedeževanje
Ovni, danes bo dan za ljubezen!

OVEN

Splošno: 

Ugotovili boste, da ste cenjeni in nekaj vredni zaradi vaših čustev ter zmožnosti igranja in dokončanja stvari. To bo čas, ko se boste zelo jasno izrazili. Komunikacija vseh vrst bo zelo uspešna v vsakem ljubezenskem, romantičnem ali osebnem razmerju, v katerem ste. Danes boste komunicirali na vse načine. Dan bo dober za pogovore in pogajanja.

Ljubezen: 
V strastnih sunkih se boste zalotili, da želite pobegniti od civilizacije z ljubljeno osebo. To bo pravi dan za to. Vsaj načrtujte miren večer doma z vašo posebno osebo. Želeli boste tudi potešiti druge čutne želje, željo po dobri hrani, pijači ali udobnem stolu oziroma postelji. Vsi tu pa tam potrebujemo nekaj sprostitve.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

BIK

Splošno: 

Zanimiva komunikacija s strani prijateljev bo lahko vplivala na prihodnji napredek ali pa boste slišali govorico o ljudeh, ki jih poznate. Uživajte v družbi, a ne vzemite vsega, kar boste slišali, za resnično. Veliko manj bo dejstev kot produktov nekoga z rodovitno domišljijo. Dobili boste novice glede prihajajoče spremembe.

Ljubezen: 
Rešite se omejevalnih okoliščin. V tem času bo pritisk glede vašega ljubezenskega življenja glavna tema. Obveznosti danes ne bodo zahtevne in bili boste zmožni uživati na višjem nivoju svobode v vašem življenju. Samski boste lahko spoznali čisto novo osebo, ki vam bo polepšala dneve.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Lahko si boste prislužili sloves, vaša domišljija bo letela zelo visoko. Morda si boste prislužili višje mesto na lestvici med prijatelji ali v družini. Kakorkoli, samo nikar ne omejite pozitivnih impulzov in skrijete vso negativnost. Bodite odkriti do vseh, saj vam bo to koristilo na dolgi rok.

Ljubezen: 
V ospredju bo vaša želja po užitku, enostavnosti in privrženosti bližnjim. Vaše razpoloženje in odnos bosta spravna in vaša potreba po ljubezni in odobritvi bo na višku. Razmerje vam bo dalo veliko energije, če boste le dopustili. Samski odprite srce in se prepustite toku življenja, pa boste videli, kam vas bo to pripeljalo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 

Vaš um bo danes deloval s super hitrostjo. Ideje za domiselne in inovativne projekte bodo kapljale ena za drugo. Vsekakor si jih zapišite. Najverjetneje ne boste imeli časa, da bi delali na njih, ampak boste že pozneje. Odločili se boste za obisk predavanja. Vpišite se ali pa naredite načrte, kateri skupini bi se lahko pridružili skupaj s prijatelji.

Ljubezen: 
Sprostitev in užitek bosta danes v ospredju. Nikar ne silite v nekaj, raje se vključite v aktivnosti, ki ne potrebujejo intenzivne energije. Počnite tisto, kar vas veseli. Danes vam bodo razmerja veliko bolj pomembna. Čutili boste potrebo po socializaciji in po tem, da morate biti še posebej prijateljski. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV

Splošno: 

Imeli boste čudne in žive sanje. Vaša intuicija bo delovala na visokem nivoju, telepatske sposobnosti bodo poudarjene. Mislili boste na osebo, ki vas bo kasneje poklicala ali obiskala. Nikar ne zganjajte panike, če bodo nekatera prejeta sporočila moteča. Prvo preverite vsa dejstva. Ugotovili boste, da je vse dobro.

Ljubezen: 
Vaša intuicija bo narekovala vašo energijo. Danes svoji ljubljeni osebi raje razložite čustva in ne mislite, da že vse ve. Če pa že nekaj časa opazujete neko osebo, ki jo želite imeti v vašem življenju, pa čas ne bo slab za osvajanje. Sprejmite izziv in ji povejte, kaj čutite, vsekakor pa sledite vaši intuiciji.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
 
Danes boste prijateljski do vseh okoli vas. Bili boste vpleteni v socialne dogodke ali pa boste prejemali povabila za prihodnje dogodke. Imeli se boste enkratno in spoznali boste nove prijatelje. Pazite, da boste zaužili veliko vitaminov. V napoto vam bodo insekti, tako boste bolj dovzetni za infekcije.

