Magazin > Horoskop in Numerologija
9779 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 11. marca 2023

astrologija, napoved Profimedia
Prihaja nagel nepremišljen pristop, ki lahko marsikoga popelje v nervozne odločitve.

Pazite se prepirljivosti in narobe razumljenih zadev, ki se lahko sprevržejo v pravi kamen spotike. Na področju ljubezni se bodo prepletale močne in strastne vibracije ter velika mera igrivosti. Skušajte se izogniti vsem napetostim ter tistim situacijam, v katerih bi morali odločno braniti svoje interese. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi vpliva lune v škorpijonu malce stisnite zobe, posebno ob pogovorih, kjer se bodo vsi vmešavali po svoje. Radi bi se dobro spočili, toda obveznosti vam tega še vedno ne dovolijo. 

BIK
V družinskem krogu poskrbite predvsem za to, da razrešite materialno plat pomembne zadeve. Počasi bo prišel čas, da dokažete moč tudi na osebnem področju.

DVOJČKA
Ljubezenska sreča bo zaradi energije škorpijona, ki prebuja strast naklonjena tako vezanim, kot tudi samskim. Združili boste duhovna znanja in svojo simpatično privlačno noto.

RAK
Tisti, ki že dlje časa iščete službo, boste danes začeli razmišljati, da idealne službe ne obstajajo. Tako boste spoznali, da boste morali spremeniti taktiko ali pa opustiti določena pričakovanja.

LEV
Čeprav boste deležni manjših, vendar hitro rešljivih ovir, se potrudite in naredite vsaj nekaj, vsaj tisto kar lahko. Možnosti so odprte, zato ne obupajte prehitro, nekdo vas tudi podpira.

DEVICA
Nekdo izmed domačih se bo pritoževal nad vašo neresnostjo, vendar mu kljub temu ne boste pripravljeni prisluhniti. Vse, kar ste si zamislili pred kratkim, boste naredili po svoje.

TEHTNICA
Naklonjena vam bo oseba, ki jo že dlje časa opazujete. Govorili boste bolj malo, vendar boste s svojim dejanji pokazal, da si od odnosa v bistvu želite nekoliko več, kot dobivate. 

ŠKORPIJON
Še vedno se nečesa pomembnega niste odločili, saj vam nekaj očitno ne ustreza tako, kot ste si prvi trenutek predstavljali. Ne obtožujte se preveč za stvari, ki jih niste storili. 

STRELEC
Vse se lahko zatemni, in sicer zaradi mešanih čustev, ker zidate gradove v oblakih in preveč berete med vrsticami, namesto da bi ostali direktni, kot je zapisano v vaši naravi.

KOZOROG
Nikar se nekomu od domačih neprestano ne prilagajajte, saj s tem sebi povzročate krivico. V zoprni situaciji boste pokazali ogromno potrpljenja in moči, večkrat se vam bo zdelo, da ste se znašli na preizkušnji.

VODNAR
Nepričakovana zadeva bo najprej razburkala situacijo, nato boste spoznali, da je v bistvu vse tako kot mora biti. Fizična aktivnost bo še kako dobrodošla sprostitev. 

RIBI
Mnenje boste znali v določenem okolju, ki je nejasno, podati na pravilen način. Odgovori na vprašanja se bodo skrivali tudi v šaljivih pripombah, zato ne pozabite brati med vrsticami. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.