Magazin > Horoskop in Numerologija
2889 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 11. maja

astrologija, horoskopi
Samske kozoroge čaka izziv.

OVEN
Splošno:

Zdelo se vam bo, da se zadeve na vašem službenem področju ne premaknejo z mrtve točke. Veliko boste razmišljali o tem. Nekaj, kar ste pred kratkim opustili, vam bo prišlo še kako prav. Obenem boste razmišljali tudi o tem, kam bi naložili privarčevani denar. Zavedajte se nevarnosti pri vlaganju, saj se bo na poti lahko pojavilo nekaj ovir.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že našli boljšo polovico, se danes dokažite. Trdo delo in nekaj sreče vas bosta privedla do tega, da boste svojemu partnerju dokazali svojo ljubezen. Presenetite ga. Samski pa se boste z vašo simpatijo z lahkoto zapletli v zanimiv pogovor, le malce izvirnosti boste morali pokazati. Pozanimajte se, kaj vašo simpatijo zanima!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Druženje z določenimi ljudmi bo prijetno, predvsem pa bo obrodilo zavidanja vredne sadove. Komunikativni boste. Uživali boste ob spoznanju, da ni še nič izgubljeno in da ste našli svoj ritem. Dan bo ugoden tudi za vaše finančno področje. Povsem možno je, da boste imeli v prihodnje tudi več virov prihodkov kot do zdaj. Povišan krvni tlak vam bo povzročal težave.

Ljubezen:
Vezani boste danes cenili trenutke s partnerjem. Morda ne bosta imela veliko časa, da bi ga preživela skupaj, vendar pa bodo te minute zagotovo lepe. Povejte partnerju, da ga pogrešate. Samski pa boste prišli do dna neki zadevi, ki vas je mučila zadnje dni. Ponosni boste nase in na svoj dosežek. Pohvalite se prijatelju, naj ve, kaj ste dosegli. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Današnji dan si boste zapomnili, ker boste morali sprejeti nek ultimat, ki vam ga bodo postavili najbližji. To pa vam seveda ne bo prav nič všeč. Potolažili se boste s tem, da boste veliko zapravljali, a marsikateri nakup boste že jutri obžalovali. Zaznali boste, da ste pod stresom, zato si ob prvi priložnosti privoščite kratek počitek.

Ljubezen:
Danes boste morali iz svoje kože, da boste videli situacijo še iz drugega zornega kota. Vezani boste ugotovili, da je imel vaš partner prav, ko vam je govoril, da si ne vzamete dovolj časa za vaju. Samski pa boste veliko razmišljali o stari simpatiji. Poglejte na zadeve malce drugače, pa boste videli, da so čustva lahko tudi zgolj trenutna. 

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 3

RAK
Splošno:

Danes boste spoznali, da so pričakovanja, ki jih gojijo drugi, prevelika. A žal ne boste našli besed, s katerimi bi jim zaupali svojo stisko. Na finančnem področju bodite pripravljeni sprejeti več, kot pa ste vajeni. Težave z zdravjem so daljna preteklost, vendar vseeno malo popazite na uživanje prekomernih količin sladkarij.

Ljubezen:
Samski se boste danes znašli v dvomih. Naj vas vodi vaš notranji občutek. Ravnajte v skladu s svojimi prepričanji in zagotovo boste zadovoljni z rezultatom. Vezani pa se morate začeti zavedati, da ni nujno, da se v vsem ujameta. Prav dobro je, da imata drugačne poglede na svet. To dela vajin odnos bolj zanimiv. Zato spoštujte partnerjevo mnenje. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Sklenili boste kompromis, ki bo veliko stvari postavil na glavo. Kljub vsemu boste težave uspešno rešili in jih po svojih najboljših močeh postavili nazaj na svoje mesto. Popoldan se boste podali po nakupih, zapravljanje pa se bo odrazilo tudi na vašem računu. Stres bo proti večeru pregnala sproščujoča masaža.

Ljubezen:
Samski danes poskusite nekaj novega! Poiščite tisto, kar se vam bo zdelo najbolj nenavadno in se tega tudi lotite. Videli boste, kako vas bo to navdalo z novo energijo. Seveda pa se vam obeta tudi nekaj zanimivih poznanstev. Vezani pa se boste morali malce prilagoditi svoji boljši polovici. Saj veste, vsak mora kdaj popustiti in obema je lepše.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Z navdušenjem se boste priključili skupini prijateljev, skupaj boste uresničevali dobre ideje. Zabavali se boste in na ta način se boste tudi sprostili. Odpočili si boste od napornega tedna. Pazite pa le, da zaradi napačne ali nepremišljene odločitve ne boste imeli denarne izgube. Manjše zdravstvene težave pričakujte proti večeru.

