Magazin > Horoskop in Numerologija
11229 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 10. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ne bodite presenečeni, če bo vse skupaj podrejeno ponosu in časti, še posebej odnosi.

Iskali boste dodatne razloge, preveč boste komplicirali, zato nič ne bo potekalo spontano. Težko se boste prepuščali naključnim vplivom, bolj vam bo ustrezalo, da je vse skupaj načrtovano in organizirano. Dvomi, ki se bodo pojavljali vas lahko usmerijo k temu, da boste vse in vsakogar želeli imeti pod nadzorom. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune v znamenju rib, ki prodira počasi, se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Dan vam bo naklonjen tudi na področju čustev.

BIK
Stanje v družinskem okolju bo kmalu doseglo dno, če ne boste hitro ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se s pomočjo nežnih vibracij pogovorite in skupaj razčistite vse kar ni rešeno.

DVOJČKA
Da bi lahko čim bolje uskladili med starim in novim, boste porabili veliko moči, časa in energije. Toda če želite narediti korak naprej, se temu enostavno ne morete izogniti. 

RAK
Na področju čustev zaradi nakopičenih dvomov, ki jih prebuja energija lune v ribah strah znova narašča. Potrudite se in si olajšajte zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje.

LEV
Nastali konflikt boste razrešili in zgladili samo, če boste malo manj domišljavi in boste dopustili tudi drugim, da podajo svoje mnenje. Doma boste spet dokazali, kako zanesljivi ste.

DEVICA
Občutljivost bo kljub energiji lune v ribah manj izrazita, svoje mnenje boste povedali brez dlake na jeziku. Tudi doma presenečate z odločnostjo, ki jo boste spretno uporabili. 

TEHTNICA
Pomembno je, da si vzamete dovolj časa zase. Čeprav boste večino časa vi tisti, ki boste pomagali drugim, se naučite reči ne in se raje bolj intenzivno posvetite svojemu telesu.

ŠKORPIJON
Dokazali boste, da ste sposobni motivirati tudi tiste najbolj kompleksne posameznike. Čas bo primeren za načrtovanje prihodnosti. Izogibajte pa se dejavnostim, ki bi vas lahko psihično izmučile.

STRELEC
Nekdo bo potreboval bližino in nasvete. Želeli si boste dobre družbe, da vas nekoliko sprosti in vam da dodatne energije, ne boste pa sposobni prenašati večjih obremenitev. 

KOZOROG
Bodite previdni na področju financ, naj vas mamljiv izdelek ne prepriča prehitro, ker boste kmalu nenapovedano potrebovali določen znesek denarja. Izognite se nepotrebnim zapletom. 

VODNAR
Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj obojestranskega. 

RIBI
Izkazalo se bo, da vas je glede nekoga ki vam veliko pomeni skrbelo po nepotrebnem. Že to, da dvomite ni prav, saj bo nekdo poskrbel, da vam bo kmalu jasno, kaj se je v resnici zgodilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.