Ljubezen: 
V tem času boste zelo jasni in jedrnati z drugimi, na dan bodo prišle želje in razlike med vami in drugimi na način, ki ne bo nikogar užalil. Ker se boste pojavili s samozavestjo, bodo drugi nagnjeni k temu, da bodo verjeli vsemu, kar boste rekli in naredili. Na koncu se vam bodo z veseljem pridružili pri pustolovščini.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
 

Splošno: 
Razmerja bodo danes dobra in to bo lahko pripeljalo do čudežev. Nekatera boste lahko poglobili. Ne vzemite ničesar za samoumevno. Ne bo vse, kakor se bo zdelo. Nekdo ima neporavnane račune z vami. Pazite, da ne boste prišli preblizu tej osebi. Vaš imunski sistem bo malce oslabljen, zaradi česar se boste lahko prehladili.
 

Ljubezen: 
Ljubljena oseba, otroci in drugi ljudje, ki so vam pri srcu, dajejo poudarek vaši energiji. Da ste cenjeni in občudovani, zaradi vaših daril ali pa talentov, je za vas močna nuja. S tem sicer ni nič narobe, če si želite samo, da vas nekdo potreplja po rami. Samo ne pretiravajte. Sprejmite priložnosti, ki se vam bodo ponudile, saj bodo dobre za vas in za druge vpletene.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 

Dobili boste neko novo informacijo, ki vas bo preusmerila k novim interesom. Želeli boste potovati v oddaljene kraje. Spoznali boste tudi nekaj novih ljudi, ki so izobraženi, iz tujih dežel ali oboje. Imeli bodo zelo zanimive zgodbe in z veseljem jim boste prisluhnili. Kakorkoli že bo, bili boste navdušeni nad dogajanjem.

Ljubezen: 
Danes boste še posebej domiselni, vsaj takrat, ko bo šlo za ideje in misli. Čas bo idealen, da spregovorite in očistite zrak vseh zamer, ki jih zaradi trenutnega razmerja držite v sebi že kar nekaj časa. V ospredju bodo predvsem osebne teme, spomini iz preteklosti in sanjanje podnevi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 

Imeli boste zelo intenzivne sanje. Ugotovili boste, da bi lahko prinesle navdih v vaše kreativne projekte, morda za prenovo ali kakšno drugačno olepšanje vašega doma. Bili boste veliko bolj energični in želeli boste nadaljevati z opravki, vse dokler ne boste omagali. Pazite le, da se ne boste preveč gnali. Privoščite si tudi nekaj sprostitve.

Ljubezen: 
Neko osebo, na katero ste naleteli pred kratkim, ste močno pritegnili čustveno in seksualno in vsa vpletenost v romantiki se bo okrepila. Pričakujte ognjemet čustev. Vaše razmerje bo postalo razburkano, še posebej če se partner ne bo odzival na vaše namige ali ne bo bil vsaj toliko ljubeč, kot si boste vi želeli.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Danes se boste zapletli v dobrodošlo komunikacijo z romantičnim partnerjem. To bo lahko generiralo veliko navdušenja na obeh straneh in bo samo dobro delo vašemu razmerju ali kateremukoli delu, ki ga bosta opravila skupaj. Bodite iskreni z vašim partnerjem. Ne skrivajte vaših skrbi. Bolje bo, če boste spregovorili o stvareh. Ne skrbite, vse bo še dobro.
 

Ljubezen: 
Poiščite moč pri vašem partnerju. Razmerje vam bo dalo veliko energije, vse dokler ne boste dopustili, da bosta zapadla v spor. V zameno bodite zaščitniški in pazite na hrbte tistih, ki jih imate radi, saj bodo to verjetno potrebovali. Pokažite, koliko vam pomenijo. Naleteli boste na dober odziv.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno:

Dan bo idealen, da pomislite še na druge načine, kako bi lahko povečali prihodek. Čas bo pravi za študij in pomislite na možnosti investiranja, a se prej pogovorite z osebo, ki se na to področje spozna. Nato si vzemite kakšen teden za razmislek. Drugače boste dobro razpoloženi in verjetno bolj dobronamerni kot običajno.

Ljubezen: 
Čas bo pravi, da izločite vse nepotrebno in zastarelo v vašem življenju, še posebej če gre za nezdravo razmerje, ki vam preprečuje, da bi sledili svojim sanjam in željam. Bili boste bolj dovzetni kot ponavadi. Bolj jasno boste videli barvo drugih in lahko boste odkrili skrivnost skritega vidika neke situacije.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
 
Danes boste še posebno romantični in privlačili boste poglede tistih okoli vas – tudi tujcev. Občudovali vas bodo. Vaša strast bo na višku, tako bo to odličen dan za načrtovanje romantičnega večera. Bili boste še posebej kreativni in dan boste želeli preživeti ob artistični aktivnosti. 

Ljubezen: 
Točno veste, kam vodi vaša pot in ne želite, da bi se kdo vmešal v vaše zadeve. Ob vsem bi lahko postali zlobni, posesivni ali nesramni do drugih. Vsekakor bo čas dober, da naredite, kar morate, sami in ne z drugimi. Napake narejene v naglici ali ego konflikti se bodo lahko pojavili zaradi vaše nepotrpežljivosti.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.