Ljubezen:
Vezani si danes vzemite prost dan od vašega partnerja. Med vama bo namreč prišlo do prepira glede zadeve, ki je enkrat že privedla do težav. Raje se odmaknite in videli boste, kaj se bo zgodilo samo od sebe. Samski pa nikar ne obupajte! Zelo blizu svojega cilja ste in škoda bi bilo, da bi sedaj vrgli puško v koruzo. Še malo se potrudite. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Današnji dan bo nekoliko bolj stresen za vas, kot pa so bili pretekli dnevi, zato bi bilo dobro, da bi čim prej razmislili o tem, kako bi lahko pridobili nekaj več časa za dokončanje pomembne zadeve. Naj vas finance ne skrbijo, saj bo stanje pozitivno na tem področju še naprej. Oskrbite se z dodatnimi vitamini.

Ljubezen:
Vezane bo danes mučil občutek, da je vajin odnos zapadel v rutino. Začinite zadeve, in sicer spremenite vajine ustaljene navade. Naj bo to druga restavracija, druga pijača ali pa sprehod namesto večera pred televizorjem. Samski pa boste morali prav tako malce popestriti svoje življenje. Pokličite na pomoč zabavnega prijatelja. Ne bo vam žal!
 
Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

ŠKORPIJON
Splošno:

Nekaj se bo zapletlo, zato boste morali zaprositi za dodatno pomoč. Glede na to, da ste se v preteklosti že dokazali kot pravi prijatelj, vam pomoči ne bodo odrekli. Kljub temu bo vaše trdo delo prineslo odlične rezultate. Intenzivno življenje pa bo pustilo določene sledi na vašem zdravju.

Ljubezen:
Preden se boste česa lotili, poskrbite, da boste imeli vse podatke. Vezani, preden se boste spustili v prepir s partnerjem glede situacije, ki vas muči, se vprašajte, če je res takšna, kot jo vidite vi. Samske pa naj ne bo strah pokazati pravih čustev. Vaši prijatelji vas imajo radi, zato se jim le odprite. Odleglo vam bo. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 1

STRELEC
Splošno:

V domačem okolju se ne boste mogli sprenevedati in izogibati nalogam, ki so pred vami. Učinkoviti in dejavni boste predvsem v zgodnjih jutranjih urah, ko se boste znašli celo na položaju, ko boste lahko usmerjali druge. Pazite pa le, da se ne boste kaj poškodovali. Prav tako pa bodite pozorni, da ne boste izpustili kakšne dobre priložnosti.

Ljubezen:
Vezani, čas je, da začnete načrtovati tudi za malo bolj oddaljeno prihodnost. Ni nujno, da naredite velike načrte, vendar pa boste dali partnerju s tem vedeti, da mislite resno. To ga bo zadovoljilo. Samski pa boste imeli občutek, da imate odprtih preveč poti za naprej. Sami pri sebi se odločite, kaj si sploh želite. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Danes boste morali pri sebi uredili nekaj stvari. Začnite uresničevati zadane dolgoročne cilje, sicer boste pozabili na nagrado, ki jo že tako dolgo čakate. Načrte, ki ste jih naredili, boste danes lahko spravili v tek in končno bodo s seboj prinesli tudi nekaj dobrih rezultatov. Zdravje bo pešalo, zato se poskusite malo umiriti.

Ljubezen:
Samske čaka nov izziv. Spoznali boste namreč izredno zanimivo osebo. Bodite odprti za vse, morda se bo zgodilo na avtobusu, morda na spletu ali pa v kavarni. Vezani pa povejte partnerju, da potrebujete nekaj uric le za vaju. Zadnje dni se namreč nista posvečala dovolj drug drugemu, zato danes vse nadoknadita.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Danes bo vse potekalo v mirnem vzdušju. Sporazum, ki ga boste danes sklenili z domačimi, pa bo izrednega pomena. Lahko si boste kar malce oddahnili, saj vam bo današnji dan prinesel same dobre novice. Tudi vaš bančni račun si bo kmalu spet opomogel, le potrpežljivo počakajte. Utrujenosti se ne boste izognili, možno da se bo pojavil tudi glavobol.

Ljubezen:
Vezani imejte v mislih, da ne morete rešiti težav vašega partnerja, pa čeprav si to še kako želite. Odmaknite se in mu pustite, da se bo sam lotil te zadeve. Samski pa se danes oprite na prijatelje. Ta dan namreč ne bo najbolj naklonjen romantiki in čustvom. Ljudje okoli vas točno vedo, kako vas spraviti v dobro voljo. Pustite jim.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes bo potrebno vnesti nekaj sprememb v način vašega delovanja. Pred kratkim ste začeli z novim projektom, ki zahteva veliko potrpljenja in žrtvovanja vašega prostega časa. Finančno stanje je zadovoljivo, seveda pa se izognite nepotrebnim nakupom. Stres, ki bo prisoten, vas bo večkrat opomnil, da potrebujete počitek. Ne spreglejte opozoril.

Ljubezen:
Vezani boste želeli presenetiti svojo boljšo polovico. Vendar pa vaš načrt ne bo uspel v polni meri, saj bo partner že prej želel izvedeti vse podrobnosti. Ne izdajte preveč. Samski pa imejte za danes malo nižja pričakovanja. Če boste šli ven, ni nujno, da vam bo uspelo osvojiti simpatičnega neznanca. Nikar se preveč ne obremenjujte s tem. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.