Magazin > Horoskop in Numerologija
9610 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 11. julija

astrologija
Takšne energije nad bodo obdajale v soboto. Ste med srečneži?

OVEN
Splošno: 

Nekoliko bolj boste osamljeni. Nekako ne boste mogli najti pravega stika z drugimi, v resnici pa tudi sami ne boste vedeli, če si tega sploh želite. Neko hrepenenje vam bo zelo koristilo, tako da boste pripravljeni slediti tudi novim sanjam, kar bo povezano z novimi stroški. Ne bodite nestrpni!

Ljubezen
Če ste samski in čakate na ljubljeno osebo, se bo nocoj vaša potrpežljivost končno obrestovala. Obstaja namreč možnost, da se boste prav danes zapletli s svojo sorodno dušo. Vezani pa boste končno spoznali, da je prav vaše razmerje tisto, ki vas osrečuje. Tudi vaše spolno življenje bo nocoj doživelo razcvet.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Danes bo zelo pomemben nek dogovor, ki bo ugodno vplival na vaše finančno stanje in tudi na splošno počutje. Tudi če bo prišlo do kakšnih odstopanj, se boste s tem kar sprijaznili. Imeli boste veliko energije in razmišljali boste o spremembah. Še vedno pa ne boste povsem pozabili na preteklost. Razmislite tudi o tem!

Ljubezen
Samskim bo dan prinesel več priložnosti za ljubezen, kot pa si sploh upate pomisliti. Če ste pripravljeni odpreti svoje srce, bo še bolje. Vezani boste dan začeli obetavno, a vas bodo neki dogodki tako presenetili, da boste doma slabo voljo znesli nad partnerjem. Raje se potolažite v njegovem objemu.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno: 

Zelo dobro veste, da vsako opravilo potrebuje svoj čas. Enkrat nam gre vse kot po maslu, drugič naletimo na ovire. Ampak vse ovire so le začasne. Kar naenkrat se razblinijo in se potem sprašujemo, zakaj smo se zaradi njih sploh obremenjevali. Danes si boste želeli, da bi vas ljudje v vaši bližini bolj cenili. 

Ljubezen
Samski boste danes uživali v ljubezenskih čarih in to na nek poseben način. Lahko bo šlo za novo romanco ali pa za doživljanje sreče skozi harmonične odnose z drugimi osebami. Vaše strasti se bodo razplamtele, a se bodo tudi na hitro pomirile. Vezani pa boste občutili potrebo po zbližanju in toplini ter tem, da bi polepšali partnerski odnos in intimno življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4


RAK
Splošno: 

Presenečali boste z neverjetnimi idejami, ki bodo mejile na znanstveno fantastiko. Pustite fantaziji prosto pot. Ko boste svoje vizije razlagali, se dobro zberite, saj bi vas lahko drugače napačno razumeli. Bodite še posebej previdni pri čustvenih reakcijah. Raje se posvetite stvarem, ki vas osrečujejo.

Ljubezen
Tisti, ki ste v partnerskem odnosu, boste še naprej spreminjali mnenje. Če ne želite naleteti na partnerjevo kritiziranje, se držite dogovora, ki sta ga pred kratkim sklenila. Razpoloženje samskih bo danes zelo nestalno, a proti večeru boste že polni pozitivnih misli. O preteklih dogodkih se pogovorite s prijatelji.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Nekdo se bo do vas obnašal veliko prijazneje kot sicer in bo celo prisluhnil vašim predlogom. Dan bo ustvarjalen in želeli si boste priznanja. Ne bodite pa preveč inovativni, saj bi se vam lahko zgodilo, da vas drugi ne bi razumeli. S tem pa bi vas vse skupaj tudi minilo. Razmislite o vsem skupaj in si dobre ideje zapišite.

Ljubezen
Vezani ne prenašajte slabe volje na partnerja in na ostale družinske člane. Ohranite mirno kri in se soočite z nastalo situacijo. Vaš najdražji vam bo ob tem stal ob strani. Samski boste z ugodnimi vibracijami nocoj neustavljivi! Nasprotni spol boste privlačili z magnetno silo. Ne boste več dolgo samski.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Danes boste zamišljeni. Ljudje niso navajeni, da ste nedružabni in tihi, vendar tudi vi potrebujete kdaj čas, da se poglobite vase. Opravite pomembne stvari že zjutraj, ker boste pri pogovorih bolj samozavestni, pri odločitvah pa vas ne bo treba priganjati. Pri izpeljavi tistih zadev, o katerih snujete načrte, vam lahko nekdo pomaga.

