Magazin > Horoskop in Numerologija
7946 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 10. julija 2021

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Prihaja mlaj, ki spodbuja ter se dotika odločitev, še posebej tistih, povezanih z osebnim področjem.

Lažje se boste prilagodili, znali boste prisluhniti, ne da bi sogovornika obtoževali. Področje čustev bo obarvano z romantičnimi podvigi in skladno. Hrepeneli boste po druženju in vročih skupnih debatah. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Mlaj bo tisti, ki bo polepšal vaše jutro in vas popeljal v zelo učinkovit dan. Lotili se boste pospravljanja, čiščenja in se skušali čim bolj približati svojim notranjim vzgibom.

BIK
Prizemljite se in se odločite, kaj so sanje, kje je meja in kaj je tisto, kar od vas zahteva realnost. Danes boste veliko časa namenili sebi in vprašanjem, na katera lahko poiščete prave odgovore.

DVOJČKA
Nikar se ne obračajte za tistimi, ki so se znašli v težavah, raje jim priskočite na pomoč in jih skušajte razumeti. Dobrota in radodarnost bosta danes, ko je luna v raku, malce na preizkušnji.

RAK
Podpira vas mlaj v vašem znamenju, zato si boste z lahkoto pričarali čudovit dan, poln drobnih in sladkih malenkosti. Ljubezen bo tista, ki vas bo ves čas spravljala v dobro voljo.

LEV
Spremlja vas dovolj volje in optimizma, da končno počistite s preteklo navlako in si začrtate lepšo prihodnost, brez dvomov, strahov in odvečnega balasta, ki vas le vleče k tlom.

DEVICA
Zaupajte danes tistim, ki so se že v preteklosti izkazali za prave prijatelje. Ljudje, ki neprestano drezajo v vas, vam bodo šli danes na živce, zato se jim elegantno in iznajdljivo izognite.

TEHTNICA
Spočijte si danes od napornega tedna in se ustavite za hip na področju čustev, kjer imate velike želje, vendar premalo samozavesti in poguma, da bi jih popeljali v pravo realnost.

ŠKORPIJON
Zaključevanje določenega poglavja v vašem življenju vam lahko ukrade nekaj energije. Sestavljali boste dejstva za in proti ter se do večera odločili, kaj je tisto, kar bi že zdavnaj morali izpustiti.

STRELEC
Iskrena pot bo danes odpirala obzorja in vam dovoljevala biti to, kar ste. Nekdo vas bo zaradi svojega nezadovoljstva želel razjeziti, vendar boste preveč optimistično naravnani, da bi mu uspelo.

KOZOROG
Ustrašili se boste besed ljubljene osebe, saj boste imeli občutek, da vas po tihem glede nečesa zbada. Samski se skušajte za kakšen dan odklopiti iz klepetalnic in delovati bolj pristno.

VODNAR
Ujemite danes dobro energijo in jo razširite nekje v naravi, kjer se boste veliko lažje poglobili v svoje misli in razčistili s tistimi zadevami, ki vas v notranjosti že dlje časa utesnjujejo.

RIBI
Domišljija bo danes neverjetna, težava bo le v tem, da bodo vsi okoli vas pričakovali konkretne odločitve. Izogibali se bodo filozofiranju, ki vam bo danes šlo odlično od rok.

 

Komentarjev 1
  • Danny_Schaefer 14:05 11.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