Magazin > Horoskop in Numerologija
11304 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 10. februarja 2024

astrologija, napoved Profimedia
Spoštovali vas bodo zaradi razumnega, poštenega pristopa do situacij, ter prijaznosti in topline.

Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega svetovanja. Močna in hkrati topla vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih ter zaprtih vase. Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in umirjenih pogovorih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekdo zelo zaupa v vas, čeprav vam tega ne bo povedal na glas. Razveselilo vas bo, da bosta brez večjega naprezanja našla skupni jezik in se pogovorila o vsem, kar je bilo v zraku.

BIK 
Čeprav boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih težav, bo situacija v drugi polovici dneva, ko se luna zavihni v znamenje rib na žalost popolnoma drugačna, veliko težja. 

DVOJČKA 
Prav je, da se veselite pustnega rajanja in se radi šalite, vendar bodite pri tistih, ki so občutljive narave previdni, saj bi se utegnili zelo hitro soočiti s trdim pristopom in nesramnostjo.

RAK 
V domačem okolju boste morali biti bolj odzivni in ne pozabite prisluhniti intuiciji, ki vas bo usmerjala k ugodnim odločitvam. V primeru, da ste še samski, se lahko celo zaljubite.

LEV 
Glede pomembne zadeve, ki vas čaka v prihodnjih dneh se bo prebudil strah, ki ne bo in ne bo želel potihniti in to vas bo spravljalo v slabo voljo. Na koncu se boste zamislili ter se skušali soočiti.

DEVICA
Nekdo vas bo obremenil na področju čustev. Ne obtožujte se za stvari, ki jih niste storili, saj s tem sebi povzročate krivico. V odnosih boste počasi pokazali ogromno potrpljenja. 

TEHTNICA 
Imeli boste občutek, da ste se znašli v kočljivi situaciji. V medsebojnih odnosih bo vladala odločnost in tudi previdnost ne bo odveč. Izrazili se boste lahko skozi notranje občutke. 

ŠKORPIJON
Odločili se boste in raziskali nekaj, kar nerešeno in vas ves čas spominja na okus po neuspehu. Za ljubezen bo manj časa in energije, zato se lahko prebudi nekaj nezaupljivosti.

STRELEC
Na trenutke boste polni čustvenih dvomov, o katerih boste še dolgo razmišljali. Nekaj boste rešili, toda kljub temu boste zelo izčrpani, zato boste potrebovali več počitka.

KOZOROG 
Če bi radi držali vse v svojih rokah, se hitro ozrite okoli sebe in se posvetujte. Ne dovolite drugim, da bi preveč vplivali na vaše počutje, posebno če ste v nekoliko slabši koži. 

VODNAR 
Nekaj, kar se je začelo z velikim čustvenim vprašanjem, bo spontano izpuhtelo. Kočljivih vprašanj se boste lotili pogumno, ampak odgovor nanje ne bo odvisen samo od vas.

RIBI 
Šesti čut bo opoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje izostren in tudi v ljubezni se premikate naprej v bolj ugodne energije, še posebej če ljubljeno osebo že dobro poznate. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.