Magazin > Horoskop in Numerologija
10954 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 11. februarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Znali se boste izogniti napetosti in si pričarati lep trenutek zase.

Močne čustvene vezi lahko zameglijo vašo presojo, zato to ni najboljši čas za sprejemanje pomembnih odločitev.  Pričakujte kopico drobnih opravkov ter nemirno energijo. Zvečer se boste težje sestavili in nadzirali, saj vas bodo močne energije usmerjale v nejasna vprašanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Rešitve za določen problem ne boste našli tako hitro, kot ste pričakovali, kar vas lahko za trenutek spravi v slabo voljo. Ne odvrzite puške v koruzo, ampak bodite bolj vztrajni.

BIK
Končno boste bolj potrpežljivi in prepričani v svoje dosežke. Na vse skupaj se boste v družinskem krogu odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je treba zadeve najprej pretehtati.

DVOJČKA
Največ vam bo pomenil čas za sprostitev. Dovolite si nekaj zase, dotaknite se vseh tistih vsebin, ki širijo vaša obzorja. Pretirana odgovornost vam ne bo všeč, lahko vas obremeni.

RAK
Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in končno vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od vseh nedorečenosti. Družinske zadeve boste morda preložili, vendar vam nihče ne bo zameril.

LEV
Umirite se, sprejmite lepe komplimente in preprosto uživajte. Znali boste navduševati, saj vas bo spremljal občutek, da je v vašem življenju trenutno vse tako kot mora biti.

DEVICA
Hitra, iznajdljiva narava vas tokrat v kočljivi situaciji ne bo rešila, zato se naslonite nazaj, najprej razmislite, šele nato počasi odreagirajte in zadovoljni boste. Navduševali boste z optimizmom.

TEHTNICA
Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo določena nepredvidljiva situacija prisilila prav v ta dejanja, kar vas bo utrudilo. 

ŠKORPIJON
Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav je bil začetek precej nerealen in težak. Proti večeru, ko luna prehaja v vaše znamenje, se bo prebudila močna strast.

STRELEC
Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli premike o katerih tako vztrajno sanjarite. Prihaja tudi nekaj možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in preveč trmasti. 

KOZOROG
Ugotovili boste, kako zelo ste navezani na nekoga, ki se do vas ne obnaša ravno najbolj spoštljivo. Nekdo, ki je direkten in iskren, pa vas bo čisto nepričakovano presenetil z lepo gesto.

VODNAR
Če vam bo nagajalo pretiravanje, se za hip ustavite in se vprašajte, kako vas vidijo drugi. Precej misli bo tokrat povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite.

RIBI
Ostajajte odprti za priložnosti in jih pogumno udejanjite. Ne dovolite si, da bi nekdo postal vaš sovražnik, in bodite previdni, preden se spuščate v utrudljive konflikte. 

Horoskop danes – za boljše odločitve v vašem življenju.

Preberite horoskop za danes tudi svojim najdražjim.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.