Magazin > Horoskop in Numerologija
12143 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 10. decembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Na vsakem koraku se boste borili za svoj prav, po drugi strani pa boste pričakovali, da vam drugi predlagajo kaj zanimivega.

Pretirane silovite odločitve v prihodnosti ne bodo dobile najboljšega predznaka, zato se jim raje izognite. Ključ do uspeha bo potrpežljivost. Gibanje bo odlična sprostitev, prav tako tudi ukvarjanje s hobiji. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Odločili se boste priti stvarem, ki vas v ozadju begajo do dna. Pomembno bo, da uvidite, kaj vam je blizu in kaj je tisto, česar bi se želeli v prihodnosti morda celo znebiti.

BIK
V domačem okolju ob nestrinjanju glede večje zadeve pričakujte ostre komentarje. Najboljše počutje vas bo spremljalo ko se boste zabavali v sproščeni družbi dobrih ljudi.

DVOJČKA
V večini situacij ne boste imeli nič proti da vodi nekdo drug, tudi, ko boste prejeli kritiko ali zapleten nasvet.  Na področju čustev vas bo pozitivno vznemiril odziv simpatične osebe.

RAK
Silovito se boste podali v reševanje problemov in nestrpno pričakovali, kdaj bodo stvari takšne, kot ste si jih zamislili. Naj vam sosed s svojo pripombo nikar ne pokvari razpoloženja.

LEV
Pogovori, sporazumi in kompromisi bodo zaradi energije lune v raku, ki na plano nosi občutljivost zelo pomembni. Veseli trenutki vas bodo doleteli, ko se boste nekoliko bolj odprli.

DEVICA
Prišli boste do ugotovitve, da se zaupanje ne razvije kar čez noč. Ne pričakujte preveč od sebe in od svojih korakov, saj se vas bo lotila utrujenost, tako psihično kot tudi fizično. 

TEHTNICA
Zadišala vam bo neobvezna ljubezenska avantura, ki je lahko prav prijetna. Odprti boste za nove življenjske izzive, ki vas bodo najprej vrgli v dvome hkrati pa vam prinesli boljšo energijo.

ŠKORPIJON
Stanje, ki ga boste deležni lahko pomeni, da se boste morali občasno odreči nekaterim stvarem, ki ste jih vajeni, ali se kako drugače prilagajati. Znali se boste obrniti tja, kjer je zabava.

STRELEC
Določeni posamezniki od vas terjajo hitre odločitve, vendar boste globoko prepričani, da ni čas za drastične spremembe. Energija raka bo polepšala ljubezensko srečanje.

KOZOROG
Povedali vam bodo, da niste ravno mojster organizacije. Določena oseba vam danes ne bo najbolj naklonjena, vendar nikar ne sklepajte prehitro, saj se lahko vse skupaj kmalu spremeni.

VODNAR
Nihče vam ne bo prinesel uspeha v naročje, če boste samo stali ob strani. Še vedno imate možnost, da se aktivneje vključite v zadevo, ki sicer na prvi pogled malce diši po tveganju.

RIBI
Izognite se sprenevedanju, ki ni značilno za vas in vam zagotovo ne pomaga. Morda ste dovolili, da nekdo preveč vpliva na vas in sedaj se bo potrebno z vsem skupaj soočiti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.