Ljubezen
Samski boste proti večeru spoznali osebo, ki bi lahko bila vaša sorodna duša. Pustite ji dovolj svobode, sicer bo izgubila svojo pozitivno energijo, z njo pa bi ugasnil tudi čar v vaših očeh. Vezani pa boste imeli občutek, da nekdo spletkari za vašim hrbtom. Seveda boste najprej obtožili partnerja, a se bo kaj kmalu izkazalo, da ste reagirali prehitro.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


TEHTNICA
Splošno: 

Dopoldan izkoristite za uresničitev vaših načrtov. To bo za vas najbolj ugoden čas v tem dnevu. Vse preostale ure bodo vaše misli usmerjene k družini. Ekstremne misli se vam bodo podile po glavi. Sprva boste pretirano zaskrbljeni, potem boste imeli genialne ideje, kasneje boste videli vse črno. Vse se bo hitro odvijalo in tudi odvilo. 

Ljubezen
Vezane čaka povsem povprečen dan. S partnerjem ga bosta začela kot običajno; kot da ne vesta drug za drugega. Morda pa je čas, da se začneta malo bolj posvečati vajini zvezi. Tisti, ki niste v razmerju, pa lahko pričakujete prijetne preobrate na ljubezenskem področju. Večer vam bo prinesel obilo možnosti za odločilen korak naprej.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Razmišljali boste o svojih željah, pri čemer bodo vaša čustva ekstremno nihala. Ves dan se boste veliko družili in pogovarjali s prijatelji, ne boste pa vedeli, ali se osredotočiti na preteklost ali na prihodnost. Energijo, ki vam jo pošilja vesolje, izkoristite v svoje dobro. Pozabite na slabe dogodke iz preteklosti, zdaj je čas za pogled v prihodnost. 

Ljubezen
Samski se boste znašli v položaju, ko boste morali izbirati med tekmovalnimi občudovalci. Naj vas ne omejujejo staromodne opazke, koga bi morali ljubiti in koga ne. Poslušajte svoje srce. Vezani pa boste doživeli neko stresno situacijo in vaša navidezno neobremenjena narava bo videti vse prej kot optimistično.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 
Imeli boste občutek, da vam življenje nenehno prinaša lekcije, ki jih vi ne potrebujete. Želeli si boste družbe prijateljev, s katerimi bi brezskrbno izmenjevali mnenja. Nekdo se s tem ne bo strinjal, saj bo želel biti v središču pozornosti. Premislite, kako boste to speljali, da boste zadovoljni vi in vaši prijatelji.

Ljubezen
Samskim se bodo danes na ljubezenskem področju odprle nove možnosti. Med popoldanskim sprehodom boste spoznali osebo, ki vam bo na prvi pogled postala všeč. Danes se bo lahko začelo dolgotrajno prijateljstvo. Vezani pa boste dobili nek nepričakovan obisk, ki bo tako vas kot vašega partnerja prijetno presenetil.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno: 

Kljub zaskrbljenosti boste z nekom zmogli najti skupni jezik. Vnaprej boste morali biti izredno zbrani, da ne boste ponovili napake iz preteklosti, kar bi lahko imelo neprijetne posledice. Premislite, s čim ste si sploh zaslužili še eno priložnost. V takšnih primerih gre bolj za izjemo kot pravilo. Odleglo vam bo.

Ljubezen
Samske bo nekdo spravil v zadrego. Čeprav se običajno odlično znajdete v kočljivih situacijah, bo določena oseba poskrbela, da tokrat ne bo tako. Vztrajna bo celo bolj, kot bi ji pripisali. Vezani boste pri partnerju naleteli na ignoranco. V zadnjem času nekoliko pretiravate z načrtovanjem in razdeljevanjem obveznosti, malce se umirite. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno: 

Potrebno bo pretrgati vzorce čustvene zaprtosti. V sebi nosite strahove iz preteklosti, ki se jih morate znebiti. Danes boste zaradi tega precej žalostni in slabe volje. Ne predajte se! Odprite se komu, ki mu zaupate - to vam bo koristilo. Zvečer pa boste zaradi vsega skupaj precej nemirni.

Ljubezen
Uspeh samskih bo odvisen od sproščene komunikativnosti. Nakazale se vam bodo možnosti pri dveh ali več osebah, a na začetku še ne bo potrebe, da bi se takoj odločili med njimi. Vezani se boste končno lahko pogovorili s partnerjem in ponovno odkrili, da vaju povezuje še vse kaj več kot le vsakdanje skrbi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2

RIBI
Splošno: 

Vaše počutje bo danes fantastično. Dobili boste nov zagon, vse se vam bo zdelo lepše in lažje. Poleg tega pa se boste pripravljeni soočiti z okolico, ki vam nagaja. Danes boste sprejeli nekaj pomembnih odločitev in opravili boste nekaj nujnih zadev. Upoštevali vas bodo!

Ljubezen
Samski boste eksplodirali v zanimanju za nasprotni spol. Pravi čas, da pozabite na svoja pravila, saj se jih tako ne držite. Velja pa paziti, da se ne boste zapletli s kom vezanim. Partnerske odnose bo zajel val strasti. Vezani boste imeli oči samo za partnerja in privlačnost bo tokrat obojestranska. Proslavite to – najbolje kar v postelji.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.